Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Costa Rica vs Duitsland | 1/12/22

De laatste groepsfase wedstrijd voor groep E tussen Costa Rica en Duitsland. Verschillende resultaten lijken mogelijk, afhankelijk van de kwalificatiestatus van de teams, met name Duitsland.

1×2 Voorspelling: Costa Rica vs Duitsland

De wedstrijd tussen deze twee teams belooft open en boeiend te worden. Duitsland lijkt de favoriet, maar pas op voor Costa Rica, dat geen enkele druk zal voelen. Wij zien Duitsland met een kleine marge winnen.

Exacte Score Voorspelling: Costa Rica vs Duitsland

In deze 2022 WK wedstrijd, onze voorspelling voor de exacte score is een evenwichtige wedstrijd waarin Duitsland de score opent in de tweede helft, voordat het stand houdt voor een overwinning die klein maar kostbaar zal zijn, zowel voor de kwalificatie als voor het mogelijk bereiken van de eerste plaats.

Overwinning voor Duitsland

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Duitsland is de favoriet in deze wedstrijd, wat er ook gebeurt, en zelfs als Duitsland deze wedstrijd ingaat omdat het zich al heeft gekwalificeerd en Flick enkele wijzigingen in het team aanbrengt, zou het team nog steeds superieur moeten zijn aan de tegenstander. Een overwinning van 1-2 of 0-1 lijkt het meest waarschijnlijke resultaat.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario. Zoals we hierboven al zeiden, zou Duitsland wel eens een gewijzigd team kunnen opstellen als ze zich al voor het eerste fluitsignaal hebben gekwalificeerd. Daardoor zou Costa Rica er met een resultaat, 0-0 of 0-1, vandoor kunnen gaan.

Overwinning voor Costa Rica

Deze uitkomst lijkt vrij onwaarschijnlijk. Aangezien Costa Rica niet als favoriet zal starten, zou dit hen kunnen motiveren om te proberen een zeer goed resultaat neer te zetten tegen een historische natie die het WK al verschillende keren heeft gewonnen. Een 1-0 of 2-1 overwinning lijkt mogelijk, maar niet waarschijnlijk.

Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel 1st helft; Duitsland 2nd half

In deze wedstrijd zien we een enigszins herschikte Duitse ploeg die het in de eerste helft moeilijk heeft tegen Costa Rica. Duitsland is misschien in staat om geduld te tonen en na de rust weer het net te vinden.

Scorer Predictions: Costa Rica vs Duitsland

In deze wedstrijd kan Duitsland enkele wijzigingen in het team aanbrengen als ze zich al hebben gekwalificeerd voor de knock-out fases. Als zodanig, Jamal Musiala en Leon Goretzka zouden hier wel eens de doorslag kunnen geven. Aan de andere kant, Joel Campbell zou kunnen scoren.

✔ Prono Buteur dubbele kans: J. Musiala / L. Goretzka

Deze wedstrijd kan de sterren in staat stellen om te schitteren. En l’occurrence, and comme on vous le suggérait un peu plus haut, cela pourrait être l’occasion de voir Jamal Musiala en Leon Goretzka marquer. On vous propose donc ce pronostic double chance buteur.

📄 Wedstrijd Analyse: Costa Rica – Duitsland

Pre-bet analyse

Costa Rica is tot zowel het beste als het slechtste in staat. In staat om de grote landen van het Noord-Amerikaanse continent te verslaan en meestal defensief solide, zijn de Costa Ricanen echter aanvallend nogal onhandig, zelfs tegen landen die als zwakker worden beschouwd.

Duitsland heeft zich glansrijk gekwalificeerd voor het WK. Hoewel niet in de groep van het hoogste kaliber, tegen ploegen als Noord-Macedonië, Roemenië, Armenië, IJsland en Lichtenstein, domineerden de mannen van Flick heel gemakkelijk hun groep. Met een record van negen overwinningen in tien wedstrijden eindigde Duitsland met acht punten voorsprong op het als tweede geplaatste Noord-Macedonië.

Een tweede confrontatie in een WK-setting. De twee landen staan voor de tweede keer tegenover elkaar op een WK, na de openingswedstrijd in 2006 waarin Duitsland met 4-2 domineerde.

Team Vorm

Costa Rica heeft er vertrouwen in. De ploeg van Keylor Navas versloeg in de laatste wedstrijd van de kwalificatiefase zowel Canada als de VS. In de finale van de play-offs won Costa Rica van Nieuw-Zeeland (1-0) om zijn plaats op het WK te verdienen.

Duitsland is ook ongeslagen in 11 wedstrijden. Zeker, Duitsland heeft nog geen grote wedstrijden gespeeld (afgezien van Nederland in een vriendschappelijke wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel), maar de moeilijke periode lijkt al lang voorbij.