Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wales – Oostenrijk (24-03): Onze voorspelling

Wales en Oostenrijk nemen het tegen elkaar op in een duel om een finaleplaats, waarvan de winnaar een WK-ticket krijgt. Er staat voor beide landen dus enorm veel op het spel, maar wie zal er met de overwinning vandoor gaan? Wij van Kelbet maken de balans voor je op.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Oostenrijk Wint

Wales

Wales wist in hun kwalificatiegroep boven Tsjechië, Estland en Wit-Rusland te eindigen, maar België werd uiteindelijk groepswinnaar. Dit betekent dat Wales de play-offs in gaat en in de eerste ronde hiervan nemen zij het op tegen Oostenrijk. In de vorige interlandperiode wist Wales een goede indruk achter te laten. Er werd gewonnen van Wit-Rusland met 5-1 en ook België wist niet van Wales te winnen; in Cardiff werd het 1-1.

Wales heeft een sterke selectie opgeroepen en lijkt niet al te veel last te hebben van geblesseerde spelers. De grote man van Wales Gareth Bale is weer van de partij en ook Aaron Ramsey is opgeroepen. Verder zullen jongere spelers als Daniel James, Ethan Ampadu en Harry Wilson belangrijk zijn voor Wales. Een opvallend gemis is dat van Kieffer Moore, de Welshman van Bournemouth was in de kwalificatie goed voor 2 goals, maar is momenteel geblesseerd.

Oostenrijk

Oostenrijk eindigde in hun groep achter Denenmarken, Schotland en Israël, maar mogen toch meedoen aan de play-offs vanwege hun prestaties in de UEFA Nations League. De Oostenrijkers eindigde dus vierde in de groep, en dat is erg teleurstellend, zeker kijkende naar het feit dat zij op het vorige EK de knock-out fase wisten te bereiken en slechts met 2-1 verloren van Italië; de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Afgelopen interlandperiode speelden ze wel erg goed; er werd met 4-2 gewonnen van Israël en Moldavië werd met 4-1 ook eenvoudig aan de kant gezet.

Belangrijke spelers als Alaba en Arnatuovic zijn opgeroepen voor Oostenrijk, en de algehele selectie van Oostenrijk is vaak als team erg sterk. Ook zijn Marcel Sabitzer, Valentino Lazaro en Konrad Laimer opgeroepen voor de Oostenrijkers, en over het algemeen is er niet echt sprake van een grote verassing in de selectie van Oostenrijk.

Onze voorspelling

Wij verwachten een overwinning van Oostenrijk. Dit komt mede door het feit dat Wales vaak erg afhankelijk is van Gareth Bale, en hij simpelweg de laatste tijd te weinig heeft gespeeld voor Real Madrid. Wij verwachten dat zijn ploeggenoot David Alaba echter wel belangrijk zal zijn voor Oostenrijk. Er staat momenteel een quotering van 2.70 op een overwinning van Oostenrijk na 90 minuten, maar al met al vinden wij en de bookmakers deze wedstrijd erg lastig om te voorspellen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Meer dan 2.5 goals binnen 90 minuten” voor 2.50, “Oostenrijk scoort in beide helften” voor 5.00 of “Oostenrijk wint één van beide helften” voor 1.90.