Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspelling: Kroatië vs België

Het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar heeft een aantal geweldige wedstrijden in de eerste ronde van de competitie. In Groep F, komt wedstrijddag 3 met een spannende Kroatië vs België.

Wedstrijd Voorspelling Kroatië vs België

✔ 1X2 Voorspelling Kroatië – België

Beide teams hadden een geweldige campagne op het WK 2018. De Kroaten bereikten uiteraard de finale en België eindigde als derde nadat ze in de halve finales werden uitgeschakeld door Frankrijk. We verwachten een competitief duel tussen twee ploegen die minstens even goed zullen willen presteren als vier jaar geleden. We voorspellen een gelijkspel tussen Kroatië en België.

Correcte Score Voorspelling Kroatië – België

Voor deze grote wedstrijd van het WK 2022 is er geen echte favoriet die eruit springt. Zowel Kroatië als België willen het goed doen en in ieder geval de halve finales halen. Onze voorspelling voor de exacte score zou een gelijkopgaande wedstrijd zijn die eindigt in een gelijkspel.

Kroatië wint

Dit is een waarschijnlijke uitkomst. Kroatië heeft op verschillende grote toernooien laten zien dat ze niet onderschat moeten worden. België lijkt misschien licht favoriet, maar de Kroaten kunnen proberen de kansen te verslaan. 1-0 of 2-1 lijken de meest waarschijnlijke scores in dit scenario.

Gelijkspel

Dit lijkt de meest waarschijnlijke uitkomst te zijn. Beide teams zijn van hetzelfde niveau en zullen de uitslag willen dicteren, maar geen van beide zal waarschijnlijk het betere van de ander krijgen. We verwachten een 1-1 of 2-2 uitslag.

België wint

België wil een grote slag slaan. Door een titelkandidaat te verslaan, zouden ze hun ambities bevestigen, ook al zal het niet gemakkelijk zijn. In het geval van een Belgisch succes, verwachten we geen grote achterstand, en dit moet te voelen zijn in de score die krap zal zijn, 0-1 of 1-2.

✔ Voorspelling rust / Full-Time: België – 1e helft: Gelijkspel – 2e helft

Deze wedstrijd zal beslist worden op een paar details. Wij verwachten dat de Belgische favoriet voor de pauze zal scoren, maar in de tweede helft zou Kroatië gelijk kunnen maken en een waardevol positief resultaat voor de kwalificatie kunnen behalen.

Voorspelling Goalscorer Kroatië – België

Vaak beslissend met hun nationale team, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zouden de belangrijkste aanvallende wapens van België moeten zijn. Aan de andere kant, Ivan Perisic, die naar verwachting zijn laatste optreden op een WK zal maken, zal waarschijnlijk degene zijn om in de gaten te houden.

Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: Kevin De Bruyne / Ivan Perisic

Deze wedstrijd zou de perfecte gelegenheid kunnen zijn voor de sterren om te schitteren. In dit geval, en zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Kevin De Bruyne en Ivan Perisic achter in het net. Dus, wij bieden u deze dubbele kans doelpuntenmaker voorspelling.

Analyse Kroatië vs België

Pre-betting analyse

Kroatië wil runner-up positie verdedigen. De ploeggenoten van Luka Modric domineerden hun groep met een nipte voorsprong op Rusland, één punt. De andere teams in de groep hadden het moeilijker: Slowakije, Slovenië, Cyprus en Malta eindigden op grote achterstand.

België was onbedreigd in de kwalificatiefase. Met zes overwinningen en twee gelijke spelen in acht wedstrijden eindigden de Rode Duivels als eerste in hun groep, met vijf punten voorsprong op Wales, en op Tsjechië, Estland en Wit-Rusland.

Huidige vorm

Kroatië is vertrouwen aan het opbouwen. De mannen van Zlatko Dalic zijn al negen wedstrijden ongeslagen en hebben nog geen wedstrijd verloren sinds ze bij de laatste 16 van de EURO door Spanje werden uitgeschakeld (3-5 AET). Daarom moeten we deze natie in de gaten houden.

Aan de andere kant, België zijn op een vergelijkbare trend. Sinds hun nederlaag in de kwartfinales van de Euro hebben de Belgen in de Nations League slechts twee wedstrijden verloren tegen Frankrijk en Italië, maar beide met nipte cijfers, wat bevestigt dat ze op alle posities een zeer sterke ploeg blijven.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.