Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – FC Zürich: Onze Europa League voorspelling

Afgelopen week was PSV een paar maatjes te groot voor het Zwitserse FC Zürich. Nu ontvangt PSV de Zwitsers in eigen huis en lijkt er weer een afstraffing in de maak. Wint PSV weer van FC Zürich en zetten ze hiermee een grote stap naar Europa League overwintering? Of weet FC Zürich te verassen en een resultaat te behalen in Eindhoven? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV wint

PSV

Vorige donderdag was PSV dus veel sterker dan FC Zürich en dit kwam ook in de uitslag naar boven. Twee vroege goals van Vertessen gaven PSV al wat ademruimte en daarna wisten Simons en Gakpo ook nog in de eerste helft te scoren. Met een ruststand van 0-4 was de wedstrijd al gespeeld en Gakpo maakte kort na rust nog de 0-5. Gakpo, Simons en Obispo kwamen al vroeg naar de kant, om hen wat rust te geven. Afgelopen weekend had PSV het een stuk lastiger. Op bezoek bij Heerenveen bleef de brilstand lang op het scorebord staan, maar wisten de Eindhovenaren uiteindelijk met 0-1 te winnen.

Gakpo was verantwoordelijk voor de goal van PSV en hij nam zijn ploeg alweer bij de hand. Gakpo is dit seizoen een van de spelers die de meeste goals en assists levert op de Europese velden. In de Eredivisie is Gakpo de topscorer en ook gaf hij de meeste assists aan en in de Europa League is hij ook gedeeld topscorer met 3 goals in 2 wedstrijden. Verder zal onze aandacht ook gaan naar Sangare en Simons, twee andere smaakmakers bij PSV.

FC Zürich

FC Zürich ging afgelopen donderdag dus kansloos ten onder en zij zullen iets moeten veranderen aan hun aanpak als ze ditmaal wel een resultaat willen behalen. FC Zürich is het seizoen sowieso dramatisch begonnen en zij staan ook laatste in de Zwitserse competitie. Afgelopen weekend namen zij het op tegen Winterthur, dat eennalaatste staat. In eigen huis wist FC Zürich niet te scoren en bleef de brilstand 90 minuten lang op het bord staan. Weer een slecht resultaat voor FC Zürich dat nog steeds jaagt op hun eerste overwinning van het seizoen.

Selnaes en Dzemaili zijn vaak de spelers die uitblinken bij FC Zürich. Voor de goals kijkt men bij FC Zürich dit seizoen naar Jonathan Okita, die ook tegen PSV wist te scoren. Hij is de clubtopscorer met slechts 2 goals, wat aantoont dat FC Zürich moeite heeft om het net te vinden. Verder heeft FC Zürich geen bekende sterspelers die het verschil kunnen maken tegen PSV. Het is vooral zake dat PSV netjes in de opbouw is en dat zij voorbereid zijn op de counters van de Zwitsers.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat PSV eenvoudig gaat winnen van FC Zürich. De Zwitserse ploeg verkeert in dramatische vorm en vorige week heeft PSV aangetoond dat ze daar wel mee om kunnen gaan. De bookmakers zien PSV ook als grote favoriet en bij Bet365 vind je een quotering van 1.22 op een overwinning van de Eindhovenaren.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Cody Gakpo scoort’ voor 1.83, ‘PSV scoort in beide helften’ voor 1.72 en ‘PSV wint beide helften’ voor 2.37. Deze quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven en vindt plaats op donderdag 13 oktober om 21:00.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...