Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Polen vs Argentinië | 30/11/2022

De laatste wedstrijd van de groepsfase kent een zeer interessante wedstrijd tussen Polen en Argentinië. We kunnen een open wedstrijd verwachten.

✔ 1X2 Voorspelling Polen vs Argentinië

Deze clash is veelbelovend tussen deze twee naties. Het collectief van de Polen kan problemen veroorzaken voor de individualiteit van de Albiceleste. We gaan ervan uit dat deze wedstrijd strak zal zijn en zoals zo vaak op details zal worden beslist. Wij voorspellen een gelijkspel in deze wedstrijd.

✔ Juiste Score Voorspelling Polen – Argentinië

Argentinië, die individueel superieur zijn, zullen naar verwachting winnen, maar de score zal zeker strak zijn. De Albiceleste zullen nog steeds moeten oppassen voor Robert Lewandowski, die even dodelijk is als altijd voor het doel.

Argentinië wint

Dit is een mogelijk scenario. We denken echter niet dat Messi’s teamgenoten zullen winnen. Het zal afhangen van het resultaat van de vorige wedstrijden, maar sommige spelers zouden kunnen rusten. Een kleine 0-1 of 1-2 overwinning is echter nog steeds mogelijk.

Gelijkspel

Dit is onze voorkeur. Polen zou een interessante weerstand moeten bieden aan hun tegenstander, en tegen een mogelijk herschikt Argentinië team, blijft een gelijkspel met doelpunten inclusief 1-1 voor ons de meest waarschijnlijke uitkomst.

Polen winnen

Dit blijft het minst waarschijnlijke scenario. Polen zou best een resultaat kunnen halen. Argentinië lijkt echter een beter team te hebben en als Lewandowski niet in zijn beste vorm is, lijkt het moeilijk om een Poolse overwinning voor te stellen, zelfs zo weinig als 1-0 of 2-1.

✔ Half-time/Full-time Voorspelling: Polen – 1e helft : Gelijkspel 2e helft

We kunnen ons voorstellen Polen verrast de Zuid-Amerikaanse natie in de eerste helft om te leiden bij de pauze. De karaktersterkte van de Argentijnen kon hen echter in staat stellen om een punt te pakken in de tweede helft.

✔ Goalscorer Voorspelling Polen vs Argentinië

In deze cruciale wedstrijd kunnen we verwachten Robert Lewandowski, als hij speelt, de Poolse speler die de meeste kans heeft om een weg te vinden door de Argentijnse verdediging. Aan de andere kant, de jonge spits Julián Alvarez en Brighton’s aanvallende middenvelder Alexis Mac Allister zou kunnen schitteren.

✔ Dubbele Kans Doelpuntenmaker Voorspelling: R. Lewandowski / J. Alvarez

We kunnen verwachten Robert Lewandowski en Julián Alvarez om op hun best te zijn in deze wedstrijd. Maar pas op, want dit is de laatste groepswedstrijd, beide spelers spelen misschien niet in deze wedstrijd.

Analyse Polen vs Argentinië

Pre-betting Analyse

Polen profiteerde van een gelukstreffer. Tweede in hun WK-kwalificatiegroep achter Engeland maar voor Albanië, Hongarije, Andorra en San Marino, moesten Polen het opnemen tegen Rusland in de play-offs. Na de diskwalificatie van Rusland als gevolg van de situatie in Oekraïne, kwalificeerden de teamgenoten van Robert Lewandowski zich rechtstreeks voor de finale waar ze Zweden versloegen.

Argentinië ging, zoals gewoonlijk, met gemak door de Zuid-Amerikaanse zone kwalificaties.. De Albiceleste eindigden als tweede, achter Brazilië, met 9 punten voorsprong op het op de derde plaats staande Uruguay. Ongeslagen lieten de Argentijnen zich nooit bang maken tijdens deze kwalificatiewedstrijden.

Een spannende komt eraan. Dit wordt de derde WK clash tussen Polen en Argentinië, na de 1974 editie die Polen zag winnen (3-2) en de 1978 editie waar de Albiceleste hun revanche namen (2-0).

Huidige vorm

Polen bouwen vertrouwen op. Met slechts één nederlaag in negen wedstrijden zit het team onder leiding van Czeslaw Michniewicz op een goede dynamiek voordat het de voorbereiding op het WK 2022 ingaat. Met een gelijkspel tegen Engeland en Nederland en een overwinning tegen Zweden heeft het Poolse team bevestigd dat ze moeilijk te verslaan zijn.

Argentinië, winnaars van de Copa America vorig jaar, hebben een indrukwekkende ongeslagen reeks van 33 wedstrijden achter de rug.de beste reeks van alle teams. Het record staat op naam van Italië met 35 wedstrijden.