Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Iran vs USA | 29/11/22

Op deze dag van de groepsfase, een onzekere wedstrijd tussen Iran en de USA zal plaatsvinden. Een van deze twee teams zou van deze wedstrijd kunnen profiteren om zich in een goede positie te plaatsen voor de knock-outfases.

✔ 1×2 Voorspelling: Iran vs USA

Deze wedstrijd belooft open en onzeker te worden tussen twee teams van vergelijkbaar niveau. Het is moeilijk te voorspellen wat hier gaat gebeuren. De USA moet in staat zijn om de winst mee naar huis te nemen in de laatste wedstrijd van de groepsfase.

Exacte Score Voorspelling: Iran vs USA

In deze wedstrijd zullen de VS de Iraniërs moeten uitspelen, die altijd een moeilijke wedstrijd vormen. Onze voorspelling voor de exacte score is een overwinning voor de Amerikanen die de eerste ronde zo goed mogelijk willen afsluiten.

Overwinning voor de USA

Dit is de uitkomst die we voorzien. De VS lijken op een iets hoger niveau te staan dan hun tegenstanders, en als de individuele spelers zich op de dag zelf laten zien, dan moeten de VS in staat zijn om de drie punten mee naar huis te nemen, ook al is het een strijd, 1-2 of 0-1.

Gelijkspel

Dit lijkt een waarschijnlijk scenario. Er zal in deze wedstrijd waarschijnlijk weinig tussen beide teams zitten, en elk detail zal tellen. Een gelijkspel met doelpunten, 1-1 of 2-2, is heel goed mogelijk tussen deze twee teams.

Overwinning voor Iran

Dit is de minst waarschijnlijke uitkomst. Iran zou natuurlijk kunnen winnen in deze wedstrijd, maar de VS lijken collectief beter. De Iraniërs zullen echt een show moeten opvoeren om zelfs met 1-0 of 2-1 te zegevieren in deze ontmoeting.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel 1st half; USA 2nd half

De USA zou wel eens geduld kunnen tonen in deze wedstrijd. Iran zou goed kunnen vechten tegen hun tegenstanders, maar de Amerikanen zullen het laatste woord hebben, net genoeg scoren om hen de overwinning mee naar huis te laten nemen.

✔ Scorevoorspellingen: Iran vs USA

Aan de Amerikaanse kant, de ster Christian Pulisic is het belangrijkste scorende wapen. Hij zou ook gevolgd kunnen worden door zijn teamgenoot, Timothy Weah, die voor Lille OSC speelt. Tot slot, voor de Iraniërs, zien we Sardar Azmoun, momenteel spelend voor Bayern Leverkusen, zet er een weg.

✔ Dubbele Kans Scoren voorspellingen: S. Azmoun / C. Pulisic

Zoals we hierboven al suggereerden, zou dit een kans kunnen zijn om de Amerikaanse Christian Pulisic en de Iraanse Sardar Azmoun scoren. Dus bieden wij u deze dubbele kans op een score voorspelling.

Analyse van de wedstrijd: Iran – USA

Pre-bet Analyse

Iran maakte het in twee stappen. Na als eerste te zijn geëindigd in een groep bestaande uit Irak, Bahrein, Hongkong en Cambodja, domineerden de Iraniërs vervolgens met gemak hun groep in de derde ronde, door te eindigen voor Zuid-Korea, Australië, Irak, Syrië en Libanon.

De USA kwalificeerde zich op een haar na. Na de derde plaats in hun kwalificatiegroep (in de derde ronde) eindigden de VS achter Canada en Mexico en met hetzelfde aantal punten als Costa Rica. Alleen door doelsaldo wisten de VS zich te kwalificeren voor het WK.

De tweede face-off in een WK-setting. De twee landen, die een gespannen relatie hebben, stonden in 1998 tegenover elkaar in Lyon, waar Iran zegevierde met 2 tegen 1. De VS zullen uit zijn op revanche.

Team Vorm

Iran voelt zich zelfverzekerd. De 21st op de Fifa-ranglijst heeft slechts één van zijn laatste tien wedstrijden verloren (acht overwinningen en één gelijkspel). Zeker, Iran heeft het niet opgenomen tegen de grote spelers van de wereldtop, maar het team is van goede kwaliteit, waardoor het met relatief gemak het WK heeft gehaald.

De USA zijn solide. Met drie nederlagen in de laatste 16 wedstrijden komen de VS met veel vertrouwen het WK in. De Amerikaanse spelers domineerden Mexico en Marokko onlangs in vriendschappelijke wedstrijden.