Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Brazilië vs Servië – 2022 WK Wedstrijd

Op 24 november, op hun eerste wedstrijd in deze Wereldkampioenschap, zal Brazilië een taaie tegenstander tegenover zich hebben, namelijk Servië die zonder enige druk zal deelnemen, een paar maanden nadat ze Portugal door play-offs moesten laten gaan om zich te kwalificeren. De wedstrijd vindt plaats op 24 november in het Lusail Iconic Stadium.


✔1X2 Voorspelling Brazilië vs Servië

Deze wedstrijd belooft een open wedstrijd te worden tussen twee enthousiaste teams. Brazilië is favoriet en zou logischerwijs moeten winnen, maar Servië mag niet onderschat worden.

Wedstrijd Voorspelling Brazilië vs Servië

✔Voorspelling score Brazilië vs Servië

Voor deze grote wedstrijd van het WK 2022 zijn de Brazilianen grote favorieten tegen een Servisch team dat niets te verliezen zal hebben en zeker open zal spelen. Onze juiste score voorspelling zou een wedstrijd zijn die gedomineerd wordt door Brazilië die uiteindelijk met een comfortabele voorsprong zou winnen.

Brazilië wint

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Ondanks de vastberadenheid van Servië, is Brazilië een van de favorieten in deze competitie en als ze collectief op hun best zijn, moeten ze in staat zijn om het Servische team te verslaan. We verwachten dat de score 3-1 of 2-1 wordt.

Gelijkspel

Dit is een mogelijke uitkomst. Normaal gesproken zijn de twee ploegen niet van hetzelfde niveau, maar het feit dat het de eerste wedstrijd is, maakt het een lastige wedstrijd voor de Seleçao. Daarom is een gelijkspel niet uit te sluiten in deze wedstrijd tegen het taaie Servië. Zowel 1-1 als 2-2 zijn mogelijk.

Servië wint

Een overwinning voor de Serviërs zou een enorme prestatie zijn. Het verslaan van een titelkandidaat zou voor een enorme sensatie zorgen op dit WK. De Europese natie eindigde bovenaan in hun kwalificatiegroep vóór Cristiano Ronaldo’s Portugal, en dat is geen geringe prestatie. 0-1 en 1-2 is wat we verwachten in het onwaarschijnlijke geval dat Servië de wedstrijd wint.

✔ Voorspelling Halftime/Full-Time: Brazilië – 1e helft : Brazilië 2e helft

Brazilië is duidelijk beter dan hun tegenstanders en wij verwachten dat de Zuid-Amerikanen moeiteloos zullen winnen. Ze zullen in staat zijn om heel snel het verschil te maken en voor de rust te scoren, om vervolgens hun voorsprong te beheren en deze in de tweede helft uit te breiden.

Voorspelling Goalscorer: Brazilië vs Servië

In deze wedstrijd zullen enkele van de grootste namen van het spel te zien zijn. Deze wedstrijd, die deel uitmaakt van de groepsfases van het Wereldkampioenschap 2022, zou de kans kunnen zijn voor Braziliaanse ster Neymar om te schitteren, net als zijn teamgenoot Philippe Coutinho. Aan Servische kant, de onthulling Dusan Vlahovic zal er een zijn om goed in de gaten te houden.

Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: Neymar / D. Vlahovic

Deze wedstrijd zou een kans kunnen zijn voor grote spelers om hun vaardigheden te tonen. Zoals we hierboven suggereerden, zou het de kans kunnen zijn om Neymar en Dusan Vlahovic te zien scoren. Daarom bieden wij u deze dubbelkans doelpuntenmaker voorspelling aan.

Wedstrijd Analyse: Brazilië vs Servië

Pre-betting Analyse

Brazilië had plezier. In de Zuid-Amerikaanse zone had de vijfvoudig WKwinnaar geen moeite zich te kwalificeren. Door hun groep te domineren (14 overwinningen en 3 gelijke spelen in 17 wedstrijden, maar vooral slechts 5 tegendoelpunten), is Brazilië een van de favorieten voor de volgende WK.

Servië heeft iedereen verrast. Servië eindigde bovenaan in hun kwalificatiegroep en kwalificeerde zich rechtstreeks ten koste van Portugal, dat door de play-offs moest. Ze bleven ongeslagen en eindigden ruim voor Ierland, Luxemburg en Azerbeidzjan.

Servië is uit op revanche. De twee naties hebben slechts één keer tegenover elkaar gestaan op het WK, dat was ook in 2018 in de groepsfase, en Brazilië won met 2-0. De Europeanen zullen zich deze wedstrijd herinneren en zullen er alles aan willen doen om het verhaal in Qatar te veranderen.

Huidige vorm

Brazilië is op dit moment 17 wedstrijden ongeslagen. De laatste keer dat het Zuid-Amerikaanse team verloor was in de Copa America finale tegen Argentinië in juli 2021 (1-0). Sindsdien zijn ze zeer solide met 12 overwinningen en 5 gelijke spelen en een Olympische titel, hun tweede op rij.

Servië is indrukwekkend. Na slechts één van hun laatste negen wedstrijden te hebben verloren (een vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken), heeft Servië ook referentiewedstrijden, zoals hun overwinning in Portugal op de laatste dag van de kwalificatie voor het WK 2022.