Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Frankrijk vs Denemarken

Voor hun tweede wedstrijd in dit WK, neemt het Franse team het op tegen Denemarken, halve finalisten van de Euro 2020. Voor beide teams is dit de eerste test op het WK, en het zou voor een van de teams zelfs de deur naar de knock-outfase kunnen openen.

Wedstrijd Voorspelling Frankrijk vs Denemarken

✔ 1×2 Voorspellingen: Frankrijk – Denemarken

Als de titelhouders van dit WK zal Frankrijk proberen hun energie te sparen, maar ze zullen een spannende groepsfase moeten doorkomen. De blauwen moeten het opnemen tegen een Deense ploeg die veel momentum heeft na hun uitstekende reeks op de Euro. We zien Frankrijk hier zegevieren, maar met slechts een kleine marge, want Denemarken is moeilijk aan te pakken.

Exacte Score Voorspellingen: Frankrijk vs Denemarken

Deze spannende wedstrijd van het Wereldkampioenschap 2022 zet twee oude bekenden tegenover elkaar, Frankrijk en Denemarken, die slechts vier jaar geleden tegenover elkaar stonden. Frankrijk is de favorietmaar pas op voor de kwaliteit van het Deense team, dat de Blues heel wat problemen zal bezorgen.

Overwinning voor Frankrijk

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. Frankrijk heeft de middelen om de overwinning binnen te halen, maar ze moeten zich inspannen om een ploeg te verslaan die nu al bijna een jaar in goede vorm is. Een score van 1-0 of 2-1 lijkt de meest waarschijnlijke score in deze ontmoeting.

Gelijkspel

We zien geen groot verschil in het niveau van deze twee goede Europese teams. Een gelijkspel is heel goed mogelijk. tussen de twee hoofdrolspelers van deze groep. Een score van 0-0 of 1-1 is zeker mogelijk. Nous nous imaginons pas un énorme écart de niveau entre deux bonnes équipes européennes. Een deling van de punten is totaal mogelijk entre les deux protagonistes du groupe. 0-0 of 1-1 peuvent être envisagés.

Overwinning voor Denemarken

Winnen van Frankrijk zou een hele prestatie zijn van Denemarken, die er in 2002 al in slaagde, toen de blauwen de vorige beker hadden gewonnen. Het scenario is hetzelfde dit jaar in Qatar. De meer bijgelovigen onder ons zijn vooral op hun hoede voor de spelers van Kasper Hjulmand, die een 0-1 of 1-2 overwinning zouden kunnen behalen.

✔ Voorspelling rust/volledige speeltijd: Gelijkspel 1st half; Frankrijk 2nd half

Aangezien de kloof tussen de twee teams klein is, kunnen ze elkaar in de eerste helft uitschakelen. Maar uit ervaring, Frankrijk zou wel eens de leiding kunnen nemen in de tweede helft dankzij de kwaliteit van zijn aanvallende spelers.

Scorer Voorspellingen: Frankrijk vs Denemarken

Antoine Griezmann is gewend aan dit soort wedstrijden. Hij zou wel eens een belangrijke rol kunnen spelen in het eindresultaat. Aan Deense zijde voorzien we de terugkeer van Christian Eriksen die de Franse parade verpest. Hij heeft bij Brentford weer op hoog niveau gevoetbald en zal een invloedrijke aanwinst zijn. Tot slot, Kylian Mbappé laat zich vaak zien in grote wedstrijden. Misschien kan hij het team naar een nieuwe WKzege loodsen.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: Antoine Griezmann / Christian Eriksen

Deze matchup ziet een aantal sterren het veld bevolken. We zouden zeggen dat de Atlético Madrid speler Antoine Griezmann en de Brentford speler Christian Eriksen zijn in een zeer goede positie om te scoren in deze wedstrijd, waardoor een van de twee teams zich rechtstreeks zou kunnen plaatsen voor de knock-outfase.

Wedstrijd Analyse: Frankrijk vs Denemarken

Pre-bet Analyse

Frankrijk heeft zich niet hoeven inspannen om zich te kwalificeren voor het WK. La France n’a pas forcé pour se qualifier pour la Coupe du Monde. Het Franse team eindigde bovenaan in hun groep zonder ook maar één wedstrijd te verliezen (5 overwinningen en 3 gelijke spelen in 8 wedstrijden), voor Oekraïne (ook ongeslagen), Finland, Bosnië en Herzegovina en Kazachstan.

Denemarken is gezaghebbend. Met negen overwinningen en één nederlaag in 10 wedstrijden, zijn de 11th natie op de FIFA-ranglijst zeilde door de groepsfase. De Denen eindigden voor Schotland, Israël, Oostenrijk, de Faeröer en Moldavië.

Frankrijk en Denemarken hebben al meerdere keren tegenover elkaar gestaan in verschillende WKs. In 1998, thuis, zegevierden de Blauwen (2-1). In 2002 wonnen de Scandinaviërs van de titelverdedigers (2-0) en in 2018 sloten de twee ploegen elkaar af in een kansloze wedstrijd (0-0).

Team vorm

Het Franse team kampt met enkele problemen. Met twee gelijke spelen en twee nederlagen in zijn groep in de Nations League, zijn de Blues niet verder gekomen dan de groepsfase. Zij zullen hun titel niet kunnen verdedigen, en zijn slechts enkele maanden van de WK verwijderd.

Sinds het einde van de Euro, hebben de Denen 7 van hun 9 wedstrijden gewonnen, alleen verloren van Nederland in een vriendschappelijke wedstrijd, en tegen Schotland op de laatste dag van de kwalificatiefase van het Wereldkampioenschap. Een nederlaag die niets veranderde, want de ploeggenoten van Simon Kjaer hadden zich al verzekerd van de eerste plaats.