Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspelling: Marokko vs Kroatië

Eerste wedstrijd in groep F, spannende wedstrijd tussen twee interessante teams: Marokko tegen de vicekampioen van de laatste Wereldbeker, Kroatië, die hun 2022-campagne op de best mogelijke manier willen beginnen.

Wedstrijd Voorspelling Marokko vs Kroatië

✔1X2 Voorspelling Marokko vs Kroatië

Deze wedstrijd belooft een open wedstrijd te worden tussen twee enthousiaste ploegen. Kroatië is favoriet, maar pas op voor de val die Marokko heeft gezet. Wij voorspellen een gelijkspel met veel doelpunten in deze veelbelovende clash.

Correcte Score Voorspelling Marokko vs Kroatië

Voor deze grote 2022 WK wedstrijd zijn de Kroaten grote favorieten tegen een Marokkaans team dat niets te verliezen zal hebben en zeker voor een open wedstrijd zal kiezen. Wat onze voorspelling van de juiste score betreft, verwachten we een evenwichtige wedstrijd die zal eindigen in een spectaculair gelijkspel met veel kansen en doelpunten.

Marokko wint

De Leeuwen van de Atlas zijn van plan om een statement te maken. Door een outsider voor de titel te verslaan, zouden ze voor een kleine sensatie zorgen op dit WK. We herinneren ons dat het Europese team in 2018 de finale bereikte, en uiteindelijk in een aangename wedstrijd werd verslagen door Frankrijk. Een score van 1-0 of 2-1 zou mogelijk kunnen zijn.

Gelijkspel

Dit is de uitkomst die wij het meest waarschijnlijk achten. Ook al lijkt Kroatië meer wapens te hebben dan hun tegenstander, de Marokkanen zijn moeilijk te verslaan. We verwachten niet dat de ene ploeg meer zal domineren dan de andere. Een gelijkspel met doelpunten, 1-1 of beter nog 2-2 is de meest waarschijnlijke uitkomst.

Kroatië wint

De Kroaten willen niet in een moeilijke positie komen. In hun eerste wedstrijd op dit WK staat Kroatië een zware wedstrijd te wachten tegen een van de beste Afrikaanse ploegen. Een slecht resultaat zou gevaarlijk kunnen zijn voor Luka Modric en zijn ploeggenoten, die in dezelfde groep zitten als België. Net als bij Marokko is een overwinning met één doelpunt, 0-1 of 1-2, waarschijnlijk als Kroatië wint.

✔Voorspelling Halftime/Full-Time: Kroatië 1e helft : Gelijkspel 2e helft

We verwachten een evenwichtige wedstrijd tussen deze twee naties. De Kroaten zouden nog voor de pauze een korte voorsprong kunnen nemen, voordat Marokko uiteindelijk met betere bedoelingen terugkomt en erin slaagt een punt veilig te stellen waar ze de rest van de competitie profijt van zouden hebben.

Voorspelling Goalscorer Marokko vs Kroatië

In deze wedstrijd zullen geweldige spelers spelen. Andrej Kramaric en zijn teamgenoot Nikola Vlasic zullen de kans krijgen om te schitteren in de eerste wedstrijd van de groepsfase van deze 2022 WK. Aan Marokkaanse zijde zal Muni El Haddadi degene zijn om in de gaten te houden.

✔ Voorspelling van de dubbelscorer: A. Kramaric/ M. El Haddadi

Deze wedstrijd kan een kans zijn voor sterren om te schitteren. Zoals hierboven gesuggereerd, Andrej Kramaric en Munir El Haddadi zouden de achterkant van het net kunnen vinden. Daarom bieden wij jou deze dubbelkans doelpuntenmaker voorspelling aan.

Marokko vs Kroatië Analyse

Pre-betting Analyse

Marokko is op een perfecte streak. De Atlas Leeuwen wonnen op indrukwekkende wijze alle zes hun groepswedstrijden tegen Guinee-Bissau, Guinee en Soedan. In de play-offs versloegen ze gemakkelijk de Democratische Republiek Congo in een gelijkspel met twee ploegen (5-2 in totaal).

Kroatië zal hun tweede plaats willen verdedigen. De ploeggenoten van Luka Modric eindigden als eerste in hun groep, met één punt voorsprong op Rusland. De andere teams in de groep hadden het moeilijker: Slowakije, Slovenië, Cyprus en Malta eindigden ver daarachter.

Een eerste Wereldbeker clash. Marokko en Kroatië zullen elkaar voor de eerste keer in de geschiedenis ontmoeten in de eindfase van een Wereldbeker. Deze twee landen speelden slechts één keer tegen elkaar, en dat was in de halve finales van het Hassan II toernooi in 1996, een wedstrijd die Kroatië uiteindelijk won met een strafschoppenserie.

Huidige vorm

Marokko is in grootse vorm. Met slechts één nederlaag sinds september 2021, in de kwartfinales van de AFCON tegen Egypte, zijn de Leeuwen van de Atlas een van de meest productieve teams op dit moment, met 33 gescoorde doelpunten in hun laatste tien wedstrijden. De Vatreni moeten oppassen.

Kroatië is vertrouwen aan het opbouwen. De ploeg van Zlatko Dalic is momenteel negen wedstrijden ongeslagen en heeft geen wedstrijd meer verloren sinds ze bij de laatste 16 van de EURO werden verslagen door Spanje ( 3-5 AET). Ze mogen dus niet onderschat worden.