Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Argentinië vs Mexico

In Qatar krijgt Lionel Messi een laatste kans om de enige trofee mee naar huis te nemen die hem nog ontbreekt, de Wereldbeker. De Argentijnen nemen het op tegen Mexico voor hun tweede wedstrijd van de competitie.

Wedstrijd Voorspelling Denemarken vs Tunesië

✔ 1×2 Voorspelling: Argentinië – Mexico

Argentinië, dat zich na Brazilië met gemak heeft geplaatst voor het WK van 2022, wordt geleid door zijn ouderen, zoals Messi en Di Maria, maar ook door een nieuwe generatie, die vooral wordt gesymboliseerd door Lautaro Martinez. De Argentijnen zouden met een kleine marge moeten zegevieren, tegenover een Mexicaans team dat altijd moeilijk te bedwingen is en snel in de tegenaanval gaat.

Exacte Score Voorspelling: Argentinië vs Mexico

Superieur, tenminste op individueel niveau, zou Argentinië moeten zegevieren, maar de score zal zeker dichtbij zijn. Bovendien zullen de Argentijnen op hun hoede moeten zijn voor de collectieve kracht van Mexico en zijn snelle aanvallers, zoals Hirving Lozano.

Overwinning voor Argentinië

Als ze hun individuele talenten kunnen bundelen, zouden de Argentijnen de overwinning mee naar huis moeten nemen.maar het zal waarschijnlijk nipt worden. Onze voorkeur gaat uit naar een 2-1 of 1-0 eindstand.

Gelijkspel

Een gelijkspel is niet uit te sluiten, aangezien Mexico altijd komt opdagen voor de Wereldbeker. Toch zullen de Mexicanen meer dan hun best moeten doen om de Argentijnen te dwarsbomen. Met dat gezegd, een score van 0-0 of 1-1 is mogelijk.

Overwinning voor Mexico

Een overwinning tegen Argentinië zou een hele prestatie zijn voor Mexico, die sinds 2004 in de Copa America niet meer tegen de Argentijnen hebben gewonnen. Zelfs een score van 0-1 of 1-2 zou zeer goed zijn.

✔ Voorspelling rust/volledige speeltijd: Gelijkspel 1st helft; Argentinië 2nd half

Aangezien de kloof tussen de twee partijen klein is, kunnen zij elkaar in de eerste helft wellicht neutraliseren. Maar de Argentijnse aanvallers, dankzij hun aanvoerder, Léo Messi, zouden het tempo in de tweede helft moeten opvoeren om het verschil te maken.

Voorspellingen Topscorers: Argentinië vs Mexico

In zijn laatste WK, Lionel Messi zal het in zijn hoofd hebben om de beslissende factor te zijn om zijn team naar grote hoogten te brengen. Lautaro Martinez is de incarnatie van de nieuwe generatie van Argentinië, met al 19 doelpunten in slechts 38 optredens. Aan Mexicaanse zijde, Wolverhampton aanvaller Raul Jiménez is nu zonder twijfel de centrumspits bij uitstek voor Mexico. Hij zou wel eens gevaarlijk kunnen worden tegen een vrij trage Argentijnse verdediging.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: Angel Di Maria / Irving Lozano

Deze ontmoeting is de belangrijkste clash in groep C en zal natuurlijk bepalend zijn voor wie zich plaatst voor de laatste 16. Daarom mogen de aanvallers niet ontbreken. Door zijn techniek en ervaring, Angel Di Maria zou wel eens kunnen opduiken, net als Irving Lozano, een uitblinker op het WK 2018, die sinds zijn komst naar Napels in 2019 de zaken naar een hoger niveau heeft getild.

📄 Wedstrijdanalyse: Argentinië vs Mexico

Pre-bet Analyse

Zoals gewoonlijk heeft Argentinië zich gemakkelijk uit de kwalificaties van de Zuid-Amerikaanse zone gered. In feite eindigden de Argentijnen op 2nd, achter Brazilië, met 9 punten meer dan 3rd plaats Uruguay. Ongeslagen zijn de Argentijnen nog nooit bang geweest tijdens de kwalificatiewedstrijden.

Dat geldt niet voor Mexico, dat tot de laatste dag van de kwalificatiewedstrijden moest wachten om zijn plaats in Qatar te bevestigen. Uiteindelijk eindigde Mexico op 2nd, achter Canada dat evenveel punten had, en voor de Verenigde Staten en Costa Rica, beide op 3 punten.

Team vorm

Argentinië, winnaar van de Copa America van vorig jaar, heeft een indrukwekkend record van 33 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag. Dit is de beste vorm van alle teams. Het record is momenteel in handen van Italië, met 35 wedstrijden.

Het Mexicaanse team heeft sinds november niet meer verloren, wat hen op 7 wedstrijden zonder nederlaag brengt. Maar de ploeg lijkt nu minder de baas in de CONCACAF-zone na nederlagen tegen Canada (1-2) en de Verenigde Staten (0-1) vorig jaar.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...