Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – AS Monaco (Champions League): Onze voorspelling

In Monaco wist PSV stand te houden tegen de Monegasken. PSV oogde op het einde vermoeid en had het zwaar in Monaco. Met het duel tegen Ajax nog in de benen ontsnapte PSV nog aan een verliespartij, maar nu in Eindhoven is het aan PSV om de volgende ronde te bereiken. Weet PSV zich te kwalificeren voor de groepsfase voor de Champions League en in ieder geval langs Monaco te voetballen? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV

PSV

PSV oogde in Monaco niet erg fris en dat is zeer begrijpelijk, gezien de Johan Cruijf Schaal die zij drie dagen hiervoor speelden. Ondanks dit drukke schema op het begin van het seizoen wist PSV op voorsprong te komen in Monaco en wisten ze deze voorsprong ook lang vast te houden. Joey Veerman was uiteindelijk goed voor de treffer en was hiermee ook een van de betere mensen aan de kant van PSV. Dit kon niet gezegd worden over Guus Til. De aanvallende middenvelder was tegen Ajax nog goed voor een hattrick, maar tegen Monaco speelde hij een erg slechte wedstrijd.

Afgelopen weekend won PSV overtuigend van FC Emmen. In eigen huis werd het 4-1. Wij vonden het alleen wel opvallend dat belangrijke spelers als Gakpo, Veerman en Luuk de Jong aan de wedstrijd mochten beginnen. Wij hadden verwacht dat van Nistelrooij deze spelers rust zou geven met het oog op komende dinsdag, maar hij heeft hier niet voor gekozen. Met name de keuze om Gakpo te gebruiken pakte goed uit. De geboren Eindhovenaar was tegen Emmen goed voor twee doelpunten en wij verwachten hem ook dinsdag aan de aftrap te zien.

AS Monaco

AS Monaco oogde conditioneel wat verder, maar dat komt ook deels vanwege de langere voorbereidingstijd die zij hadden. Met name het centrale duo van Monaco stond erg goed en ook Golovin speelde een goede wedstrijd. Verder viel Minamino ons vaak op, al miste de huurling van Liverpool de nodige kansen. De goal van Monaco werd uiteindelijk gemaakt door Axel Disasi, die sinds 2020 voor de Monegasken speelt.

Monaco speelde tegen Strasbourg afgelopen weekend met een B-team. Desalniettemin werd er gewonnen. In Strasbourg werd het uiteindelijk 1-2 voor Monaco en zij waren de hele wedstrijd heer en meester. Wel moesten ze nog even zweten, toen in de 94e minuut een doelpunt van Strasbourg werd afgekeurd en ze uiteindelijk toch met de drie punten naar huis konden.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat PSV in eigen huis gaat winnen van Monaco. Het zal zeker niet gemakkelijk worden voor PSV, maar met het thuispubliek achter zich moet de sterke ploeg van PSV weten te winnen van Monaco. De bookmakers verwachten ook een spannende wedstrijd, maar Bet365 heeft PSV ook als favoriet om te winnen. PSV heeft een quotering van 2.30 gekregen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties vinden wij “PSV wint na achterstand” voor 10.00, “PSV scoort in beide helften” voor 3.40 en “PSV wint beide helften” voor 8.00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.