Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspelling: België vs Marokko

Weer een spannende wedstrijd in dit WK. In een zware groep zal België het niet gemakkelijk hebben tegen een van de beste Afrikaanse landen, Marokko, de spanning is absoluut.

Wedstrijd Voorspelling België vs Marokko

✔ 1X2 Voorspelling België vs Marokko

Deze wedstrijd belooft levendig te worden. Beide teams zijn in staat om zeer goed voetbal te produceren. Het zal interessant zijn om te zien wie er in deze wedstrijd beter is dan de ander. We verwachten dat beide teams elkaar zullen neutraliseren in een spectaculair gelijkspel.

✔ Correcte Score voorspelling België vs Marokko

In dit soort wedstrijden is het raden van de exacte score geen gemakkelijke zaak. Daarom geven we je een reeks uitslagen afhankelijk van het scenario van de wedstrijd. België gaat als favoriet van start, maar pas op voor Marokko dat niet onderschat mag worden.

België wint

Het Europese land is de favoriet, maar ze weten dat deze wedstrijd alles in zich heeft om een lastige wedstrijd te worden. Aan de andere kant is Marokko gewend om behoorlijk solide te zijn. Als België wint, mag het daarom niet met een grote score zijn, 1-0 of 2-1.

gelijkspel

Ook al lijkt België superieur, toch mogen we een land dat al vele maanden heel wat ploegen in de problemen brengt, niet onderschatten. Een gelijkspel is heel goed mogelijk en dat is onze voorkeursoptie tussen deze twee teams. We gaan voor een 2-2 of 1-1 gelijkspel.

Marokko wint

Dit is de minst waarschijnlijke uitslag. Zelfs als Marokko individuele spelers heeft die het verschil kunnen maken, is het Belgische team nog steeds beter. Dit betekent niet dat de Marokkanen niet kunnen winnen. Mocht dit gebeuren, dan verwachten we een score van 0-1 of 1-2.

✔ Voorspelling Halftime/Full-Time: België – 1e Helft: Gelijkspel – 2e Helft

Deze onbesliste wedstrijd zou heel wat kansen en doelpunten kunnen bevatten, maar geen winnaar. We kunnen ons echter voorstellen dat België snel een oplossing zal vinden voor de rust. Marokko zou dan kunnen reageren en een gelijkspel behalen, wat belangrijk zal zijn voor de rest van de competitie.

Voorspelling Goalscorer België vs Marokko

Voor deze wedstrijd kunnen we verwachten dat Kevin De Bruyne op het toppunt van zijn kunnen het slot openbreken. Divock Origi zou ook kunnen scoren. Tot slot, aan de Marokkaanse kant, Achraf Hakimi wat er nodig is om door de waakzaamheid van de Belgische verdediging te breken.

✔ Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: K. De Bruyne / A. Hakimi

Zoals hierboven vermeld, Kevin De Bruyne en Achraf Hakimi zullen zeker in het spel zijn en een goede kans hebben om te scoren in wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Beide sterren, die ervaring hebben in de grootste interlands, zouden kunnen schitteren in deze wedstrijd.

📄 Analyse België vs Marokko

Pre-betting Analyse

België handhaafde zich op de ranglijst. Met zes overwinningen en twee gelijke spelen in acht wedstrijden, wankelden de Rode Duivels niet en eindigden bovenaan in een groep bestaande uit Wales, Tsjechië, Estland en Wit-Rusland om hun deelname aan het WK 2022 te verzekeren.

Marokko kende een perfecte campagne. De Atlas Leeuwen wonnen alle zes hun groepswedstrijden tegen Guinee-Bissau, Guinee, en Soedan. In de play-offs versloegen zij gemakkelijk de Democratische Republiek Congo in een tweekamp (5-2 in totaal).

Een tweede WK clash. Marokko en België staan voor de tweede keer tegenover elkaar op een WK. In 1994 behaalden de Europeanen een nipte overwinning (1-0).

Huidige vorm

België wisselen elkaar af. Met vijf overwinningen en drie nederlagen in de laatste tien wedstrijden heeft het tweede land op de FIFA-ranglijst beslissende wedstrijden verloren: in de kwartfinales van de Euro tegen Italië en in de halve finales van de Nations League tegen Frankrijk.

Marokko in topvorm. Met slechts één nederlaag sinds september 2021, in de kwartfinales van de AFCON tegen Egypte, is Marokko een van de meest productieve ploegen. Met 33 doelpunten in hun laatste tien wedstrijden zijn de Afrikanen indrukwekkend in de aanval.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...