Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspelling: Ghana vs Uruguay | 2/12/22

In deze laatste groepswedstrijd staat Ghana tegenover Uruguay in wat een gelijkopgaande wedstrijd belooft te worden. Beide teams kunnen in deze wedstrijd spelen voor een plek in de ronde van 16.

Analyse Ghana – Uruguay

Huidige vorm

Ghana toonde een interessante fysieke intensiteit en een wil om vooruit te spelen. Door de Koreanen te verslaan, zijn ze op de goede weg naar kwalificatie.

Uruguay kan niet scoren. Met slechts één punt moeten ze hun blok naar voren schuiven en zichzelf weggeven, wat wel eens hun ondergang zou kunnen zijn. Hun trage verdediging zou overweldigd kunnen worden.

Pre-betting analyse

Ghana stond aanvankelijk bovenaan in de tweede ronde van de kwalificatie voor de Afrikaanse zone, zij het op gelijke punten met Zuid-Afrika. Alleen een beter doelsaldo zorgde ervoor dat ze de play-off tegen Nigeria konden bereiken. In een strak en fysiek duel wonnen de Black Stars uiteindelijk van de Super Eagles dankzij een uitdoelpunt, ondanks de dominantie van Nigeria in Abuja (0-0 en vervolgens 1-1).

Uruguay beefde niet. In de Zuid-Amerikaanse zone eindigden La Celeste op de derde plaats, ver achter Brazilië en Argentinië, en zullen ze in hun vierde opeenvolgende Wereldkampioenschap spelen. De teamgenoten van Diego Godin zullen proberen zo ver mogelijk te komen in Qatar.

Nog een mythische ontmoeting? De enige keer dat deze twee teams elkaar ontmoetten was in de kwartfinale van 2010, toen Uruguay met 1-1 won (PK 4-2), in een wedstrijd die werd gekenmerkt door de handbal van Suarez in de extra tijd om een doelpunt te voorkomen. Gyan miste zijn penalty voordat La Celeste won via penalty shoot-out.

✔ Juiste scorevoorspelling Ghana – Uruguay

Ghana lijkt de wapens te hebben om een grillig Uruguayaans team in de problemen te brengen. Onze voorspelling voor de juiste score zou een gelijkopgaande wedstrijd zijn die de Afrikaanse natie met een kleine marge zou zien winnen.

Ghana wint

Het is misschien verrassend, maar dit is het scenario dat onze voorkeur geniet. Ghana speelt misschien met hun typische team en Uruguay heeft sinds het begin van het toernooi geen interessante speelstijl laten zien.

Gelijkspel

Dit scenario is heel goed mogelijk. De twee ploegen liggen momenteel qua niveau niet ver uit elkaar, en de score zou dicht bij elkaar moeten liggen. Daarom is het niet ondenkbaar dat de twee landen de punten zullen verdelen.

Uruguay wint

Dit is de minst waarschijnlijke optie voor ons. Uruguay lijkt aan het einde van een tijdperk te komen met veel van hun spelers die 35 jaar of ouder zijn (Muslera, Godin, Cavani, Suarez) en dit WK in Qatar kan de wedstrijd van het jaar worden voor deze generatie.

✔ Half-time/Full-time Voorspelling : Gelijkspel – 1e helft : Ghana – 2e helft

Logischerwijs zien we een gelijkopgaande wedstrijd die op kleine details zal neerkomen. Toch zouden de Black Stars geduldig kunnen zijn en na de pauze het enige doelpunt van de wedstrijd scoren om de drie punten te pakken.

Doelpuntenvoorspelling Ghana Uruguay

Wij denken dat Andre Ayew en de 19-jarige Felix Afena-Gyan de Uruguayaanse verdediging in de problemen kunnen brengen. Voor de Zuid-Amerikanen zou Luis Suarez nog steeds een rol kunnen spelen tegen Ghana.

✔ Dubbele kans op doelpunten: A. Ayew / L. Suarez

Andre Ayew en Luis Suarez zijn twee geduchte wapens voor hun respectievelijke landen. Als beide spelers op het veld staan, kunnen ze serieuze problemen veroorzaken voor de verdediging van de tegenstander. We zien ze scoren als ze op het veld staan.