Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Wales vs Engeland | 29/11/22

In deze wedstrijd spelen twee landen die elkaar niet mogen. We zijn gewend dat de Welsh en de Engelsen tegen elkaar spelen in het rugby, maar dit jaar is er ook een WK voetbalwedstrijd.

✔ 1X2 Voorspelling Wales – Engeland

Engeland zullen proberen hun groepsfase met een overwinning tegen een oude vijand. De Welsh zullen zonder druk zijn en een grote op hun palmares willen zetten. Wij verwachten een overwinning voor Engeland die met de kleinste marge zou winnen.

Juiste Score Voorspelling Wales – Engeland

Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. De Welsh, die hun eerste WK spelen sinds 1958, zullen de “Three Lions”, die beschouwd worden als één van de belangrijkste favorieten voor de eindtitel, willen verslaan. De wedstrijd zal waarschijnlijk evenwichtig en strak zijn.

Engeland wint

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Zelfs als Gareth Southgate zijn ploeg moet roteren, heeft Engeland de diepste ploeg op dit WK. Engeland zal domineren Wales ongeacht wie er speelt en kan met 0-1 of 1-2 winnen.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. Engeland is niet per se in goede vorm en overtreft zijn tegenstanders niet. Wales heeft kans op een resultaat en een 1-1 of 2-2 gelijkspel is niet onmogelijk.

Wales wint

Dit is de minst waarschijnlijke uitkomst. Wales, onder leiding van een geweldige Gareth Bale, kan Engeland in de problemen brengen. Hij zal het echter niet alleen kunnen en zal een prima collectief nodig hebben om te hopen op een overwinning, zelfs met 1-0 of 2-1.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel – 1e helft: Engeland – 2e helft

We verwachten dat geen van beide teams het net zal vinden in de eerste helft, maar Engeland, met hun grote ploeg, zou geduldig kunnen zijn en het winnende doelpunt scoren in de laatste 15 minuten.

Voorspelling doelpuntenmakers Wales – Engeland

Voor deze Angelsaksische clash, Gareth Bale zou de kans kunnen grijpen om al zijn kwaliteiten te tonen en te scoren. Aan de Engelse kant, en afhankelijk van de evolutie van eerdere resultaten, kunnen spelers als Dominic Calvert-Lewin of Jude Bellingham kunnen worden opgesteld en het verschil maken.

Dubbele Kans Doelpuntenmaker Voorspelling: G. Bale / D. Calvert-Lewin

Voor dit duel tussen oude vijanden, Welsh ster Gareth Bale, beslissend in de kwalificatie play-offs, zal zeker gemotiveerd zijn door het idee een doelpunt te maken tegen Engeland. Aan de andere kant van het veld, als hij een start krijgt en Engeland zich al gekwalificeerd heeft, Dominic Calvert-Lewin kon proberen punten te scoren bij zijn coach.

Analyse Wales tegen Engeland

Pre-betting Analyse

Wales in twee fasen. Als tweede in hun kwalificatiegroep achter België, maar voor Tsjechië, Estland en Wit-Rusland, versloeg Wales Oostenrijk met 2-1 in de halve finales van de play-offs. Ze moesten tot juni wachten om hun plaats in Qatar te reserveren nadat ze in de finale Oekraïne met 1-0 hadden verslagen.

Engeland haalde het moeiteloos. In een weliswaar zwakke groep deden de Engelsen hun werk met zes overwinningen en twee gelijke spelen in acht wedstrijden, vóór Polen, Albanië, Hongarije, Andorra en San Marino.

Een tweede clash in de internationale competitie. Hoewel Engeland en Wales elkaar nog nooit hebben ontmoet op het WK, troffen ze elkaar wel op Euro 2016. In Lens won Engeland in extra tijd (2-1).

Huidige vorm

Wales is moeilijk te verslaan. Met slechts één verlies in hun laatste elf wedstrijden (in Polen in de Nations League) is Wales zelfverzekerd en bewijst dat de laatste tijd.

De Engelsen zijn in slechte vorm. Engeland heeft tot nu toe in vier Nations League wedstrijden geen wedstrijd gewonnen. Terwijl de nederlagen tegen Duitsland en Italië begrijpelijk zijn, is de 4-0 thuisnederlaag door Hongarije zorgwekkender.