Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Voorspelling: Nederland vs VS: Een onbesliste wedstrijd | Ronde van 16 – 3/12/2022

Deze wedstrijd belooft verrassend te worden. Het is erg moeilijk om een echte favoriet te kiezen. Aan de ene kant is er de Nederlandse ploeg. Op papier hebben ze veel talent. Maar in werkelijkheid lijken de Nederlanders, met uitzondering van PSV’s Cody Gakpo, geen echte aanvallende oplossingen te kunnen vinden.

Aan de andere kant hebben de Amerikanen niet de meest getalenteerde spelers op het veld, maar hun spelers… zetten 200% in gedurende de 90 minuten van de wedstrijd. Daarnaast zal Christian Pulisic op het veld staan ondanks zijn blessure tegen Iran. Ze zullen ook kunnen rekenen op hun doelman, Matt Turner, die sinds het begin van dit WK goed presteert.

Oranje moet niet te zelfverzekerd aankomen anders worden ze overvallen door de Amerikanen..

Nederland vs USA : Ervaring in het voordeel van Oranje

Als je naar beide ploegen kijkt, bestaat er geen twijfel over dat de Europese team veel beter uitgerust is…. In de centrale verdediging kunnen ze profiteren van het talent en de ervaring van Virgil Van Dijk, die met Liverpool talrijke titels heeft gewonnen.. Op het middenveld, het vermogen van Frankie De Jong om op elk moment zijn magie te laten werken een aanwinst…. Tenslotte zullen ze profiteren van de explosie van hun jonge aanvalstalenten Cody Gakpo. Maar terwijl op papier dit team erg sterk lijkt, overtuigden ze in werkelijkheid niet veel in de groepsfase.

Ook de Amerikanen hebben veel getalenteerde spelersmaar de meeste van hen zijn jong en onervaren. Zij zullen vertrouwen op de ervaring van hun ster spits Christian Pulisic, die het winnende doelpunt maakte tegen Iran. Maar ook op de snelheid van Sergino Dest, de AC Milan speler eindelijk terug op zijn ware niveau na vele blessures. Ook hun doelman zal solide moeten zijn en vertrouwen moeten geven aan zijn verdediging.

Voor de eerste keer zullen de twee teams elkaar ontmoeten in een officiële wedstrijd. Deze twee landen hebben elkaar in het verleden twee keer ontmoet. De eerste ontmoeting eindigde 2-1 in het voordeel van Nederland in 2010. De tweede vriendschappelijke wedstrijd tussen beide teams vond plaats in 2015, en die eindigde toen in het voordeel van de Amerikanen. Maar bij beide wedstrijden stond er niets op het spel, in tegenstelling tot de wedstrijd van deze zaterdag.

Nederland vs USA – Geen verrassing aan beide kanten

Zoals verwacht zouden beide coaches met hun gebruikelijke opstelling moeten spelen. De enige vraag is of Pulisic zal starten, maar zijn afwezigheid kan zeer schadelijk zijn voor het team.

Sleutels tot de wedstrijd: Efficiëntie zal van het grootste belang zijn

Beide teams wisten goede prestaties in hun groepsfase. Om een kans te hebben om te winnen, zullen hun voorwaartsen zeer effectief moeten zijn. In deze wedstrijd zou Nederland kunnen winnen. Cody Gakpo heeft de gewoonte om bij zijn eerste kans te scoren.. Aan de andere kant heeft de Amerikaanse ploeg het gevoel dat de spitsen meerdere kansen nodig hebben om de achterkant van het net te vinden. Bovendien zou de defensieve ervaring van Van Dijk het verschil kunnen maken in de verdediging.

Andere voorspellingen om te overwegen voor deze USA vs NederlandNederland Nederland zal grote favorieten zijn in deze wedstrijd.. Echter, verwachten we een doelpuntloze eerste helft. De wedstrijd zou daarna moeten openen met een doelpunt van Cody Gakpo of Christian Pulisic. Wij voorspellen een gelijkspel na de eerste 90 minuten.