Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Denemarken vs Tunesië

In de groep van Frankrijk maken de twee underdogs hun debuut in de competitie door tegenover elkaar te staan. De potentiële winnaar van deze wedstrijd zou al een van de beste resultaten in deze groep kunnen behalen en een stap richting de laatste 16 kunnen zetten.

Wedstrijd Voorspelling Denemarken vs Tunesië

✔ 1×2 Voorspelling: Denemarken vs Tunesië

Deze wedstrijd belooft open en onbeslist te worden. Beide teams kunnen heel goed voetballen. Het zal interessant zijn om te zien wie er in deze wedstrijd aan het langste eind trekt. Wij zien echter de Scandinaviërs de drie punten veilig stellen.

Correcte Score Voorspelling: Denemarken vs Tunesië

Wedden op de juiste score is geen gemakkelijke zaak om te doen in dit soort wedstrijden. Wij hebben voor u een reeks uitslagen voorbereid, afhankelijk van het wedstrijdscenario. De wedstrijd zal naar verwachting een krappe wedstrijd worden, ondanks het feit dat Denemarken de favoriet is.

Denemarken wint

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. Denemarken zal willen voortbouwen op hun succes na het verrassend bereiken van de laatste vier op het laatste Europees Kampioenschap. In hun eerste wedstrijd in de competitie lijkt Tunesië een goede tegenstander te zijn voor het Scandinavische team. Wij verwachten dat Denemarken met 1-0 of 2-0 zal winnen.

Gelijkspel

Alles kan gebeuren in dit spel. Daarom, is een gelijkspel heel goed mogelijk, ook al is het niet wat we graag zouden zien tussen twee naties die risico’s moeten nemen om de Wereldbeker zo goed mogelijk te beginnen. De eindstand zou 1-1 of 2-2 kunnen zijn.

Tunesië wint

Dit is de uitkomst die wij het minst waarschijnlijk achten. Tunesië heeft een goede ploeg en kan het goed doen, maar Denemarken lijkt de laatste tijd te sterk voor de Carthago Eagles om een positief resultaat te behalen. In het geval van een Tunesische overwinning, zou het een nipte overwinning van 0-1 of 1-2 zijn.

✔ Voorspelling halftime/vultime – Denemarken 1e helft : Denemarken 2e helft

In deze wedstrijd zou Denemarken hard kunnen aanvallen en voor de rust een doelpunt maken. Na de pauze zouden de Europeanen in de verdediging kunnen gaan en hun tegenstanders balbezit gunnen voordat ze op de counter gaan en het spel om zeep helpen.

Voorspelling Goalscorer Denemarken vs Tunesië

Drie spitsen zouden in deze wedstrijd in de schijnwerpers kunnen staan. Yussuf Poulsen en Martin Braithwaite zullen sterke troeven zijn voor Denemarken. Zelfs als we Tunesië niet zien scoren, kunnen we iets verwachten van Wahbi Khazridie met een geniale uithaal de achterkant van het net kon vinden.

Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: Y. Poulsen / M. Braithwaite

Zoals hierboven vermeld, Yussuf Poulsen en Martin Braithwaite zal zeker in het spel zijn en een goede kans hebben om te scoren in wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Beide sterren, die ervaring hebben in de grootste internationale wedstrijden, zouden in deze wedstrijd kunnen schitteren.

Denemarken vs Tunesië Analyse

Pre-betting Analyse

Denemarken met autoriteit. De Scandinaviërs hielden het goede momentum na hun succesvolle Euro vast met de eerste plaats in hun kwalificatiegroep. Door Schotland, Israël, Oostenrijk, de Faeröer en Moldavië voor te blijven, zijn de Denen verzekerd van hun 5e WK-deelname uit 7 edities.

Tunesië in twee legs. De Carthago Eagles domineerden gemakkelijk hun groep vóór Equatoriaal Guinea, Zambia en Mauritanië. Het was veel ingewikkelder in de play-off tegen Mali. Na een korte overwinning in de eerste leg (0-1), slaagde Tunesië erin een gelijkspel te houden in de tweede leg (0-0) en zal het zijn tweede opeenvolgende Wereldkampioenschap spelen.

Huidige vorm

Denemarken is in topvorm. Sinds het verlies van de halve finale van het Europees kampioenschap tegen Engeland heeft Denemarken zeven van hun laatste negen wedstrijden gewonnen en twee verloren, waarvan één in een vriendschappelijke wedstrijd. De ploeg mag niet onderschat worden, want ze staan nu 11e op de FIFA-ranking.

Tunesië mist consistentie. Tunesië, kwartfinalist op de Afrika Cup of Nations in 2022 (uitgeschakeld door Burkina Faso), heeft goede en slechte wedstrijden afgewisseld. Met zeven overwinningen in hun laatste dertien wedstrijden, moeten de Carthage Eagles meer consistentie tonen om het goed te doen op dit WK.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.