Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV vs FC Volendam: Onze Eredivisie voorspelling

PSV kreeg rust van de KNVB vanwege hun Europese kwalificatiewedstrijd. Hierdoor werd hun wedstrijd tegen FC Volendam met anderhalve week uitgesteld. Nu moeten de Eindhovenaren deze wedstrijd inhalen en ontvingen zij aankomende woensdag FC Volendam in eigen huis. PSV is favoriet, maar weten zij hun favorietenrol waar te maken? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV

PSV

PSV kreeg uitstel van de KNVB vanwege hun tweeluik met Rangers. In Schotland speelden zij met 2-2 gelijk, maar in eigen huis verloor PSV met 0-1. Dit betekent dat PSV deel gaat nemen aan de Europa League, in plaats van aan de Champions League. PSV moest zich afgelopen weekend herstellen na de teleurstelling van afgelopen woensdag en dat is precies wat zij deden.

PSV moest in Rotterdam tegen Excelsior spelen en al na 2 minuten kwamen de Eindhovenaren op voorsprong. Uiteindelijk werd het 1-6 en lijkt PSV dus mentaal hersteld te zijn van de teleurstellende wedstrijd tegen Rangers. Met name Gakpo en Simons speelden een goede wedstrijd tegen Excelsior en wij hopen hen ook weer aan de aftrap te zien tegen FC Volendam.

FC Volendam

Afgelopen weekend wist Volendam in eigen huis te winnen van FC Twente. In een spannende wedstrijd met veel kansen wist Lequincio Zeefuik uiteindelijk de enige goal te maken voor de ploeg uit Noord-Holland. Dit was de eerste overwinning van Volendam van dit seizoen, nadat er eerder met 2-2 gelijkgespeeld werd tegen FC Groningen en NEC met 1-4 won in Volendam.

FC Volendam moet voor hun aanvallende dreiging voornamelijk kijken naar Henk Veerman en Robert Mühren. De twee spitsen weten allebei hoe het is om veel goals te maken en hebben in het verleden bewezen goed samen te kunnen spelen. Ook Carel Eiting is teruggehaald naar de Nederlandse velden door FC Volendam. Bij Ajax kwam hij niet aan de bak, maar nu heeft hij een hoop ervaring opgedaan bij Huddersfield Town en lijkt hij een van de smaakmakers te worden bij de ploeg van Wim Jonk.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat PSV in eigen huis eenvoudig gaat winnen van FC Volendam. PSV heeft ondanks hun drukke schema een sterke en brede selectie. Ook maakten zij een goede indruk tegen Excelsior en hebben zij het thuisvoordeel tegen Volendam. Bookmakers zien PSV ook als favoriet en geven hen een quotering van 1.09.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘PSV scoort in beide helften’ voor 1.40, ‘PSV wint na achterstand’ voor 6.00 en ‘PSV wint beide helften’ voor 1.80.

Al onze voorspellingen in de Eredivisie

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor de rest van speelronde 3 in de Eredivisie.

ThuisploegUitploeg1X2
PSVFC Volendam1.0911.0019.00
FC TwenteExcelsior1.365.007.50
AZNEC1.444.506.50
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.