Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Spakenburg vs PSV: Onze KNVB Beker voorspelling

De prestaties van Spakenburg in de KNVB Beker zijn een waar sprookje. Ze wisten al van meerdere Eredivisionisten te winnen, maar nu staat hen de grootste uitdaging tot nu toe te wachten. Weten zij PSV te verslaan en de finale te bereiken, of zorgen de Eindhovenaren voor een abrupt einde aan de prachtige campagne van de amateurs? Wij geven je onze gratis KNVB Beker voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV wint

Spakenburg

Spakenburg beleeft een magisch sprookje en voor hun status als amateurteam heeft Spakenburg telkens veel supporters in hun KNVB Beker wedstrijden. Zij zijn dan erg belangrijk voor de ploeg en zij weten hun team in het bekertoernooi al vaak naar de overwinning te schreeuwen. In de Tweede Divisie verkeert Spakenburg de laatste tijd niet bepaald in topvorm. Sinds hun overwinning in de kwartfinales van de KNVB Beker won Spakenburg geen wedstrijd meer. In vier duels verloren zij twee keer en speelden zij tweemaal gelijk.

Floris van der Linden is de aanvoerder van Spakenburg en hij scoorde al vijf keer in vijf wedstrijden van de KNVB Beker. Hij wordt in de aanval ondersteund door Luuk Admiraal en Vince Gino Dekker. De buitenspelers blonken ook uit in de KNVB Beker en met name in hun 1-4 overwinning op FC Utrecht kwam de gehele aanval van Spakenburg goed voor de dag. Ook tegen Groningen waren zij van grote waarde en zij lijken juist beter te spelen in de grote wedstrijden die ze tot nu toe hebben gehad dit seizoen.

PSV

PSV verkeert de laatste tijd in goede vorm. De Eindhovenaren zijn sowieso de favoriet, gezien hun selectie, maar zij zijn ongeslagen in hun laatste acht wedstrijden. Afgelopen weekend won PSV met 2-4 van NEC en in deze reeks wonnen zij onder meer ook van FC Twente, RKC en Cambuur. In de KNVB Beker wisten de Eindhovenaren af te rekenen met ADO Den Haag, FC Emmen en Sparta.

Met name Xavi Simons blinkt geregeld uit bij PSV. Afgelopen weekend was hij echter niet bij de goals betrokken. Tegen NEC was Luuk de Jong letterlijk en figuurlijk de grote man. Hij opende de score namens PSV en scoorde verder nog een keer en ook gaf hij de assist op Joey Veerman voor de 0-3. Wij hopen onder meer op een basisplaats voor Thorgan Hazard tegen Spakenburg. Hoewel het de halve finale van de KNVB Beker is, verwachten wij niet zo zeer dat van Nistelrooy hoe dan ook met zijn sterkste elf aan gaat treden. Wel viel het ons op dat bijvoorbeeld Sangaré rust kreeg tegen NEC, wat misschien wel een indicatie is dat hij gaat spelen tegen de amateurs.

Onze voorspelling

Wij denken dat PSV gaat winnen. Natuurlijk zijn de Eindhovenaren de favoriet, en is Spakenburg de underdog, maar dat zijn zij eerder dit seizoen ook al geweest, bijvoorbeeld in hun wedstrijden tegen Utrecht en Groningen. PSV is ook bij de bookmakers de grote favoriet. Zo geeft BetCity PSV een 1.15 quotering om te winnen binnen 90 minuten.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘PSV wint en houdt de nul’ voor 1.96, ‘PSV scoort in beide helften’ voor 1.48 en ‘Xavi Simons scoort’ voor 1.93. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst.

Andere KNVB Beker voorspelling

Naast Spakenburg vs PSV kun je ook genieten van de KNVB Beker wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. Ontdek hier onze Feyenoord vs Ajax voorspellingen.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Westmaat in Bunschoten-Spakenburg en vindt plaats op dinsdag 4 april op 20:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.