Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Nederland vs Ecuador

De tweede groepswedstrijd van groep A. De favorieten, Nederland, nemen het op tegen Ecuador voor een matchup die nogal ongelijkmatig lijkt. Toch moeten we op onze hoede zijn voor de Zuid-Amerikanen, die wel eens een grote sprong richting de laatste 16 zouden kunnen maken.

Wedstrijd Voorspelling Nederland vs Ecuador

✔ 1×2 Voorspelling: Nederland – Ecuador

Deze ontmoeting is open en onbeslist. Beide ploegen zijn in staat om heel mooi voetbal te laten zien. Het zal interessant zijn om te zien wie er in deze wedstrijd aan het langste eind trekt. We zien een eenzijdige overwinning voor Nederland in deze wedstrijd.

Netherlands
Ecuador
Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28/07/2022 15 h 15 min.

Exacte Score Voorspelling: Nederland – Ecuador

Bij dit soort wedstrijden is het raden van de exacte score geen sinecure. Wij bieden u een reeks uitslagen aan, afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt. Deze wedstrijd zal open en boeiend zijn, ook al is Nederland de favoriet van deze ontmoeting.

Overwinning voor Nederland

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst en de uitkomst die onze voorkeur heeft. Nederland is beduidend beter dan zijn tegenstander, en als ze op hun niveau presteren, zou Oranje logischerwijs moeten zegevieren in dit treffen. Wij zouden voor een score van 3-1 of 2-0 gaan.

Gelijkspel

In deze wedstrijd is, ondanks alles, alles mogelijk. We hebben het over de Wereldbeker, en we mogen niemand over het hoofd zien. Als zodanig, is een gelijkspel zeker mogelijk tussen de twee naties, die risico’s zullen moeten nemen om het WK zo goed mogelijk te laten verlopen. Een 1-1 of 0-0 gelijkspel zou wel eens het resultaat kunnen zijn.

Overwinning voor Ecuador

Dit scenario lijkt nogal onwaarschijnlijk. Ecuador begint niet als favoriet, maar ze zullen veel minder druk voelen dan Nederland dat veel meer te verliezen heeft. Dit zou een element kunnen zijn dat in het voordeel spreekt van een Ecuadoriaanse overwinning, die ondanks alles een prestatie zou zijn. Een 0-1 of 1-2 overwinning zou genoeg zijn om de Zuid-Amerikanen gelukkig te maken.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Nederland 1st helft; Nederland 2nd half

In deze wedstrijd voorspellen we dat het Nederlands elftal snel zal domineren en de weg naar de achterkant van het net zal vinden, waardoor ze in de eerste helft de leiding kunnen nemen. Ondanks een Ecuadoriaanse reactie, zal Nederland erin slagen de voorsprong vast te houden tot het einde van de wedstrijd..

Scorer Voorspellingen: Nederland vs Ecuador

Deze ontmoeting zou spelers van grote Europese clubs kunnen laten schitteren. Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zouden het verschil kunnen maken in deze wedstrijd. Aan de Ecuadoriaanse kant, veronderstellen we dat Pervis Estupiñan, die voor Villareal speelt, zal de aanvallende speler zijn met de meeste kans om te scoren.

✔ Dubbele Kans Scoren Voorspellingen: G. Wijnaldum / P. Estupiñan

Zoals we hierboven al zeiden, Georginio Wijnaldum en Pervis Estupiñan zullen zeker in het spel zijn en een goede kans hebben om te scoren in deze wedstrijd die boeiend zal worden. De twee sterspelers, die ervaring hebben opgedaan in enkele van de grootste internationale wedstrijden, zouden zich in deze wedstrijd kunnen laten zien.

Wedstrijd Analyse: Nederland vs Ecuador

Pre-bet Analyse

Nederland heeft stand gehouden. In een vrij standaard kwalificatiegroep eindigde Nederland 2 punten voor Turkije en 5 punten voor Noorwegen. Montenegro, Letland en Gibraltar eindigden allemaal ver daarachter.

Ecuador kwalificeerde zich op een haar na. Als vierde in de Zuidamerikaanse zone, achter Brazilië, Argentinië en Uruguay, verdiende Ecuador het recht om deel te nemen aan zijn vierde Wereldbeker, die alle in de 21st Eeuw, in 2002, 2006, en 2014.

Team vorm

Nederland is ongeslagen sinds de Euro. Sinds de nederlaag in de Ronde van 16 tegen Tsjechië hebben de spelers van Louis Van Gaal geen nederlaag meer geleden. Ze wonnen 6 wedstrijden en kregen 4 gelijke spelen tegen.

Ecuador toont zijn huidige soliditeit. Met vier nederlagen in 14 wedstrijden, heeft Ecuador wat momentum (5 overwinningen en 5 gelijke spelen) en zal dit willen overbrengen naar het Wereldkampioenschap.

Björn
190 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...