Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd – Frankrijk vs. Marokko: Overwinning voor Frankrijk | Halve Finale – 14/12/22

Frankrijk heeft een bijna perfecte WK-run achter de rug: na de eerste plaats in groep D nam de ploeg van Didier Deschamps het op tegen Polen en boekte een vrij gemakkelijke 3-1 overwinning met een doelpunt van Olivier Giroud en twee van Kylian Mbappé. De kwartfinale was niet zo eenvoudig; tegen Engeland De Franse ploeg moest doordrukken en slaagde er dankzij een prachtige treffer van Aurélien Tchouaméni en een geweldige kopbal van Olivier Giroud in om zich met 2-1 te kwalificeren.

Marokko is niet langer lichtvaardig te nemen. De Marokkanen eindigden bovenaan de Groep F voor België en Kroatië, die de favorieten waren. In de ronde van 16 versloegen ze tegen alle verwachtingen in de Spanjaarden in een strafschoppenserie. De toeschouwers dachten dat deze geweldige reis zou eindigen tegen Portugal, maar de Marokkanen zijn vindingrijk; de Atlas Leeuwen pakten de overwinning met een kleine marge dankzij een prachtige kopbal van Youssef En-Nesyri.

Frankrijk – Marokko: Waar zijn de Marokkanen toe in staat?

Marokko, na zijn kwalificatie tegen Spanje en Portugal is nu in staat om het Frankrijk moeilijk te maken. Hun sterke punt is duidelijk hun verdediging. Ze hielden de aanvallen van Spanje en Portugal onder controle, maar ze vochten ook met hun hart, waardoor ze enkele moeilijke momenten konden doorstaan. Frankrijk is zeker de moeilijkste tegenstander die de Marokkanen dit toernooi zullen moeten trotseren, maar alles lijkt mogelijk voor de spelers van Walid Regragui!

Oog in oog – Frankrijk tegen Marokko: De Fransen zijn favoriet

Dit wordt de zesde ontmoeting tussen Frankrijk en Marokko, maar geen van deze ontmoetingen vond plaats in internationale wedstrijden. Van de 5 ontmoetingen gingen er 3 naar Frankrijk, één naar Marokko en de laatste (in 2007) eindigde in een gelijkspel.

De Fransen zijn echter duidelijk favoriet in deze wedstrijd: ze hebben 64% kans om te winnen, tegen 12% voor Marokko.

Frankrijk vs Marokko: Blessures aan Marokkaanse kant?

Op de Frans kant, zouden er geen verrassingen moeten zijn. Hugo Lloris zal in het doel staan. In de verdediging staan Théo Hernandez, Upamecano, Varane en Koundé. Op het middenveld staan Aurélien Tchouaméni, Adrien Rabiot en Antoine Griezmann. In de aanval, ten slotte, zijn dat Kilyan Mbappé, Olivier Giroud en Ousmane Dembélé.

De Marokkaan ziekenzaal zit nu nogal vol; de aanvoerder Romain Saïss ging er tegen Portugal geblesseerd af, maar hij is niet de enige. Dat was ook het geval voor Nayef Aguerd en Noussair Mazraoui. Voor Hakim Ziyech is voorzichtigheid geboden; de Marokkaanse aanvaller ligt er ook uit met een blessure, maar hij lijkt te kunnen lopen. Walid Cheddirah tenslotte zal de wedstrijd missen door een rode kaart ontvangen in de laatste minuten van de wedstrijd tegen Portugal. Walid Regragui zal dus moeten rekenen op de ruggengraat van zijn team met Bounou in doel, samen met Hakimi, Amrabat en En-Nesyri.

De sleutels tot de wedstrijd: Zal Frankrijk door de Marokkaanse verdediging kunnen breken?

De bepalende factor van deze wedstrijd zal de Marokkaanse verdediging zijn. De Fransen zullen waarschijnlijk aanvallen. Maar als de Marokkanen hun verdediging net zo goed beheren als tegen Portugal en Spanje, kunnen de Fransen moeite hebben om een opening te vinden. Om te winnen mogen de Marokkanen geen ruimte laten aan spelers als Kylian Mbappé en Olivier Giroud. Als ze erin slagen de kansen van de Franse spelers te beperken en klinisch zijn voor het doel, zijn ze meer dan in staat om opnieuw voor een verrassing te zorgen.

Andere voorspellingen die het proberen waard zijn in deze wedstrijd Frankrijk – Marokko om 16.00 uur

Uiteindelijk zien we Frankrijk deze wedstrijd winnen en zich kwalificeren voor de finale. Maar door de effectiviteit van de Marokkanen zouden ze in deze wedstrijd minstens één doelpunt moeten kunnen maken. Olivier Giroud is in grote vorm sinds het begin van het toernooi; tegen de achterlinie van Marokko zou hij een geweldige tijd moeten hebben. Volgens ons moet de wedstrijd eindigen in een 3-1 overwinning voor Frankrijk.