Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Japan vs Costa Rica

De clash van de underdogs! In dezelfde groep als Spanje en Duitsland, moeten deze twee teams in deze tweede wedstrijd winnen om hun droom om de ronde van 16 op dit WK te bereiken levend te houden.

✔ 1X2 Voorspelling Japan vs Costa Rica

Deze wedstrijd belooft open en spannend te worden tussen deze twee teams. Japan lijkt licht favoriet, maar kijk uit voor Costa Rica die geen druk zal hebben. Wij verwachten een gelijkspel met doelpunten in deze wedstrijd.

✔ Juiste score voorspelling Japan vs Costa Rica

Voor deze WKwedstrijd in 2022 voorspellen we een gelijke stand, waarbij Japan als eerste scoort in de eerste helft, voordat Costa Rica een gelijkspel weet te behalen na de pauze.

Japan wint

Dit is een mogelijke uitkomst. De Japanse spelers lijken een betere ploeg en over het algemeen een beter team te hebben dan hun tegenstanders. Als er een winnaar zou zijn, zou het Japan moeten zijn. 1-0 of 2-1 lijkt het meest aannemelijk.

Gelijkspel

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. We zien geen enorme kloof qua niveau tussen deze twee landen, en we zien geen enorme dominantie van het ene team over het andere. Toch denken we dat er doelpunten zullen vallen in deze wedstrijd. 1-1 lijkt de ideale score.

Costa Rica wint

Het is moeilijk om je dit scenario op dit moment voor te stellen. Costa Rica begint weliswaar niet als favoriet, maar dat zou hen kunnen motiveren om het heel goed te doen tegen een historische Aziatische natie die gewend is aan WK-wedstrijden. 0-1 of 1-2 zou al een zeer goede prestatie zijn.

✔ Half-time/Full-time Voorspelling : Japan – 1e helft : Gelijkspel – 2e helft

In deze wedstrijd, Japan zou sterk kunnen beginnen en de score vroeg kunnen openen, voordat Costa Rica in het laatste kwartier gelijk weet te maken. We kunnen echter aannemen dat het team dat de score opent een goede kans maakt om de wedstrijd te winnen.

✔ Goalscorer Voorspelling Japan – Costa Rica

Japan’s ster spits Takumi Minamino heeft de meeste kans om te scoren in deze wedstrijd, en hij kan gezelschap krijgen van teamgenoot Kyogo Furuhashi. Terwijl voor Costa Rica, spits Anthony Contreras zou het verschil kunnen maken voor zijn team.

✔ Dubbele Kans Doelpuntenmaker Voorspelling: T. Minamino / A. Contreras

Deze wedstrijd kan een kans zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Takumi Minamino en Anthony Contreras vindt de achterkant van het net. Daarom bieden wij u deze dubbele kans op een doelpunt.

📄 Analyse Japan – Costa Rica

Pre-betting Analyse

Japan is gemakkelijk door de kwalificatie voor de Aziatische zone gekomen. Eerst werden ze rustig eerste in hun groep in de tweede ronde met 8 overwinningen in evenveel wedstrijden. Vervolgens eindigde het Japanse team in de derde ronde als tweede, één punt achter Saoedi-Arabië maar zeven punten voor Australië. Japan verloor echter van Oman (0-1) en Saoedi-Arabië (0-1).

Costa Rica, in staat tot het beste en het slechtste. In staat om de grote naties van het Noord-Amerikaanse continent te verslaan en meestal solide verdedigend, zijn de Costa Ricanen daarentegen onhandiger aanvallend, zelfs tegen zogenaamd zwakkere naties.

Een eerste officiële botsing. De twee landen hebben verschillende keren tegen elkaar gespeeld in vriendschappelijke wedstrijden, maar nooit in een WKwedstrijd, en zelfs niet in een officiële wedstrijd in een toernooi.

Huidige vorm

Japan bereikte de Ronde van 16 op het WK 2018 en heeft een goed record tegen teams uit hun regio. De East Asian Cup diende in juli als opwarmertje tegen Hongkong, China en Zuid-Korea.

Costa Rica is vol vertrouwen. De ploeg van Keylor Navas versloeg Canada en de VS in de laatste wedstrijd van de reguliere kwalificatiefase alvorens Nieuw-Zeeland met 1-0 te verslaan in de play-off finale om het laatste ticket voor het WK te boeken.