Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Zuid-Korea vs Ghana

In dezelfde groep als Portugal en Uruguay kan een van deze twee landen zich herpositioneren voor hun laatste groepsfase wedstrijd. Een overwinning van Zuid-Korea of Ghana zou hen terug in de kwalificatierace brengen.

1X2 Zuid-Korea – Ghana

Deze wedstrijd belooft open en spannend te worden tussen deze twee teams. Zowel Korea als Ghana lijken niet veel beter te zijn dan hun tegenstanders. Wij voorspellen echter een korte overwinning voor Zuid-Korea.

✔ Correcte Score Voorspelling Zuid-Korea – Ghana

Voor deze WKwedstrijd van 2022 is onze voorspelling voor de juiste score een strakke wedstrijd waarin de Koreanen de score zouden openen in de eerste helft. Ghana drong daarna aan, maar kon niet terugkomen.

Zuid-Korea wint

Dit is ons voorkeursscenario. Zuid-Korea lijkt een beter team te hebben, en met Son die individueel nog steeds een geweldig seizoen heeft, heeft de Aziatische natie wat nodig is om de wedstrijd voor hen om te draaien. 1-0 of 2-1 hebben onze voorkeur.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. De twee naties hebben een zeer vergelijkbaar niveau en het is moeilijk te voorspellen hoe de wedstrijd zal verlopen. Het zou niet verbazen als de Koreanen en Ghanezen 1-1 of 2-2 gelijkspelen.

Ghana wint

Dit scenario lijkt het minst waarschijnlijk. Ghana heeft wat stremmen om mee te spelen, maar dat is misschien niet genoeg tegen een Koreaanse ploeg die vaak moeilijk te breken is. Maximaal één doelpunt verschil lijkt mogelijk bij een Ghanese overwinning, bij een stand van 0-1 of 1-2.

 

✔ Half-time/Full-time Voorspelling: Zuid-Korea – 1e helft : Zuid-Korea – 2e helft

In deze wedstrijd verwachten we dat de Koreanen snel scoren, misschien al in het eerste kwartier, en dan hun voorsprong behouden door solide verdediging. De kansen van Ghana om terug te komen na de pauze zouden niets veranderen aan de uiteindelijke uitkomst van de wedstrijd, namelijk een overwinning voor Zuid-Korea.

✔ Goalscorer Voorspelling Zuid-Korea – Ghana

In deze wedstrijd denken we dat de Koreaanse ster Heung-min Son zal de best geplaatste zijn om te scoren, net als Wolverhampton spits Hee-Chan Hwang. Aan de andere kant van het veld, Jordan Ayew zou het verschil kunnen maken, hoewel we Ghana niet zien scoren.

Dubbele Kans Doelpuntenmaker Voorspelling: H. Son / J. Ayew

Zoals hierboven gesuggereerd, zou dit een kans kunnen zijn om twee geweldige spelers te zien, Heung-Min Son en Jordan Ayew, vindt de achterkant van het net. Dus bieden wij u deze dubbele kans doelpuntenmaker voorspelling.

📄 Analyse Zuid-Korea – Ghana

Pre-betting Analyse

De Zuid-Koreanen wonnen hun tweede ronde groep met gezag met vijf overwinningen en een gelijkspel tegen Libanon, Turkmenistan en Sri Lanka. In de derde ronde eindigde Korea als tweede, twee punten achter Iran maar ruim voor de Verenigde Arabische Emiraten, Irak, Syrië en Libanon.

Ghana eindigde aanvankelijk bovenaan hun groep in de tweede ronde van de kwalificaties voor de Afrikaanse zone, gelijk op punten met Zuid-Afrika. Alleen een beter doelgemiddelde liet hen toe de play-off tegen Nigeria te zien. De Black Stars schakelden de Super Eagles uiteindelijk uit dankzij een uitdoelpunt (0-0 daarna 1-1).

 

Huidige vorm

Zuid-Korea heeft veel vertrouwen. Met vier nederlagen in hun laatste zestien wedstrijden is Zuid-Korea in goede vorm, met tien overwinningen in deze reeks. Ze speelden geen grote namen in het voetbal, maar dit heeft de verdienste dat het de hoop van de Koreanen op een goed WK levend houdt.

 

De gouden generatie van Ghana van 2006-2014 is geleidelijk met pensioen gegaan. Sindsdien zijn de Black Stars er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor het WK van 2018, voordat ze op de CAF Africa Cup of Nations van 2019 in de ronde van 16 werden uitgeschakeld, een team dat sinds 2008 minstens de halve finales had gehaald. Erger nog, Ghana werd tijdens de laatste Afrika Cup of Nations in de groepsfase uitgeschakeld.