Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspelling Kameroen vs Brazilië | 2/12/22

Ter afsluiting van de eerste ronde van het toernooi daagt een van de beste Afrikaanse ploegen, die moet winnen om zich te kwalificeren, een van de belangrijkste favorieten voor de wereldtitel uit.

Analyse Kameroen vs Brazilië

Pre-betting Analyse

Een derde confrontatie in het WK. Brazilië en Kameroen hebben elkaar al twee keer ontmoet in de slotfase van een WK. In 1994 wonnen de Seleçao met 2-0, en thuis in 2014 domineerden de Brazilianen hun tegenstander (4-1).

Huidige vorm

Kameroen krijgen steeds meer vertrouwen. Met slechts twee nederlagen in hun laatste 15 wedstrijden (en tien overwinningen) zijn de vijfvoudige winnaars van de Afrika Cup een natie met middelen. Ze werden in de halve finale van de Afrika Cup of Nations 2022 op strafschoppen uitgeschakeld door Egypte.

Na een hartverscheurend 1-0 verlies tegen Zwitserland in hun eerste wedstrijd en een 3-3 gelijkspel met Servië, moet Kameroen nu Brazilië verslaan in hun laatste wedstrijd om hun droom om door te gaan naar de ronde van 16 levend te houden.

Brazilië zijn 17 wedstrijden ongeslagen. De laatste keer dat de Zuid-Amerikaanse ploeg verloor was in de Copa America-finale tegen Argentinië in juli 2021 (1-0). Sindsdien zijn ze zeer solide met 12 overwinningen en 5 gelijke spelen en wonnen ze in die periode een Olympische titel, hun tweede op rij.

Na hun overwinningen tegen Servië (2-0) en Zwitserland (1-0) is Brazilië al gekwalificeerd voor de Ronde van 16. Zonder Neymar, die geblesseerd is tot minstens de knock-outfase, zullen de Seleçao geneigd zijn te rouleren tegen Kameroen.

✔ Voorspelling juiste score Kameroen vs Brazilië

Het is een wedstrijd die geanimeerd belooft te worden tussen Kameroen en Brazilië. Met de verworven kwalificatie voor de wedstrijd kunnen de Seleçao enkele van hun belangrijkste spelers laten rusten om zich voor te bereiden op het tweede deel van de competitie. We verwachten in ieder geval een spannende wedstrijd.

Kameroen wint

Dit is het minst waarschijnlijke scenario. Kameroen zal in ieder geval geen favoriet zijn, maar het blijft een WKwedstrijd. Geen enkel team is daar toevallig en daarom is alles mogelijk. Een overwinning met een doelpunt zou een geweldige prestatie zijn. Vooral omdat Kameroen moet winnen om zich te kwalificeren.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. Brazilië zal zeker niet hun beste team gebruiken, dat al voor de wedstrijd gekwalificeerd is, waardoor een goed Kameroens team een positief resultaat zou kunnen behalen. We verwachten doelpunten.

Brazilië wint

Dit is de meest waarschijnlijke optie. Brazilië is een van de favorieten in deze wedstrijd en als ze op hun collectieve niveau zijn, moet het een overwinning worden, zelfs als ze enkele wijzigingen aanbrengen voor deze laatste wedstrijd.

✔ Half-time/Full-time: Gelijkspel – 1e helft: Brazilië – 2e helft

Deze wedstrijd belooft onbeslist te worden en zou niet veel mogen beslissen. Aanvankelijk zou de Seleçao het kunnen opnemen tegen een hechte Kameroense verdediging, daarna zouden de Brazilianen met geduld kunnen scoren om te winnen.

Doelpuntenvoorspelling Kameroen Brazilië

In deze wedstrijd spelen twee teams met een sterke ploeg. Er zijn genoeg aanvallende mogelijkheden, vooral aan Braziliaanse kant, waar Rodrygo en Vinicius Jr goed geplaatst zouden kunnen zijn om te scoren. Voor de Kameroeners blijft Vincent Aboubakar in een goede positie om het net te vinden.

✔ Dubbele kans op doelpunten: V. Aboubakar / Richarlison

Zoals hierboven vermeld zijn Vincent Aboubakar en Richarlison geweldige afmakers en als beide spelers in deze wedstrijd spelen, hebben ze een goede kans om hun naam op het scorebord te krijgen in deze finale. groep spel.