Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Australië vs Denemarken | 30/11/22

De derde dag van de groepsfase voor deze twee landen. Dit zou wel eens de wedstrijd kunnen zijn die beslist wie zich plaatst voor de Ronde van 16, aangezien Frankrijk het in de andere wedstrijd van deze groep opneemt tegen Tunesië.

1×2 Voorspelling: Australië vs Denemarken

De ontmoeting tussen deze twee teams belooft open en boeiend te worden. Denemarken is de favoriet, maar pas op voor Australië die niet onder druk zal staan. We zien de Denen met een kleine marge winnen. om de groepsfase af te ronden.

Exacte Score Voorspelling: Australië vs Denemarken

In deze wedstrijd van het WK 2022, is onze voorspelling voor de exacte score een wedstrijd gedomineerd door Denemarken, die misschien met een kleine marge kan winnen in deze ontmoeting, terwijl de Denen zich zelfs voor deze laatste wedstrijd van de groepsfase kunnen plaatsen voor de volgende ronde.

Overwinning voor Denemarken

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Denemarken is op papier superieur en zou de ontmoeting moeten domineren. Ze zullen geduld moeten hebben om een manier te vinden tegen een team dat tevreden zal zijn met verdedigen om zo lang mogelijk een doelpunt te voorkomen. 0-1 of 0-2 lijken de beste opties.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario. Het is mogelijk dat beide teams met een punt weglopen, zeker als Denemarken zich al voor deze wedstrijd heeft gekwalificeerd. We moeten dus niet de mogelijkheid afschrijven dat beide teams er niet in slagen de leiding te nemen over de ander, 0-0 of 1-1.

Overwinning voor Australië

Dit is voorlopig het minst waarschijnlijke scenario. Australië zal de verrassende gast zijn in deze groep, en zal niet de favoriet zijn. Daardoor kunnen ze misschien een slag slaan op het WK in Qatar. 0-1 of 1-2 zou een hele prestatie zijn.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel 1st helft; Denemarken 2nd half

In deze wedstrijd, kunnen de Australiërs, onderaan in de groep, de tegenstanders in de eerste helft tegenhouden. Denemarken moet echter een manier kunnen vinden om ze uit te putten en de wedstrijd mee naar huis te nemen.

✔ Scorevoorspellingen: Australië vs Denemarken

In deze wedstrijd kunnen we ons voorstellen dat de spelverdeler Christian Eriksen zou kunnen scoren, net als zijn teamgenoot Andreas Cornelius. Aan de Australische kant, Jackson Irvine zal ongetwijfeld degene zijn om in de gaten te houden.

✔ Dubbele Kans Scorevoorspellingen: M. Braithwaite / M. Leckie

Deze wedstrijd zou de aanvallers kunnen laten schitteren. Dat wil zeggen, dit zou een kans kunnen zijn om te zien Martin Braithwaite en Matthew Leckie scoren. Daarom bieden wij u deze voorspelling van een dubbele wisselscore.

Wedstrijd Analyse: Australië vs Denemarken

Pre-bet Analyse

Australië heeft het moeilijk, maar zal toch het WK halen. Ze eindigden gemakkelijk bovenaan hun groep in de tweede ronde van de eliminaties in de Aziatische zone met 8 overwinningen in evenveel wedstrijden. Het Australische team eindigde uiteindelijk in de derde ronde als derde in zijn groep, achter Saoedi-Arabië en Japan. Uiteindelijk domineerden de Oceaniërs de Verenigde Arabische Emiraten in de halve finales van de play-offs (1-2) voordat ze Peru versloegen (0-0, 5-4 op strafschoppen).

Denemarken is gezaghebbend. Met negen overwinningen en één nederlaag in tien wedstrijden zijn de 11th natie op de FIFA-ranglijst vloog door de groepsfase van de eliminaties voor het WK. De Denen eindigden voor Schotland, Israël, Oostenrijk, de Faeröer Eilanden en Moldavië.

De tweede opeenvolgende faceoff in een WK-setting. Terwijl Denemarken en Australië elkaar al drie keer hebben ontmoet in vriendschappelijke wedstrijden (met twee Deense overwinningen en één Australische), stonden de twee teams ook, en dat is belangrijker, tegenover elkaar tijdens het laatste WK in Rusland, een wedstrijd die eindigde in een gelijkspel (1-1).

Team Vorm

Australië zal zijn momentum willen behouden. Na deelname aan de play-offs voor de Aziatische zone na de derde plaats in de derde ronde, wist Australië te zegevieren over de Verenigde Arabische Emiraten (1-2) voordat het het beste kreeg van Peru in een lange en close match (0-0, 5-4 op strafschoppen).

Sinds het einde van de Euro, hebben de Denen 10 van hun 13 wedstrijden gewonnen. (waaronder een prestigieuze overwinning op Frankrijk in hun laatste wedstrijd), met alleen verlies tegen Nederland in een vriendschappelijke wedstrijd, tegen Schotland op de laatste dag van de WK-kwalificatie en tegen Kroatië in de Nations League.