Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK Wedstrijd: Brazilië vs Zwitserland

Brazilië en Zwitserland staan tegenover elkaar in de tweede groepswedstrijd van het WK 2022, vier jaar nadat ze in Rusland gelijk speelden. Zal Brazilië erin slagen een ploeg te verslaan die steeds beter wordt?

Wedstrijd Voorspelling Brazilië vs Zwitserland

✔ 1X2 Voorspelling Brazilië vs Zwitserland

Deze wedstrijd belooft open en onbeslist te worden. Kwart finalisten van de Euro, de Zwitsers willen bevestigen tegen een historische voetbal natie, Brazilië. Wij voorspellen een wedstrijd gedomineerd door de Seleçao die met een comfortabele voorsprong van twee doelpunten zou winnen.

Correcte Score Voorspelling Brazilië vs Zwitserland

Bij dit soort wedstrijden is het raden van de juiste score geen gemakkelijke zaak. We hebben een reeks uitslagen voor je samengesteld afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd en wat je besluit in te zetten op deze wedstrijd. Brazilië is favoriet, maar kijk uit voor Zwitserland dat niet onderschat mag worden.

Brazilië wint

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. Brazilië is de favoriet in hun groep en ondanks de vooruitgang van Zwitserland moeten de teamgenoten van Gabriel Jesus in staat zijn om deze wedstrijd te winnen. 3-1 en 2-1 zouden dus genoeg kunnen zijn.

Gelijkspel

Ook al lijkt Brazilië superieur, we mogen een ploeg die al maanden veel ploegen in de problemen brengt, niet onderschatten. Een 1-1 of 2-2 gelijkspel is heel goed mogelijk tussen de twee hoofdrolspelers van de groep.

Zwitserland wint

Dit is de minst waarschijnlijke optie. Als Zwitserland er tijdens de Euro in slaagt om zich te meten met Frankrijk of zelfs met de Europese kampioenen, Italië, dan lijkt Brazilië op dit moment te sterk voor de Zwitsers. Mocht het Europese land voor een verrassing zorgen, dan kunnen we ons voorstellen dat de achterstand niet groot zal zijn, 0-1 of 1-2.

✔ Voorspelling Halftime/Full-Time: Brazilië – 1e helft: Brazilië – 2de helft

Brazilië zou kunnen profiteren van hun huidige goede vorm en hun individualiteit om heel snel de overhand te krijgen op hun tegenstander. Na de pauze zouden de gastheren van 2014 dan hun voorsprong kunnen uitbreiden en vrij comfortabel winnen.

Voorspelling Goalscorer Brazilië vs Zwitserland

We kunnen ons voorstellen dat de Braziliaanse aanval een impact heeft op deze wedstrijd. Real’s Vinicius Junior zou van doorslaggevend belang kunnen zijn, evenals het beste aanvallende element van de Seleçao, Neymar. Aan de Zwitserse kant, Breel Embolo, die vaak een bedreiging vormt voor de verdediging van de tegenstander, zal zeker de speler zijn om in de gaten te houden aan Braziliaanse zijde.

✔ Dubbelslag Goalscorer: Vinicius Jr / B. Embolo

Zoals hierboven vermeld, Vinicius Jr en Breel Embolo zullen zeker in de basis staan en hebben een goede kans om te scoren in wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Beide spitsen, die ervaring hebben in de grootste internationale wedstrijden, zouden in deze wedstrijd kunnen schitteren.

📄 Analyse Brazilië – Zwitserland

Pre-betting Analyse

Brazilië heeft genoten. In de Zuid-Amerikaanse zone had de vijfvoudig WKwinnaar geen moeite zich te kwalificeren. Door hun groep te domineren (14 overwinningen en 3 gelijke spelen in 17 wedstrijden, maar vooral slechts 5 tegendoelpunten), is Brazilië een van de favorieten voor de volgende WK.

Zwitserland blijft indruk maken. De Zwitsers zorgden voor een sensatie door bovenaan te eindigen in hun kwalificatiegroep, twee punten voor Italië, die er niet in slaagden zich te kwalificeren voor de play-offs. In acht wedstrijden verloor Zwitserland niet en kreeg het slechts twee tegendoelpunten te verwerken, ondanks dat het moest spelen tegen Italië, Noord-Ierland, Bulgarije en Litouwen.

Brazilië en Zwitserland vier jaar later. Op het WK in Rusland hadden de twee ploegen elkaar al in de groepsfase ontmoet en 1-1 gelijkgespeeld. Zuber reageerde op Coutinho’s openingstreffer. Dit is een kans voor de Europeanen om hun vooruitgang te meten tegen een groot land.

Huidige vorm

Brazilië is op een ongeslagen reeks van 17 wedstrijden. De laatste nederlaag van de Zuid-Amerikaanse ploeg was in de finale van de Copa America, verloren van Argentinië in juli 2021 (1-0). Sindsdien hebben ze een zeer solide record met 12 overwinningen en 5 gelijke spelen en een Olympische titel, hun tweede op een rij.

Zwitserland consolideert zich na de Euro. Na wreed te zijn uitgeschakeld in de kwartfinales door Spanje op strafschoppen tijdens de Euro, hebben de mannen van Murat Yakin sindsdien niet meer verloren in officiële competitie, slechts eenmaal verloren in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland in maart.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.