Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Paris Saint-Germain (Champions League 09-03): Onze voorspelling

De absolute topwedstrijd van deze week vindt plaats in Madrid. In de heenwedstrijd wist PSG dankzij een late goal van Kylian Mbappé met 1-0 te winnen. Dit betekent dus dat de ploeg uit Parijs ook genoeg heeft aan een gelijkspel. Wij van Kelbet geven onze voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Real Madrid wint

Real Madrid

Sinds de verliespartij in Parijs heeft Real Madrid drie wedstrijden gewonnen in de competitie. In deze drie wedstrijden heeft de ploeg van Ancelotti ook slechts één tegengoal geïncasseerd. Dit gebeurde afgelopen weekend, in de 4-1 overwinning tegen Real Sociedad. Benzema wist alle drie de wedstrijden te scoren en ook Marco Asensio was goed voor twee doelpunten in deze wedstrijden.

Met name Karim Benzema is dus in goede vorm, en dat is al het gehele seizoen het geval. Ook Vinícius Júnior is in goede vorm en Marco Asensio is de afgelopen wedstrijden ook belangrijk geweest.

Paris Saint-Germain

Sinds de wedstrijd tegen Real Madrid heeft de ploeg uit Parijs drie keer gespeeld in de competitie en daarvan twee wedstrijden verloren. De ploeg wist afgelopen weekeinde ook te verliezen van het redelijk Nederlandse OGC Nice, dankzij een late goal van Andy Delort. De ploeg uit Parijs wist ook niet te scoren en is dus niet in goeden doen.

Over het algemeen is Kylian Mbappé de belangrijkste man geweest voor de Parijzenaren en ook Lionel Messi en Marco Verratti zijn belangrijk voor de Franse kampioen.

Onze voorspelling

Mede dankzij de slechte vorm van PSG verwachten wij een overwinning van Real Madrid. Hierbij komt ook nog eens kijken dat Real Madrid zijn laatste drie wedstrijden heeft gewonnen en dat zij een thuisvoordeel hebben. Momenteel staat er een quotering van 2.37 op een overwinning van Real Madrid. Deze is dan alleen geldig voor de stand na 90 minuten.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.57, “Real Madrid kwalificeert zich” voor 3.25 of “Karim Benzema scoort” voor 2.00.

Al onze voorspellingen in de Champions League

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor deze speelronde in het miljardenbal.

ThuisploegUitploeg1X2
LiverpoolInter Milaan1.534.335.75
Bayern MünchenRed Bull Salzburg1.168.0015.00
Real MadridParis Saint-Germain2.503.752.62
Manchester CitySporting1.1110.0021.00
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.