Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Voorspelling Engeland vs Frankrijk: Overwinning voor het Franse team | Kwartfinale – 10/12/22

Frankrijk vs Engeland – wordt de oude rivaliteit voor het eerst hernieuwd in de knock-out fase van het WK. Les Bleus zijn vol vertrouwen na een 3-1 overwinning op Polen waarin Kylian Mbappé schitterde met twee goals en een historisch doelpunt van Olivier Giroud om Frankrijks topscorer te worden vóór Thierry Henry.

Tegen hen staat echter een team van Engeland dat ook indruk heeft gemaakt tijdens het WK. Nadat Engeland de groepsfase had geopend met een 6-2 overwinning op Iran, werd het groepshoofd en stond het in de ronde van 16 tegenover Senegal, dat met 3-0 werd verslagen met doelpunten van Jordan Henderson, Bukayo Saka en Harry Kane. De komende wedstrijd zal cruciaal zijn om de winnaar van het toernooi te bepalen. Het is een grote confrontatie tussen twee historische rivalen.

Engeland vs Frankrijk: Een strakke wedstrijd op elke positie

Frankrijk en Engeland zijn op basis van hun prestaties aangemerkt als de twee beste teams voor het WK 2022. Didier Deschamps en Gareth Southgate organiseren hun teams op een manier die risico’s beperkt, maar ook hun aanvallende spelers in staat stelt om optimaal te presteren. Engeland zal in deze wedstrijd beschikken over diepgang op de bank en in hun ploeg, terwijl de kwaliteit van de startende XI van Frankrijk aantoonbaar sterker is. Frankrijk zal in de openingsfase moeten winnen, maar Engeland zal een conservatieve aanpak niet erg vinden als ze later in de wedstrijd hun bank kunnen gebruiken.

Clash Engeland vs Frankrijk: Twee hechte landen

Dit wordt de derde WK-ontmoeting tussen Engeland en Frankrijk. De Three Lions wonnen de vorige twee: een 2-0 overwinning in 1966 en 3-1 in 1982, beide in de groepsfase. Frankrijk heeft slechts één van zijn laatste acht ontmoetingen met Engeland in alle competities verloren (5W 2D), een 2-0 nederlaag in een vriendschappelijke wedstrijd in november 2015. Dit is de eerste confrontatie tussen de twee landen sinds juni 2017, toen Les Bleus met 3-2 wonnen in een vriendschappelijke wedstrijd.

Engeland vs Frankrijk: Geen verandering verwacht

Engeland zal tegen Frankrijk naar verwachting dezelfde opstelling aanhouden in een 4-3-3 met een voorste drie bestaande uit Phil Foden, Harry Kane en Bukayo Saka. Jude Bellingham zou opnieuw moeten starten in een vloeiende middenveldrol met Declan Rice en Jordan Henderson vast op de nummer acht positie. Dit alles voor een viermansdefensie met Kyle Walker als rechtsback.

Frankrijkzal daarentegen starten met een 4-2-3-1 formatie die ook ongewijzigd zou moeten zijn ten opzichte van de overwinning op Polen. Ook Olivier Giroud zal naar verwachting starten op de nummer 9 positie met Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé op de vleugels. De drie middenvelders van Frankrijk, Rabiot, Griezmann en Tchouaméni, die hun waarde tot nu toe hebben bewezen, zouden weer in de opstelling moeten staan, terwijl de achterhoede ongewijzigd blijft.

De sleutels tot de wedstrijd: Kan Engeland Kylian Mbappé temmen?

Hoewel deze wedstrijd wordt gekenmerkt als een strijd over het hele veld, wordt de strijd tussen Kyle Walker en Kylian Mbappé aangemerkt als cruciaal voor de uitkomst van deze confrontatie. Hoewel Kyle Walker bekend staat om zijn indrukwekkende optredens tegen Mbappé in de Champions League met Manchester City, krijgt hij tijdens dit WK te maken met een meer volwassen en fitte speler.

Met dat in gedachten heeft Engeland enkele noodplannen klaarliggen. Terwijl Polen ervoor koos om Mbappé te dubbelen (wat niet werkte), gaat Gareth Southgate een aanvallende speler direct voor de Paris Saint-Germain ster zetten – in een poging om zijn defensieve zwakheden bloot te leggen. Een strategie geïnspireerd op Chelsea’s Champions League wedstrijd tegen Barcelona in 2012. Kan Engeland met Mbappé doen wat Chelsea toen met Lionel Messi deed? Frankrijk is duidelijk favoriet met Kylian Mbappé, maar als Engeland zijn dreiging kan neutraliseren, staan ze echt op gelijke voet met Les Bleus.

Andere voorspellingen voor Engeland vs Frankrijk om 20.00 uur

Terwijl wij een Franse overwinning tegen Engeland voorspellen, zou een Engelse overwinning winstgevend kunnen zijn bij de Franse bookmakers. In een wedstrijd met de aanvallende flair van beide teams zijn doelpunten te verwachten met Mbappé, Giroud, Saka, Foden, Bellingham en Kane die allemaal op hetzelfde veld spelen. Een onderschatte keuze om te scoren is Bukayo Saka van Arsenal, die al drie keer scoorde en in grootse vorm is tijdens het WK aan de rechterkant. Als je wilt wedden op Frankrijk, maar je maakt je zorgen over het strakke karakter van de wedstrijd, dan is een Draw No Bet misschien ideaal voor jou. Dan wordt uw inzet terugbetaald als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt.