Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Wereldbeker Wedstrijd: Argentinië vs Saoedi-Arabië

Argentinië zal hun WK op 22 november openen met een schijnbaar onevenwichtige wedstrijd tegen Saoedi-Arabië. De ploeggenoten van Lionel Messi zullen daarom hopen om hard toe te slaan in hun openingswedstrijd.

✔ 1X2 Voorspelling Argentinië – Saoedi-Arabië

Deze wedstrijd zal naar verwachting open en spannend worden tussen deze twee teams. Argentinië is favoriet, maar pas op voor Saoedi-Arabië dat geen druk zal hebben. Wij voorspellen een comfortabele overwinning voor Argentinië in deze wedstrijd.

Wedstrijd Voorspelling Argentinië vs Saoedi-Arabië

Correcte Score Voorspelling Argentinië vs Saoedi Arabië

Voor deze grote wedstrijd van de Wereldbeker 2022, zou onze voorspelling voor de juiste score een wedstrijd gedomineerd door Argentinië in termen van balbezit, maar ook op het scorebord.

Argentinië wint

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Argentinië weet dat ze favoriet zijn en normaal gesproken zou er geen spanning moeten zijn in deze clash, ook al zal Saudi-Arabië niets te verliezen hebben. De Albiceleste zouden zeker met een grote marge winnen. 3-0 of 2-0 lijkt het meest geloofwaardig.

Gelijkspel

Dit is mogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk. Een gelijkspel is zeer moeilijk voor te stellen omdat het niveauverschil tussen de twee landen zo duidelijk is. 1-1 of 2-2 zou al een prestatie zijn voor Saoedi-Arabië.

Saoedi-Arabië wint

Voorlopig is het ondenkbaar dat Saudi-Arabië zou winnen. We zullen het niet onder stoelen of banken steken, Saoedi-Arabië zien winnen zou een van de grootste verrassingen van dit WK zijn, zo niet de grootste. 0-1 of 1-2 lijkt onbereikbaar.

✔ Voorspelling Halftime/Full-Time: Argentinië – 1e helft: Argentinië – 2de Helft

Voor deze wedstrijd verwachten we niet veel spanning. Argentinië moet elke spanning in deze wedstrijd snel om zeep helpen door de 3 punten voor de rust veilig te stellen en hun voorsprong en inzet in de tweede helft te beheren.

Voorspelling Goalscorer Argentinië vs Saoedi-Arabië

Voor deze wedstrijd zouden de aanvallende spelers van Argentinië doorslaggevend moeten zijn. We kunnen er zeker van zijn dat alles gelijk is, Lautaro Martinez en Angel Di Maria zouden het verschil kunnen maken voor de Albiceleste. Aan de andere kant, zelfs als we niet verwachten dat Saudi-Arabië zal scoren, Abdulrahman Ghareeb kon scoren.

Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: L. Martinez / A. Di Maria

Deze wedstrijd kan een kans zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, en zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Lautaro Martinez en Angel Di Maria scoren. Daarom bieden wij u deze dubbelkans doelpuntenmaker voorspelling aan.

Analyse van Argentinië vs Saoedi-Arabië

Pre-betting Analyse

Zoals gewoonlijk heeft Argentinië zich moeiteloos door de kwalificaties voor de Zuid-Amerikaanse zone geslagen. De Albiceleste eindigden zelfs als tweede achter Brazilië, met 9 punten voorsprong op het als derde geplaatste Uruguay. De Argentijnen bleven ongeslagen en lieten zich geen moment afschrikken in deze kwalificatiewedstrijden.

Het team van Hervé Renard kwam op briljante wijze door de tweede rondeaan de leiding en bleef ongeslagen tegen Oezbekistan, Palestina, Singapore en Jemen. Saudi-Arabië verzekerde zich vervolgens van een plaats op het WK door als eerste van hun groep te eindigen, met één punt voorsprong op Japan en acht punten op Australië.

Huidige vorm

Argentinië, winnaar van de Copa America vorig jaar, heeft een indrukwekkende 33-wedstrijden ongeslagen reeks aan de gang, de beste huidige reeks van enig team. Het record staat op naam van Italië met 35 wedstrijden.

Saoedi-Arabië is vol vertrouwen. De Aziaten hebben vijf van hun laatste 14 wedstrijden verloren, waarvan ze er zeven wonnen en twee gelijk speelden. Deze reeks moet echter worden gerelativeerd, want er zijn geen teams van wereldklasse onder hun laatste tegenstanders.