Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Arsenal: Onze Europa League voorspelling

Met een resultaat tegen Arsenal kan PSV een reuzestap zetten naar overwintering in de Europa League. Vorige week bleek Arsenal in eigen huis een maatje te groot te zijn voor PSV. In het Emirates Stadium werd het 1-0 voor The Gunners, maar weten de Eindhovenaren ditmaal wel een resultaat te behalen tegen de Londenaren? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

PSV

Afgelopen week oogde PSV behoorlijk inspiratieloos en leek het plan van PSV om te gaan voor een punt in Londen. Op zich geen slecht plan, maar wij hopen dat ze in het eigen Philips Stadion een ambitieuzere mindset hebben. Het resultaat van afgelopen weekend zal hier echter niet bij helpen. Op bezoek bij FC Groningen verloor PSV met 4-2 en de verdediging van PSV bleek weer eens erg kwetsbaar te zijn.

Iemand die tegen FC Groningen wel erg goed speelde was Cody Gakpo. De linksbuiten creëerde enorm veel kansen en was verantwoordelijk voor beide assists van de PSV-goals. In het Emirates was de PSV aanvoerder minder indrukwekkend en was hij erg onzichtbaar. Weet hij ditmaal sportieve revanche te halen met een goal of assist? Ook kijken wij met grote ogen naar Xavi Simons, die met zijn voetbalintelligentie het Arsenal erg lastig kan maken.

Arsenal

Arsenal wist vorige week veel kansen te creëren, maar ze gingen hier niet zorgvuldig mee om. The Gunners wisten voor het derde duel op rij maar eenmaal te scoren en dat is ook precies wat ze afgelopen weekend deden. Op bezoek bij Southampton speelde Arsenal met 1-1 gelijk en de goede vorm van de aanvallers van Arsenal lijkt tot een eind te komen. Evenals tegen PSV was het Granit Xhaka die trefzeker was en de Zwitser is een van de belangrijkste spelers van Arsenal dit seizoen.

Wij verwachten dat Arsenal hevig gaat rouleren tegen PSV. The Gunners zijn namelijk al gekwalificeerd voor de volgende ronde en hebben slechts een punt nodig om als groepswinnaar door te gaan. Het feit dat Arsenal hoogstwaarschijnlijk gaat rouleren is gunstig voor PSV, dat waarschijnlijk met zijn sterkste opstelling gaat aantreden in eigen huis. Wel verwachten wij dat Arsenal gaat strijden om een gelijkspel te behalen, maar Arsenal heeft geen noodzaak om te winnen in Eindhoven.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat de wedstrijd tussen Arsenal en PSV gaat eindigen in een gelijkspel. Beide teams verkeren in goede vorm, maar wisten afgelopen weekend niet te winnen. Arsenal heeft geen nood om de wedstrijd te winnen, maar wij schatten de Londenaren wel hoger in dan PSV. De bookmakers zien Arsenal alsnog als de favoriet in deze wedstrijd en bij BetCity vind je een quotering van 2.35 op een overwinning van Arsenal.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans: Gelijkspel of PSV wint’ voor 1.58, ‘Gelijkspel en meer dan 1.5 goals’ voor 4.00 en ‘PSV wint ten minste één helft’ voor 1.82. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven en vindt plaats op donderdag 27 oktober om 18:45.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...