Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Wereldbeker Wedstrijd: Frankrijk vs Australië

Het Franse team speelt zijn eerste wedstrijd in het WK tegen Australië, net als in 2018. Les Bleus moeten vertrouwen tonen om het WK met een overwinning te beginnen.

Wedstrijdvoorspelling Frankrijk vs Australië

✔ 1X2 Voorspelling Frankrijk vs Australië

Dit zal een spannende wedstrijd worden tussen deze twee teams. Frankrijk is favoriet, maar kijk uit voor Australië dat geen druk zal hebben. We zien een Franse overwinning met twee doelpunten verschil in deze wedstrijd.

Correcte Score Voorspelling Frankrijk vs Australië

Voor deze 2022 Wereldbeker wedstrijd, zou onze voorspelling voor de juiste score zijn een wedstrijd die gedomineerd wordt door de Fransen, die met een comfortabele voorsprong zouden kunnen winnen.

Frans Win

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Frankrijk weet dat ze favoriet zijn en dat er normaal gesproken geen spanning mag zitten in deze wedstrijd, ook al heeft Australië Les Bleus bij het vorige WK in Rusland al in de problemen gebracht. Een score van 2-0 of 2-1 wordt verwacht.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. Een gelijkspel is mogelijk omdat Frankrijk zijn tegenstanders niet zwaar domineert. Australië heeft de middelen om de titelverdedigers aan het twijfelen te brengen, en ze waren niet ver verwijderd van een gelijkspel met Les Bleus in hun laatste WK-confrontatie. 1-1 of 2-2 is niet uitgesloten.

Australië wint

Dit scenario is op dit moment moeilijk voor te stellen. Australië winnen zou nog steeds een grote verrassing zijn, hoewel niets onmogelijk is. De laatste keer dat Les Bleus titelverdediger waren, verloren ze tegen Senegal in 2002. Een score van 0-1 of 1-2 zou al een prestatie zijn.

✔ Voorspelling Halftime/Full-Time: Gelijkspel – 1e helft: Frankrijk – 2de Helft

Voor deze wedstrijd zien we twee teams die elkaar neutraliseren in de eerste helft. De Fransen zouden dan hun tempo kunnen verhogen na de pauze om te profiteren van de ruimte die de Australische ploeg liet. Een eerste doelpunt zou de situatie ontgrendelen en de Australiërs dwingen meer ruimte te laten, zodat de Fransen op de counter kunnen scoren.

Voorspelling Goalscorer Frankrijk Australië

Voor deze wedstrijd zouden de Franse aanvallers doorslaggevend moeten zijn. De aanwezigheid van Karim Benzema kan het spel veranderen, net als dat van de altijd zeer dynamische Kylian Mbappé. Aan de Australische kant, Jamie MacLaren zou zijn waarde kunnen bewijzen, zelfs als we niet verwachten dat Australië zal scoren.

Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: K. Benzema / J. MacLaren

Deze wedstrijd zou een kans kunnen zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, en zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Karim Benzema en Jamie MacLaren scoren. Dus, wij bieden u deze dubbele kans doelpuntenmaker voorspelling.

Analyse van Frankrijk vs Australië

Pre-betting analyse

Les Bleus kwalificeerden zich moeitelooszonder ook maar één nederlaag te incasseren, door bovenaan te eindigen in Groep D van de Europese kwalificatie voor het Wereldkampioenschap 2022. Frankrijk eindigde zes punten voor Oekraïne, dat op zijn beurt Finland, Bosnië en Kazachstan voorbleef.

Australië leed maar wist zich te kwalificeren voor het WK. Ze wonnen gemakkelijk van hun groep in de tweede ronde van de kwalificaties met 8 overwinningen uit evenveel wedstrijden. Het Australische team eindigde als 3e in hun groep, achter Saudi-Arabië en Japan, in de 3e ronde. Uiteindelijk domineerden de Oceaniërs de Verenigde Arabische Emiraten in de halve finales van de play-offs (1-2) en daarna Peru (0-0, 5-4 op PK).

Een tweede head-to-head in de Wereldbeker. In de 21e eeuw hebben Frankrijk en Australië elkaar meerdere malen ontmoet in vriendschappelijke wedstrijden, evenals in de Confederations Cup. Op het WK wordt het hun tweede confrontatie na de wedstrijd van 2018, die door Les Bleus met pijn in het hart werd gewonnen (2-1).

Huidige vorm

Les Bleus zitten in een moeilijke situatie. Met twee gelijke spelen en twee nederlagen in vier Nations League-wedstrijden (tegen Denemarken, Kroatië en Oostenrijk) hebben Les Bleus een moeilijke maand juni afgesloten en staan ze op de laatste plaats in hun Nations League-groep.

Australië wil het momentum vasthouden. Australië, dat als derde eindigde in de play-offs van de Aziatische zone, versloeg de Verenigde Arabische Emiraten met 1-2 voordat het Peru in een spannende wedstrijd overwon (0-0, 5-4 op PK).

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.