Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Kroatië vs Canada

Na België in hun eerste wedstrijd, neemt Canada het op tegen een andere grote voetballand in de vorm van Kroatië, die finalisten waren in de laatste WK. Aan het eind van deze wedstrijd zullen we meer weten over de teams in deze groep die zich kunnen plaatsen voor de knock-out fases.

Voorspelling wedstrijd Kroatië vs Canada

✔ 1×2 Voorspelling: Kroatië – Canada

Kroatië, finalist van het laatste WK in Rusland, is een aantal belangrijke spelers kwijtgeraakt en heeft anderen bergafwaarts zien gaan. Kroatië is echter nog steeds een solide natie, die een gevestigde waarde is in het internationale voetbal. We zien ze winnen van de Canadezen, die nog onervaren zijn op dit niveau.

Exacte Score Voorspelling: Kroatië vs Canada

De Kroaten zijn de comfortabele favorieten tegen een Canadees team dat bestaat uit een nieuwe generatie, waarvan de meerderheid voor het eerst het hoogste niveau van voetbal zal meemaken, tijdens deze competitie. Ontdaan van belangrijke spelers die nu met pensioen zijn en met bepaalde teamgenoten die oud worden – en erger, in sommige gevallen – zou de Kroatische ploeg toch nog de overwinning moeten binnenhalen, zij het waarschijnlijk met een kleine marge.

Overwinning voor Kroatië

Wij geven de voorkeur aan een overwinning voor Kroatië in deze nooit eerder geziene ontmoeting tussen deze twee naties. Kroatië is nog een hele kluif voor het Canadese team, dat nog aan het aftasten is. Een score van 2-1 of 1-0 lijkt ons het meest aangewezen.

Gelijkspel

Als Canada de druk van een WK-ontmoeting te boven kan komen, zouden ze dankzij enkele snelle aanvallers en hun frisheid wel eens problemen kunnen veroorzaken voor een Kroatisch team dat vaak nogal traag kan overkomen. Een gelijkspel blijft dus mogelijk; 1-1 of 2-2, dus we krijgen wat doelpunten te zien!

Overwinning voor Canada

De jonge Canadese generatie is veelbelovend, gedragen door spelers als Alphonso Davies en Jonathan David, maar waarschijnlijk nog iets te beperkt om de winst te pakken in een WK-wedstrijd tegen een ploeg als Kroatië. Zelfs een eindstand van 0-1 of 1-2 zou een heel goed resultaat zijn.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Gelijkspel 1st helft; Kroatië 2nd half

Canada mag dan aan de wedstrijd beginnen met een honger om te winnen en om de Kroaten heen te duwen. Maar de techniek en ervaring van het Kroatische middenveld en de aanval moeten het verschil maken in de tweede helft, waardoor de regerende finalisten de overwinning mee naar huis kunnen nemen

Scorer Voorspellingen: Kroatië vs Canada

Op 33 jarige leeftijd, Ivan Perisic is nog steeds even gevaarlijk als altijd aan de linkerkant. Als onbetwistbare kopman bij Inter spreken zijn 32 doelpunten voor de ploeg voor zich. Ook al is hij geen steunpilaar en speelt hij niet veel voor AC Milan, Ante Rebic is een speler die op elk moment kan scoren. Aan de Canadese kant, Jonathan David is de doelpuntenmaker om in de gaten te houden (met 20 goals in 30 optredens).

✔ Dubbele Kans Scoren voorspellingen: A. Kramaric / C. Larin

De Hoffenheim aanvaller Andrej Kramaric maakt zeer betrouwbare statistieken van seizoen tot seizoen. Er kan op hem gerekend worden om zich te laten zien op dit WK. Verantwoordelijk voor 19 doelpunten bij Besiktas vorig jaar in het Turkse kampioenschap, de Canadese linkervleugelverdediger Cyle Larin is een formidabele afmaker, ondanks dat hij niet in het centrum speelt. Samen met Jonathan David, hij is de gevaarlijkste aanvallende speler in het Canadese team.

Wedstrijd Analyse: Kroatië vs Canada

Pre-bet Analyse

Kroatië wil zijn plaats in de finale verdedigen. De ploeggenoten van Luka Modric wonnen hun groep met een kleine voorsprong van één punt op Rusland. Voor de andere ploegen in de groep lag dat gecompliceerder; Slowakije, Slovenië, Cyprus en Malta eindigden veel verder achterop.

Canada kwalificeerde zich voor zijn eerste WK in 36 jaar (de eerste en laatste keer in 1986 in Mexico). Om daar te komen eindigden ze eerst bovenaan in hun kwalificatiegroep in de eerste ronde van eliminaties met 4 overwinningen in evenveel wedstrijden. In de tweede ronde schakelden de Canadezen Haïti uit in een twee-landen wedstrijd. Tenslotte eindigde het Canadese team als eerste in zijn groep in de derde ronde van de eliminaties, voor Mexico, de Verenigde Staten en Costa Rica.

Team vorm

Kroatië wint aan vertrouwen. De spelers van Zlatko Dalic zijn nu negen wedstrijden zonder nederlaag en hebben geen nederlaag meer geleden sinds ze in de kwartfinales van de Euro werden uitgeschakeld door Spanje (3-5 na extra tijd). Men mag dit land dus niet onderschatten.

Canada bereikte de halve finales van de Gold Cup 2021 (het equivalent van de euro voor de CONCACAF-zone), die vorig jaar in de Verenigde Staten heeft plaatsgevonden, waar het Canadese team werd verslagen door Mexico. De laatste tijd, na de kwalificatie voor Qatar, is het Canadese team zijn momentum kwijtgeraakt, met nederlagen tegen Costa Rica en Panama, met name.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...