Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Villarreal – Liverpool (Champions League 03-05): Onze voorspelling

Op Anfield werd het de vorige keer 2-0 voor Liverpool, maar weet de Gele Duikboot een comeback te bewerkstelligen en voor de eerste keer in hun clubhistorie de finale van de Champions League te bereiken? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Villarreal

Villarreal speelde afgelopen weekend tegen Deportivo Alavés en tegen de Spaanse degradatiekandidaat werd er met 2-1 verloren. Vanzelfsprekend speelde de ploeg van Emery niet met het sterkste elftal, maar toch begonnen spelers als Parejo, Pau Torres en Chukwueze in de basis en werden mensen als Lo Celso en Capoue nog redelijk vroeg ingewisseld.

In Liverpool speelde Villarreal een erg zwakke wedstrijd en hadden zij niet de intentie om aan te vallen, wat blijkt uit het feit dat zij slechts een doelpoging hadden. Wij verwachten om een aanvallend Villarreal te zien in het oosten van Spanje en dat zij met het thuisvoordeel, een magische avond hopen te creëren. Iets wat Liverpool maar al te goed kent in de Champions League.

Liverpool

In de Premier League wist Liverpool afgelopen weekend nipt te winnen van Newcastle United met 0-1. Evenals in de wedstrijd tegen Villarreal was Liverpool niet bepaald zorgvuldig met hun kansen en was het met name 0-1 gebleven, dankzij de doelman van Newcastle United. Belangrijke spelers van Liverpool kregen deze wedstrijd rust, waaronder Salah, Thiago en Alexander-Arnold.

Liverpool won de vorige wedstrijd dus redelijk eenvoudig van Villarreal en het komt puur en enkel door henzelf dat het slechts bij 2-0 bleef. Daardoor zal Liverpool het wat rustiger aan kunnen doen in Spanje, maar moeten zij waken voor de aanvallende impulsen.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat de wedstrijd in Spanje gaat eindigen in een gelijkspel. Villarreal zal nadrukkelijk op jacht gaan naar de aanval, en wij verwachten dat de creativiteit van spelers als Danjuma en Parejo hen ook wel kansen op gaat leveren. Maar ook verwachten wij dat Villarreal te grote ruimtes gaat laten en dat snelle spelers als Salah en Mané hier gebruik van kunnen maken. De bookmakers zien Liverpool als favoriet en zetten een quotering van 3.80 op een gelijkspel.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.66, “Danjuma scoort” voor 2.75 en “Liverpool scoort in beide helften” voor 2.50.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.