Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Engeland vs. Verenigde Staten

De Verenigde Staten zullen hun werk moeten doen tegen Engeland, finalisten van de Euro van vorig jaar. Dit Angelsaksische duel zal interessant zijn, vooral omdat de Amerikaanse ploeg zich niet had gekwalificeerd voor het WK in 2018.

Wedstrijd Voorspelling Engeland vs Verenigde Staten

✔ 1×2 Voorspelling: Engeland – Verenigde Staten

Na zich gekwalificeerd te hebben, maar zich nog niet bewezen te hebben, nemen de Verenigde Staten het in hun tweede groepswedstrijd op tegen Engeland, de finalisten van het EK van 2021. Zij zijn gemakkelijk uit hun groep gekomen in de kwalificaties, dus moeten de Engelsen logischerwijs zegevieren; dat is het scenario dat onze voorkeur heeft in deze matchup.

Exacte Score Voorspelling: Engeland vs Verenigde Staten

Na Iran gespeeld te hebben in de eerste wedstrijd, zal Engeland ongetwijfeld hun kwalificatie willen verzekeren tegen de Verenigde Staten. Vol zelfvertrouwen na een prachtige prestatie op de Euro en een overtuigende show in de kwalificatiewedstrijden, heeft Engeland de individuele en collectieve kwaliteit die ze nodig hebben om te zegevieren.

Overwinning voor Engeland

Onder aanvoering van aanvoerder Harry Kane heeft Engeland alle troeven in handen om de overwinning binnen te slepen, vooral omdat de VS al bijna 30 jaar niet meer heeft gewonnen van de Engelsen, de laatste keer was in 1993. We voorzien een score van 2-1 of 1-0.

Gelijkspel

Een gelijkspel zou een mooie prestatie zijn voor de Amerikanen. En inderdaad, zo ging het in de enige face-off tussen deze twee teams op een WK, tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika (1-1). In dit geval is een eindstand van 0-0 of 1-1 mogelijk.

Overwinning voor de Verenigde Staten

Het Amerikaanse elftal zit niet in zijn meest succesvolle periode. Zo plaatsten ze zich niet voor het laatste WK in Rusland in 2018, ook al wonnen ze wel de Gold Cup in 2021. Een overwinning tegen Engeland, finalisten in de laatste Euro en 3rd plaats in het WK 2018, zou dus een geweldige prestatie zijn, maar is moeilijk voor te stellen. Om die reden zou zelfs een score van 0-1 of 1-2 al heel goed zijn.

✔ Voorspelling halftime/fulltime: Engeland 1st half; Engeland 2nd half

Engeland kan in de eerste helft de score openen en na rust de marge verder vergroten. De Amerikanen zouden desondanks in staat moeten zijn om er in de tweede helft één terug te trekken, maar zonder echte gevolgen voor het eindresultaat.

Scorer Voorspellingen: Engeland vs Verenigde Staten

Harry Kane is de hoofddoelpuntenmaker voor de Three Lions. Met een gemiddelde van 20 tot 30 doelpunten per seizoen sinds 2015, wordt hij beschouwd als een van de topdoelpuntenmakers in Europa. Dankzij zijn snelheid en zijn dribbels voor het doel kan Raheem Sterling ook heel gevaarlijk zijn. Aan Amerikaanse zijde is de ster Christian Pulisic. De Chelsea vleugelspeler zal moeten laten zien in een grote manier als de Verenigde Staten hopen om de laatste 16 te halen.

✔ Dubbele Kans Score Voorspellingen: P. Foden / R. Pepi

In grootse vorm, Phil Foden is bezig aan een uitstekend seizoen bij Manchester City. Hij is de incarnatie van de nieuwe generatie van het Engelse voetbal binnen het team en zou zijn potentieel kunnen waarmaken tijdens dit WK. Op dezelfde manier, Ricardo Pepi vormt evenzeer de nieuwe generatie aan Amerikaanse zijde. Op 19-jarige leeftijd speelt de jonge aanvaller al in Europa, bij Augsburg in de Bundesliga.

Wedstrijd Analyse: Engeland vs Verenigde Staten

Pre-bet Analyse

Finishing 3rd in de Russische Wereldbeker van 2018, en vervolgens de finale van de Euro vorig jaar, Engeland kwam gemakkelijk uit zijn groep in de 2022 WK-kwalificatie, zonder een enkele nederlaag te lijden en met slechts 3 tegendoelpunten in 10 wedstrijden, na Polen, Albanië, Hongarije en Saint-Martin te hebben ontmoet.

Minder dominant ondanks het veroveren van de titel in de Gold Cup in 2021, slaagden de Verenigde Staten er slechts in om 3rd plaats in de voorrondes, met hetzelfde aantal punten als Costa Rica, de hekkensluiter in 4th plaats. Het Amerikaanse team eindigde 3 punten achter Mexico en Canada. Zij verloren met name van Panama (0-1), Canada (0-2) en Costa Rica (0-2).

Team vorm

Na finish 3rd op het WK van 2018 in Rusland en vervolgens vorig jaar de finale van Euro 2020 te halen, droomt Engeland van een tweede ster. De recente resultaten zijn bemoedigend, aangezien het Engelse team niet meer is verslagen sinds de finale van het Euro, waar het op Wembley op strafschoppen verloor tegen Italië.

De Verenigde Staten blijven kwetsbaar, en de nieuwe generatie heeft het nog niet helemaal overgenomen. De nederlagen tegen Panama (0-1) afgelopen najaar, en vervolgens tegen Costa Rica (0-2) als afsluiting van de kwalificatiewedstrijden zijn daar het bewijs van. Het doel van het Amerikaanse team is veeleer om zich klaar te stomen voor het WK van 2026, dat op Amerikaanse bodem plaatsvindt, evenals in Mexico en Canada.