Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Kameroen vs Servië

Dag 2 van de groepsfase; op 28 november zal Kameroen alles willen geven tegen Servië, dat Portugal versloeg in de play-offs van de WK-kwalificatiereeks. Deze wedstrijd ziet er veelbelovend uit.

✔ 1×2 Voorspelling: Kameroen vs Servië

Deze matchup lijkt open en onbeslist te zijn. De twee teams zijn in staat om prachtig voetbal te laten zien. Het zal interessant zijn om te zien wie er in deze wedstrijd aan het langste eind trekt. Wij voorzien een gelijkspel met doelpunten als uitkomst van deze wedstrijd.

Wedstrijd Voorspelling Kameroen vs Servië

Exacte Score Voorspelling: Kameroen vs Servië

In dit soort wedstrijden is het niet eenvoudig om de exacte score te voorspellen. Daarom hebben wij voor u een lijst van mogelijke uitslagen opgesteld, afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt. Dit is een ontmoeting die onbeslist lijkt te zijn, ondanks het feit dat Servië de favoriet is in deze matchup.

Overwinning voor Kameroen

Dit is een mogelijk scenario. Kameroen heeft een team dat goed genoeg is om Servië te verslaan. Toch is het moeilijk voor te stellen dat de Indomitable Lions in deze wedstrijd een eenzijdige overwinning zullen behalen, ook al zouden ze met een kleine marge kunnen winnen; 1-0 of 2-1.

Gelijkspel

In deze wedstrijd is alles mogelijk. Als zodanig, een gelijkspel heel goed mogelijk en in feite, is dit de uitkomst die wij prefereren hier tussen twee landen die zullen moeten proberen risico’s te nemen om een zo goed mogelijke start van dit WK 2022 te maken. Een score van 2-2 of 1-1 lijkt het meest waarschijnlijk.

Overwinning voor Servië

Dit is een waarschijnlijke uitkomst, maar niets is gegarandeerd. Als favoriet in deze wedstrijd zal Servië op zijn hoede moeten zijn voor dit zelfverzekerde Kameroense team, dat de ploeg van Dusan Vlahovic behoorlijk wat problemen zou moeten bezorgen. Wij voorzien geen grote uitslag bij een Servische overwinning, 0-1 of 1-2.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Kameroen 1st helft; Draw 2nd half

In deze wedstrijd zou Kameroen met kracht kunnen aanvallen en in de eerste helft een goal kunnen maken. Na de rust zouden de Europeanen de wedstrijd weer in handen kunnen nemen en een comeback kunnen maken, wat het begin zou zijn van een compleet krankzinnige wedstrijd met veel doelpunten, maar geen winnaar.

Scorer Voorspellingen: Kameroen vs Servië

Als de twee aanvallende sterren van het Kameroense team, Vincent Aboubakar en Karl Toko-Ekambi zijn in de beste positie om het net van de oppositie te rammelen. Aan de andere kant, Aleksandar Mitrovic komt uit een enorm seizoen en hij zal de speler zijn om in de gaten te houden voor de verdedigers van de Lions.

✔ Dubbele Kans Score Voorspellingen: V. Aboubakar / A. Mitrovic

Zoals hierboven vermeld, Vincent Aboubakar en Aleksandar Mitrovic zullen zeker in de wedstrijd zijn en een goede kans hebben om te scoren in deze ontmoeting die boeiend zal zijn. De twee sterren, die ervaring hebben in de grootste internationale wedstrijden, zouden in deze wedstrijd kunnen schitteren.

Wedstrijd Analyse: Kameroen vs Servië

Pre-bet Analyse

Kameroen heeft alles doorstaan. In de eerste ronde stonden de Indomitable Lions bovenaan in hun groep, met twee punten voorsprong op Ivoorkust, en een flinke voorsprong op Mozambique en Malawi. In de play-offs hebben de teamgenoten van Choupo-Moting Algerije uitgeschakeld door op het laatste moment een doelpunt te maken in de extra tijd van de tweede ronde, nadat ze de eerste ronde thuis hadden verloren.

Servië blijft verrassen. In hun kwalificatiegroep eindigde Servië bovenaan en kwalificeerde zich rechtstreeks ten koste van Portugal, dat door de play-offs moest. Ongeslagen eindigden ze ook ver voor Ierland, Luxemburg en Azerbeidzjan.

Team vorm

Kameroen wint aan vertrouwen. Met slechts twee nederlagen in hun laatste vijftien wedstrijden (en 10 overwinningen), zijn de vijfvoudige winnaars van de African Cup of Nations een land met opties. Ze werden in de halve finale van de CAF 2022 door een strafschoppenserie uitgeschakeld door Egypte.

Servië maakt een goede indruk. Na slechts één wedstrijd te hebben verloren in hun laatste negen (een vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken), heeft Servië ook een aantal opmerkelijke wedstrijden gehad, zoals hun succes op Portugese bodem op de laatste dag van de WK-kwalificatiewedstrijden voor 2022.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.