Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Polen vs Saoedi-Arabië

De twee underdogs in Groep C staan tegenover elkaar op dag twee van het WK groepsfase. De verliezer riskeert voortijdige uitschakeling, terwijl de winnaar nog kan hopen op kwalificatie.

✔ 1X2 Voorspelling Polen vs Saoedi-Arabië

Deze wedstrijd belooft open en spannend te worden tussen deze twee teams. Polen is niettemin de duidelijke favoriet voor deze wedstrijd. Wij voorspellen een Poolse overwinning met twee doelpunten voorsprong.

✔ Juiste score voorspelling Polen vs Saoedi-Arabië

Voor deze spannende 2022 WK wedstrijd, zou onze voorspelling voor de juiste score een Poolse overheersing zijn die zou kunnen eindigen in een comfortabele overwinning.

Polen wint

Dit is de meest waarschijnlijke optie. Polen is logischerwijs beter geplaatst om deze wedstrijd te winnen tegen de ploeg die als de zwakste van de groep wordt beschouwd. De Polen zouden zonder al te veel zweet kunnen winnen, met een score van 2-0 of 2-1.

Gelijkspel

Dit resultaat is mogelijk. In hun tweede wedstrijd in de competitie zou Polen het kunnen opnemen tegen de Saoedi-Arabische blok, dat volgens ons het grootste deel van de tijd onder druk zal staan. Een 1-1 of 2-2 score moet niet worden uitgesloten.

Saudi-Arabië wint

Het is moeilijk om je dit scenario op dit moment voor te stellen. Saoedi-Arabië heeft weinig kans om deze wedstrijd te winnen, maar het is een WK-wedstrijd, dus alles is mogelijk. De Saoedi’s spelen misschien voor hun laatste kans om zich te kwalificeren. 0-1 of 1-2 zijn onwaarschijnlijke scores.

✔ Voorspelling halve tijd/volledige tijd: Gelijkspel – 1e helft : Polen – 2e helft

In deze wedstrijd zien we Polen worstelen om kansen te creëren in een gedomineerde eerste helft. De Polen moeten geduld hebben om de wedstrijd na de pauze te winnen en zich dan vrij te spelen.

✔ Goalscorer voorspelling Polen – Saoedi-Arabië

Arkadiusz Milik zou een effectieve speler kunnen zijn in deze wedstrijd, evenals zijn teamgenoot Nicola Zalewski. Voor Saoedi-Arabië, Hattan Bahebri zou beslissend kunnen zijn voor zijn team.

✔ Dubbele Kans Doelpuntenmaker: A. Milik / H. Bahebri

Deze wedstrijd zou een kans kunnen zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Arkadiusz Milik en Hattan Bahebri scoren. Dus bieden wij u deze dubbele kans op een doelpunt.

📄 Analyse Polen – Saoedi-Arabië

Pre-betting Analyse

Polen profiteert van een gelukstreffer. Polen zou het in de play-offs opnemen tegen Rusland, maar na de diskwalificatie van laatstgenoemde vanwege de situatie in Oekraïne, kwalificeerden de teamgenoten van Robert Lewandowski zich rechtstreeks voor de finale, waar ze Zweden versloegen.

De ploeg van Hervé Renard kwam ongeslagen door de tweede ronde. voor Oezbekistan, Palestina, Singapore en Jemen. Saudi-Arabië boekte vervolgens hun plaats in Qatar door bovenaan hun groep te eindigen, met één punt voorsprong op Japan en acht punten op Australië.

Een eerste WK clash. De twee landen hebben elkaar nog nooit ontmoet in een officiële wedstrijd. De laatste keer dat ze elkaar ontmoetten was in 2006, toen Polen een vriendschappelijke wedstrijd won met 2 tegen 1.

Huidige vorm

Polen bouwen vertrouwen op. Met slechts één nederlaag in negen wedstrijden is de ploeg van Czeslaw Michniewicz op dreef in de aanloop naar hun WK-voorbereiding van 2022. Met een gelijkspel tegen Engeland en Nederland en een overwinning tegen Zweden, bevestigt het Poolse team dat ze moeilijk te verslaan zijn.

Saoedi-Arabië in vertrouwen. De Aziaten hebben vijf van hun laatste veertien wedstrijden verloren, waarvan ze er zeven wonnen en twee gelijkspeelden. Dit record moet echter gerelativeerd worden, want er waren geen tegenstanders van wereldklasse onder hun laatste tegenstanders.