Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Rangers: Onze Champions League voorspelling

PSV en Rangers namen het afgelopen dinsdag tegen elkaar op in een zenuwslopende wedstrijd. In Glasgow werd het 2-2 en maakten beide ploegen aanspraak op de overwinning. Nu staat er nog een confrontatie in Eindhoven op het programma. Weet PSV zich te kwalificeren voor de groepsfase van het miljardenbal? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV

PSV

PSV speelde afgelopen week een sterke wedstrijd tegen Rangers, maar vanwege knullige fouten gaat PSV niet met een voorsprong de tweede wedstrijd in. Bij het eerste doelpunt van Rangers zag Obispo er niet goed uit en bij het tweede doelpunt van de Schotten kwam doelman Benítez slecht voor de dag. Ook mag er kritisch gekeken worden naar de aanval. Luuk de Jong miste in het begin van de wedstrijd een enorme kans en ook Saibari kreeg in de tweede helft de nodige kansen die hij niet wist te verzilveren.

De kansen werden echter wel gecreëerd en dat werd met name gedaan door Joey Veerman. De middenvelder uit Purmerend speelde uitstekend tegen Rangers en had weinig moeite om zijn teamgenoten te vinden. De doelpunten van PSV werden gemaakt uit hoekschoppen. Het is positief om te zien dat de Eindhovenaren goed om weten te gaan met standaardsituaties en wij verwachten dat ze hieruit weer gevaarlijk kunnen worden in eigen huis.

Een ander voordeel voor PSV is dat zij rust hebben gekregen. De KNVB heeft de wedstrijd van PSV tegen Volendam verplaatst naar woensdag 31 augustus. Dankzij deze rust verwachten wij dat Ruud van Nistelrooij aan gaat treden met zijn sterkste basiself, om zo Champions League voetbal over de streep te trekken.

Rangers

Rangers had het in eigen huis moeilijk met PSV. De Schotten waren in ieder geval wel effectief en ze maakten goed gebruik van hun kansen. Dankzij deze efficiëntie maakt Rangers nog kans in de wedstrijd in Eindhoven. Voor aanvallende impulsen kijkt Rangers niet per se naar hun aanval, maar ook naar hun rechtsback. James Tavernier leverde tegen PSV de assist op de 1-1 en vorig seizoen was de aanvoerder goed voor 9 doelpunten en 13 assists in de Schotse competitie.

Afgelopen weekend nam Rangers het op tegen Hibernian. In Edinburgh werd het uiteindelijk 2-2 en eindige Rangers de wedstrijd met 9 man. John Lundstram probeerde een counter van Hibernian er uit te halen, maar deed dit op een te stevige wijze en Alfredo Morelos pakte tien minuten later rood vanwege natrappen.

Al met al heeft Rangers dus een slechte generale repetitie achter de rug en dit deden zij met slechts twee wijzigingen ten opzichte van hun duel met PSV. Vervangers Jack en Matondo wisten niet een erg sterke indruk achter te laten en wij verwachten dat Rangers met dezelfde basiself gaat spelen als in Glasgow.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat PSV de wedstrijd, binnen 90 minuten, weet te winnen. De Eindhovenaren verkeren in goede vorm en hebben meer voorbereidingstijd voor deze wedstrijd. Daarnaast heeft PSV het thuisvoordeel en wij hebben tegen Monaco gezien wat dit kan betekenen voor de Eindhovenaren. Bookmakers zien PSV ook als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.75.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘PSV scoort in beide helften’ voor 2.62, ‘Beide teams scoren’ voor 1.66 en ‘Wedstrijd bepaald in verlenging’ voor 7.00.