Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Canada vs Marokko | 1/12/22

De laatste groepsfase wedstrijd voor Groep F. Deze confrontatie tussen Canada en Marokko belooft even spannend als competitief te worden. Een van deze twee teams zou zich nog kunnen plaatsen voor de knock-outfase.

1×2 Voorspelling: Canada vs Marokko

De ontmoeting tussen deze twee enthousiaste teams belooft competitief te worden. Het resultaat van de wedstrijd is nog niet beslist, en alles lijkt mogelijk. We voorzien een close match die eindigt in een gelijkspel met enkele doelpunten.

Exacte Score Voorspelling: Canada vs Marokko

In deze WKwedstrijd van 2022, onze voorspelling voor de exacte score is een evenwichtige face-off waarbij beide teams elkaar uitschakelen… voor de gehele duur van een spannende wedstrijd tussen deze twee ploegen.

Overwinning voor Marokko

Als één van de teams met de overwinning naar huis gaat, lijkt deze optie het meest waarschijnlijk. Toch zien we Marokko deze wedstrijd niet winnen. Als Marokko wel weet te winnen, zal dat niet met een ruime marge zijn, 0-1 of 1-2.

Gelijkspel

Dit is de uitslag die wij verkiezen voor deze wedstrijd. De twee teams zijn de outsiders van de groep en zullen alles op alles moeten zetten als ze zich willen kwalificeren. Het is echter verre van zeker dat de ene ploeg zal zegevieren over de andere. Een uitslag van 1-1 of 2-2 lijkt goed mogelijk.

Overwinning voor Canada

Canada zou de overwinning mee naar huis kunnen nemen, hoewel dit een beetje een verrassing zou zijn aangezien dit pas zijn tweede WK bezoek is. Op papier lijkt Marokko echter iets beter. Toch moet er ruimte zijn voor hen om een resultaat te halen, en zelfs een nipte overwinning, 1-0 of 2-1.

Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel 1st de helft; trek 2nd half

We voorzien een evenwichtige en close match. We zien een eerste helft waarin beide teams elkaar observeren voordat de wedstrijd in de tweede echt opengaat. Maar dat zal waarschijnlijk niet genoeg zijn voor Marokko of Canada om als winnaar weg te lopen.

Scorer Predictions: Canada vs Marokko

Deze wedstrijd op de derde dag van de groepsfase van het WK 2022 zou enkele bekende Ligue 1-spelers de kans kunnen geven hun waarde te tonen. Als zodanig, Sofiane Boufal aan Marokkaanse zijde en Iké Ugbo aan de Canadese kant zou een verschil kunnen maken, net als Tajon Buchanan, de vleugelspeler van het Noord-Amerikaanse team.

Dubbele Kans Scoren voorspellingen: S. Boufal / T. Buchanan

Zoals we hierboven suggereerden, zou dit wel eens een kans kunnen zijn om de Angers speler te zien Sofiane Boufal en Tajon Buchanan scoren. Daarom bieden wij u deze voorspelling van een dubbele wisselscore.

📄 Wedstrijd Analyse: Canada – Marokko

Pre-bet analyse

Canada kwalificeerde zich voor zijn eerste WK in 36 jaar. Daarvoor eindigde het eerst bovenaan zijn kwalificatiegroep in de eerste ronde van de CONCACAF zone eliminaties met vier overwinningen in evenveel wedstrijden. In de tweede ronde versloegen de Canadezen Haïti in een wedstrijd met twee benen. Ten slotte eindigde het Canadese team als eerste in de CONCACAF-groep in de 3rd voor Mexico, de VS en Costa Rica.

Marokko heeft het schitterend gedaan. De Marokkanen wonnen op indrukwekkende wijze alle zes hun groepswedstrijden tegen Guinee-Bissau, Guinee en Soedan. In de play-offs domineerden ze met gemak de Democratische Republiek Congo in een wedstrijd met twee benen (5-2 over beide benen).

Team Vorm

Canada bereikte de halve finale van de Gold Cup 2021 (het equivalent van de Euro voor de CONCACAF), georganiseerd door de VS afgelopen zomer, waarbij de Canadese elf werden uitgeschakeld door Mexico. Onlangs, na zich al te hebben gekwalificeerd voor het WK in Qatar, ondervond het Canadese team enige moeilijkheden, met name door te verliezen van Costa Rica en Panama.

Marokko is in goede vorm. Met slechts één nederlaag sinds september 2021, in de kwartfinale van de African Cup of Nations tegen Egypte, is Marokko momenteel een van de meest productieve naties. Dankzij zijn 33 doelpunten gescoord in de laatste zes uitwedstrijden, zijn de tegenstanders op hun hoede.