Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Duitsland vs. Japan

In Qatar zal Duitsland proberen de herinnering aan het WK 2018 Rusland uit te wissen, wanneer het de strijd aangaat tegen Japan. Maar let wel goed op de Oost-Aziatische ploeg die er 4 jaar geleden in slaagde de kwartfinales te bereiken.

Wedstrijd Voorspellingen Duitsland vs Japan

✔ 1×2 Voorspelling: Duitsland vs. Japan

Vandaag de dag wordt Japan beschouwd als de beste natie in het Aziatische voetbal. We moeten niet vergeten dat Duitsland in de groepsfase van het WK 2018 werd verslagen door Zuid-Korea (0-2), en dus werd uitgeschakeld in de competitie. Maar ongetwijfeld heeft het Duitse team geleerd van zijn fouten en zou het zijn eerste wedstrijd in het toernooi mee naar huis moeten nemen.

Exacte Score Voorspelling: Duitsland vs. Japan

Duitsland zal er zeker op uit zijn om een goede start te maken in de competitie, na de teleurstelling op het WK 2018 en het Euro 2020. Kijk uit voor Japan, dat er vanaf de eerste wedstrijd klaar voor zal zijn. Wij zijn voor een Duitse overwinning met een kleine marge.

Overwinning voor Duitsland

In dezelfde groep als Spanje moet het Duitse team in deze eerste ontmoeting de overwinning binnenhalen. als het een zo goed mogelijke start wil maken en de kwartfinales wil halen. Een score van 2-1 of 1-0 is het meest waarschijnlijk.

Gelijkspel

Een gelijkspel zou een zeer goed resultaat zijn voor Japan, een in kwalitatief en kwantitatief opzicht inferieur team in vergelijking met Duitsland. Het is niet geheel onwaarschijnlijk gezien het feit dat de Duitsers na twee teleurstellende wedstrijden. Daarom is een gelijkspel met doelpunten mogelijk.

Overwinning voor Japan

Een Japanse overwinning op de Duitse reus zou een prestatie zijn. En ook al heeft Duitsland deze situatie in 2018 al eens meegemaakt tegen Zuid-Korea, de kans is klein. Een score van zelfs 0-1 of 2-1 zou verrassend zijn.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Gelijkspel 1st de helft; Duitsland 2nd half

Het Duitse team zou in het begin verrast kunnen worden door de fysieke intensiteit en de druk van de Japanners. De Duitsers zouden het in de tweede helft echter moeten oppakken en de drie punten mee naar huis nemen.

Scorer Voorspellingen: Duitsland vs. Japan

Timo Werner is de kopman in het hart van de Duitse aanval. Zijn statistieken in de nationale ploeg zijn 22 doelpunten in 49 caps. Tussen 2019 en 2021 voor anderhalf jaar uit het team gezet, Thomas Müller is terug in de ploeg. In deze Duitse opstelling zou hij wel eens kunnen scoren. Aan de Japanse kant, Takumi Minamino blijft een belangrijk element van het team.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: S. Gnabry / T. Asano

Onbetwiste kopman van Bayern München sinds zijn komst in 2018, Serge Gnabry is indrukwekkend in de Duitse ploeg, met een totaal van 20 doelpunten in slechts 31 optredens. Vooraan in de Japanse aanvalslinie, Takuma Asano moet komen opdagen om zijn land voorbij de groepsfase te laten komen.

Wedstrijd Analyse: Duitsland – Japan

Pre-bet Analyse

Ondanks hun mislukkingen op het WK 2018, en daarna het EK 2020, kwalificeerde Duitsland zich met gemak voor het WK 2022 in Qatar. Het Duitse elftal heeft negen van zijn laatste tien wedstrijden gewonnen. Alleen de thuisnederlaag tegen Noord-Macedonië springt eruit, maar dat blijft een kleine tegenvaller.

Japan is er ook gemakkelijk in geslaagd om uit de kwalificatiefase van de Aziatische zone te komen. Eerst kwamen ze de tweede ronde door aan de top van hun groep met 8 overwinningen in evenveel wedstrijden. Daarna, in de 3de ronde, eindigde de ploeg tweede, één punt achter Saudi-Arabië, maar zeven punten voor Australië. Japan verloor echter wel van Oman (0-1) en Saudi-Arabië (0-2).

Team vorm

Duitsland domineerde de kwalificaties voor het WK 2022 en komt na een gelijkspel tegen Nederland (1-1) in een vriendschappelijke wedstrijd. De UEFA Nations League in juni zal een goede test voor hen zijn voor het Wereldkampioenschap, aangezien het Duitse team het op zal nemen tegen Italië, Engeland en Hongarije.

Als onderdeel van de ronde van 16 in het WK 2018, zit Japan op een aantal goede resultaten tegen teams in zijn geografische zone. Het EAFF E-1 voetbalkampioenschap in juni zal dienen als voorbereiding voor het team, dat het zal opnemen tegen Hong Kong, China en Zuid-Korea.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.