Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Argentinië vs Australië: Overwinning voor Argentinië | Ronde van 16 – 3/12/22

Het Argentijnse team had een moeilijke start van het WK met een verlies tegen Saoedi-Arabië. Maar de spelers, onder leiding van hun aanvoerder Lionel Messi, kregen zichzelf terug in de running vanaf de tweede wedstrijd in de groepsfase, met winst tegen Mexico. Ze sloten hun groepsfase af met een succesvolle wedstrijd tegen Polen die minder dan 5 schoten hadden in 90 minuten. De enige zwarte vlek van de wedstrijd was de gemiste penalty van Lionel Messi.

Aan de andere kant, Australië is een van de meer verrassende teams in de eindfase. Na een moeilijke entree in het toernooi (een 4-1 nederlaag tegen Frankrijk) zijn ze erin geslaagd tweede te worden in hun groep. Daarvoor moesten ze Denemarken en Tunesië verslaan. Maar op papier is dit Australische team kansloos tegen een Zuid-Amerikaans team dat eindelijk zijn speelstijl heeft gevonden.

Argentinië vs Australië: Argentinië heeft talent aan zijn zijde

De Argentijnen hebben een enorm talent op het veld, met een jonge Enzo Fernandez die echt zijn waarde heeft laten zien in dit WK, en Brighton’s Alexis Mac Allisterdie het middenveld domineert. Ze kunnen ook rekenen op de beste speler ter wereld, Lionel Messi. Hij zal ongetwijfeld op zoek zijn om de afstand te halen op zijn laatste WK.

Aan de andere kant wekt het Australische team geen vertrouwen, omdat het bestaat uit een groot aantal spelers uit de lagere en tweede divisie. Toch kunnen ze rekenen op de rustige Aaron Mooy, die al jaren in de Premier League speelt. Ze zullen met heel hun hart spelen om te proberen de fans tevreden te stellen.

Opmerkelijk is ook dat dit de eerste keer is dat deze twee teams tegenover elkaar staan.

Argentinië vs Australië: Geen verrassingen van beide kanten

Op het eerste gezicht zullen er geen verrassingen zijn wat betreft de startende 11 van de twee teams. Beide managers zijn blij met de prestaties van hun eerste elftal spelers. Hierdoor hebben ze zich allebei kunnen plaatsen voor de Ronde van 16.

De belangrijkste punten van de wedstrijd: Een Argentijnse aanval op vuur!

Als de Argentijnse verdediging geen vertrouwen wekt, dan boezemt de aanval angst in bij alle teams van het WK. Vooraan moeten we natuurlijk vermelden Lionel Messi, die al twee doelpunten heeft gemaakt sinds het begin van het WK. Hij zou er drie hebben gescoord als hij zijn penalty tegen de Poolse doelman niet had gemist. Om hem heen staan de jonge Julian Alvarez die zich beetje bij beetje in de Argentijnse ploeg nestelt. Naast hem, Angel Di Maria zal waarschijnlijk zijn magie gebruiken.

We kunnen niet hetzelfde zeggen over de Australische aanval, die geleid zal worden door de Middlesborough aanvaller… Riley McGree, en door Fagiano Okayama speler Mitchell Duke.

Andere kansrijke voorspellingen voor de wedstrijd Argentinië – Australië om 20.00 uur

Het is geen verrassing dat Argentinië zullen met gemak de favorieten zijn in deze wedstrijd. Wij zien ze de score openen in de eerste helft, voordat ze opnieuw scoren in de tweede helft, waardoor ze voor de rust op voorsprong staan en aan het eind de overwinning binnenhalen. Wij denken dat er meer dan 2,5 doelpunten zullen vallen in deze wedstrijd. Lionel Messi zal zeker scoren in deze wedstrijd en zijn team naar de kwartfinale sturen.