Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspellingen WK-wedstrijd: Saoedi-Arabië vs Mexico | 30/11/22

Mexico heeft een gouden kans om de groepsfase af te sluiten met een overwinning tegen de als zwakste beoordeelde tegenstander in de groep. De Mexicanen zullen deze wedstrijd serieus moeten nemen, tegenover een land dat niets te verliezen heeft.

1×2 Voorspelling: Saoedi-Arabië – Mexico

De ontmoeting tussen deze twee teams belooft levendig te worden. Mexico is de favoriet, maar pas op voor Saoedi-Arabië, die niet onder druk zal staan. We voorzien een vrij eenzijdige overwinning voor de Mexicanen in deze wedstrijd.

Exacte Score Voorspelling: Saoedi-Arabië – Mexico

Mexico is de favoriet in deze wedstrijd tegen Saudi-Arabië. Maar pas op voor die laatste, die zich onvoorspelbaar heeft getoond. Zie hieronder de meest waarschijnlijke scores afhankelijk van de uitkomst van de wedstrijd.

Overwinning voor Mexico

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Mexico lijkt superieur aan hun tegenstander, zowel individueel als collectief. Logischerwijs zou Mexico in staat moeten zijn om beslissend te winnen van Saoedi-Arabië, 0-2 of 1-3.

Gelijkspel

Dit resultaat is mogelijk maar onwaarschijnlijk. Alleen een gebrek aan concentratie van Mexico zou Saoedi-Arabië in staat kunnen stellen een resultaat te behalen. Toch is dit een WKwedstrijd en de Saoedi-Arabiërs zullen er op uit zijn om een slag te slaan en weg te lopen met een resultaat, 1-1 of 0-0.

Overwinning voor Saoedi-Arabië

Een overwinning voor Saoedi-Arabië is voorlopig nog mogelijk. Het zou een verrassing zijn om deze natie hier te zien zegevieren. Toch hebben ze niets te verliezen en kunnen ze vrijuit spelen. Alles is mogelijk, en als ze alles geven, kan het ze lukken, 1-0 of 2-1.

Half-time/Full-time voorspelling: Mexico 1st half; Mexique 2nd half

Mexico zou wel eens de leiding kunnen nemen vanaf het begin. Dan kunnen de Mexicanen wachten tot de tweede helft om de spanning erin te hameren, ondanks de inspanningen van de Saoedi-Arabische spelers.

✔ Scorevoorspellingen: Saoedi-Arabië – Mexico

Twee van de belangrijkste aanvallende wapens voor Mexico kunnen hier hun waarde tonen, namelijk Diego Lainez en Raul Jiménez. Ook al zien we Saoedi-Arabië niet scoren, het is niet onmogelijk, en Khalid Al-Ghannam zou er een kunnen wegleggen.

Double Chance Scoring voorspellingen: K. Al-Ghannam / D. Lainez

In deze wedstrijd, Khalid Al-Ghannam zou het verschil kunnen maken aan Saoedi-Arabische zijde, terwijl voor Mexico de vleugelspeler Diego Lainez kan ook de verdediging van de tegenpartij lastig vallen.

📄 Wedstrijdanalyse: Saoedi-Arabië – Mexico

Pre-bet Analyse

De ploeg van Hervé Renard is moeiteloos door de tweede ronde gekomen, ongeslagen en bovenaan, voor Oezbekistan, Palestina, Singapore en Jemen. Saoedi-Arabië verdiende zijn plaats in Qatar door als eerste te eindigen in zijn groep, één punt voor Japan en 8 punten voor Australië.

Mexico is ontspannen. Tweede in de CONCACAF-zone met hetzelfde aantal punten als Canada en slechts een iets slechter doelsaldo (ondanks hetzelfde aantal overwinningen, gelijke spelen en verliezen), heeft Mexico niet gewankeld sinds het zijn plaats in de eindfase in Qatar heeft veroverd.

Team Vorm

Saudi-Arabië voelt zich zelfverzekerd. De Saoedi-Arabiërs hebben vijf van hun laatste veertien wedstrijden verloren, waarvan ze er zeven hebben gewonnen en twee gelijk hebben gespeeld. De context van deze positieve reeks is belangrijk, en er waren geen grote namen onder de laatste tegenstanders van Saoedi-Arabië.

Mexico zal moeilijk te overwinnen zijn. Ongeslagen in zes wedstrijden hebben de Mexicanen in de herfst toch drie keer op rij verloren, waarvan twee keer tegen Canada en de VS. Dit weerhield de 9th op de FIFA ranglijst van de kwalificatie.