Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspelling : Japan vs Spanje | 1/12/2022

Spanje en Japan staan tegenover elkaar in de laatste groepswedstrijd. La Roja heeft zich voor deze wedstrijd misschien al verzekerd van een plaats in de Ronde van 16, terwijl de Aziaten misschien nog vechten voor kwalificatie.

✔ 1X2 Voorspelling Japan vs Spanje

Deze wedstrijd belooft een open wedstrijd te worden tussen twee enthousiaste teams. Spanje is favoriet, maar kijk uit voor de val die Japan zou kunnen zetten. We zien de twee teams de punten delen na een levendige wedstrijd.

✔ Juiste Score Voorspelling Japan vs Spanje

Voor deze grote WKwedstrijd in 2022 zou onze voorspelling voor de juiste score een duidelijk door Spanje gedomineerde wedstrijd zijn, maar een gelijkspel met doelpunten die de Japanners tevreden zouden stellen.

Japan wint

Japan zou kunnen winnen, wat nog steeds een kleine verrassing zou zijn, maar het is niet onmogelijk. Spanje lijkt beter te zijn, maar overtreft zijn tegenstanders niet. Er zal ruimte zijn om een resultaat te halen en waarom niet een overwinning. 1-0 of 2-1, niet met een grotere achterstand.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario, en het is zelfs het scenario waar wij hier de voorkeur aan geven. Luis Enrique zal misschien enkele wijzigingen moeten aanbrengen tegen de Japanners, die niet gemakkelijk te verslaan zullen zijn. Anderzijds zien we deze wedstrijd niet eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. 1-1 of 2-2 lijken geloofwaardige opties.

Spanje wint

Dit is de meest waarschijnlijke optie als een van de twee teams zou winnen. Toch zien we La Roja deze wedstrijd niet winnen. Het zal afhangen van de twee voorgaande wedstrijden, maar als Spanje al gekwalificeerd is voor de ronde van 16, zullen ze zich proberen te redden voor het tweede deel van het toernooi. 0-1 of 1-2 zou genoeg zijn.

✔ Half-time/Full-time Voorspelling : Japan – 1e helft : Gelijkspel – 2e helft

Spanje zou balbezit moeten hebben, maar Japan kan effectief zijn voor het doel. op de tegenaanval om bij de pauze te leiden. Toch verwachten we dat de Iberiërs na de pauze met scherp zullen schieten en een punt zullen pakken.

Goalscorer Voorspelling Japan – Spanje

Enkele grote spelers zullen op het veld staan. De wedstrijd, die deel uitmaakt van Dag 3 van de groepsfase van het WK 2022, zou de Spaanse ster Alvaro Morata schijnen, evenals zijn teamgenoot Pablo Sarabia. Japan’s Daichi Kamada zal er een zijn om in de gaten te houden.

✔ Dubbele Kans Doelpuntenmaker Voorspelling: A. Morata / P. Sarabia

Deze wedstrijd kan een kans zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, en zoals hierboven gesuggereerd, kan het de kans zijn om te zien Alvaro Morata en Pablo Sarabia scoren. Dus bieden wij u deze dubbele kans op doelpunten.

📄 Analyse Japan – Spanje

Pre-betting Analyse

Japan is gemakkelijk door de kwalificatie voor de Aziatische zone gekomen. Eerst eindigden ze rustig als eerste in hun groep in de tweede ronde met 8 overwinningen in evenveel wedstrijden. Vervolgens eindigde het Japanse team in de derde ronde als tweede, één punt achter Saoedi-Arabië maar zeven punten voor Australië.

Spanje eindigde bovenaan hun WK-kwalificatiegroep voor 2022. Ze werden geloot tegen Zweden, Griekenland, Georgië en Kosovo, en kwalificeerden zich gemakkelijk met zes overwinningen en één gelijkspel uit acht gespeelde wedstrijden.

Eerste officiële confrontatie. De twee landen hebben elkaar in de geschiedenis slechts één keer ontmoet, in een vriendschappelijke wedstrijd in 2001. De Spanjaarden wonnen toen met 1-0. Dit wordt hun eerste ontmoeting in een officiële wedstrijd.

Huidige vorm

Als achtste geëindigde op het WK 2018 heeft Japan een goed record tegen teams uit hun regio. De East Asian Cup dient als opwarmertje tegen Hong Kong, China en Zuid-Korea in juli.

Spanje, finalisten in de Nations League van 2021, zijn in grote vorm en staan na vier wedstrijden (twee gelijke spelen en twee overwinningen) bovenaan in hun groep in deze nieuwe editie van de Nations League. Het enige minpuntje is de nederlaag tegen het Franse team in de finale van de Nations League.