Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Ecuador vs Senegal

Een opvallende groep A tussen een consistente Zuid-Amerikaanse natie en de regerend kampioen van Afrika, die zijn wrede uitschakeling in 2018 zal willen vergeten.

✔ 1×2 Voorspelling: Ecuador vs Senegal

Ecuador en Senegal zouden ons wel eens een close en spannende wedstrijd kunnen voorschotelen. De ploeg die het initiatief neemt, zal een grote stap zetten naar de overwinning. Met dat gezegd, zien we deze wedstrijd eindigen in een gelijkspel.

✔ Exacte Score Voorspelling: Ecuador – Senegal

Deze wedstrijd belooft veel goeds. Senegal zal proberen zijn plan uit te voeren tegen een Ecuadoriaanse team dat geen druk zal voelen. Onze voorspelling voor de exacte score is een evenwichtige wedstrijd waarin beide teams er niet in zullen slagen de leiding te nemen.

Overwinning voor Senegal

Dit is niet de uitkomst die we voorzien. Hoewel ze de favorieten zijn, zullen de Leeuwen van Teranga hun energie willen sparen voor de uiteindelijke Ronde van 16, terwijl Ecuador hen niet in de steek zal willen laten en de teamgenoten van Sadio Mané zal willen laten struikelen. Een 0-1 of 1-2 overwinning behoort dus nog steeds tot de mogelijkheden.

Gelijkspel

Dit scenario is heel goed mogelijk, en wij denken zelfs dat het de meest waarschijnlijke uitkomst is. Senegal zou wel eens twee of drie van hun belangrijkste spelers kunnen vervangen, en tegen een koppig team als Ecuador lijkt een 1-1 of 2-2 gelijkspel voor deze twee teams een redelijk resultaat.

Overwinning voor Ecuador

Dit is volgens ons de minst waarschijnlijke uitkomst. Ecuador moet toch in staat zijn om de kampioenen van Afrika van 2022 wat problemen te bezorgen, en een 1-0 of 2-1 overwinning lijkt een gok, maar moet niet helemaal worden afgeschreven.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Ecuador 1st de helft; trek 2nd half

We voorzien een agressieve en actieve Ecuadoriaanse ploeg aan het begin van de wedstrijd, waardoor Ecuador zou kunnen scoren, maar de wilskracht van de Senegalezen zou hen wel eens kunnen redden, en een gelijkmaker zou wel eens de schade kunnen beperken.

✔ Scorevoorspellingen: Ecuador vs Senegal

Deze wedstrijd zou de Ecuadoraanse kapitein kunnen zien, Enner Valencia, vindt de achterkant van het net. Zijn teamgenoot Renato Ibarra zou ook kunnen scoren in deze wedstrijd. Tenslotte, aan Senegalese zijde, Boulaye Dia, de voormalige aanvaller van Reims, kan het verschil maken voor zijn team als hij in vorm is.

✔ Dubbele kans op scoren voorspellingen: E. Valencia / B. Dia

Zoals hierboven vermeld, Enner Valencia is degene die de Senegalese verdediging met scherpe ogen in de gaten moet houden, net als Boulaye Dia, die is zeer gevaarlijk is voor het doel en niet veel kansen nodig heeft om er één weg te werken.

Wedstrijdanalyse: Ecuador vs Senegal

Pre-bet Analyse

Ecuador wist te ontsnappen aan de gevarenzone. Als vierde in de Zuid-Amerikaanse zone achter Brazilië, Argentinië en Uruguay heeft Ecuador het recht verdiend om aan zijn vierde WK deel te nemen, waarvan alle vier in de 21st Eeuw, in 2002, 2006 en 2014.

Senegal haalde het in twee stappen. Na een zeer gemakkelijke kwalificatie, waarbij het door zijn kwalificatiegroep zweefde, voor Togo, Namibië en Congo, had Senegal het veel moeilijker tegen Egypte in de play-offs. Net als in de finale van de African Cup of Nations was er een strafschoppenserie nodig om de twee te scheiden, en net als in februari trok de ploeg van Sadio Mané aan het langste eind.

Een eerste ontmoeting in een WK-setting. Senegal won beide vorige ontmoetingen met Ecuador, maar dat waren slechts vriendschappelijke wedstrijden, de laatste in 2005. Toch zullen de Senegalezen drie overwinningen in evenveel wedstrijden willen behalen tegen hun tegenstanders.

Team Vorm

Ecuador toont zijn huidige dapperheid. Met vier nederlagen in zijn laatste veertien wedstrijden, is Ecuador op een behoorlijk positieve streak (vijf overwinningen en vijf gelijke spelen) en zal het dit willen volhouden in het WK in Qatar.

De 20th natie in Fifa’s ranglijst is in grote vorm, in zijn laatste 15 wedstrijden slechts één wedstrijd verloren, namelijk de uitwedstrijd tegen Egypte (1-0), die Senegal niet belette zich te kwalificeren voor dit WK. Van die 15 wedstrijden heeft de Afrikaanse ploeg er 10 gewonnen.