Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022 voorspellingen: Nederland vs Ecuador

De tweede groepswedstrijd van groep A. Na de overwinning op Senegal in de eerste ronde staat Oranje er goed voor. Je kunt zelf zeggen dat de mannen van van Gaal de favoriet is als ze het opnemen tegen Ecuador. Op papier een makkelijke wedstrijd, maar toch moeten we op onze hoede zijn voor de Zuid-Amerikanen, die wel eens een grote stap richting de laatste 16 zouden kunnen zetten.

✔ 1×2 Voorspelling: Nederland – Ecuador

Deze wedstrijd is stiekem best lastig om te voorspellen. Beide ploegen zijn in staat om heel mooi voetbal te laten zien en het zal interessant zijn om te zien wie er in deze wedstrijd aan het langste eind trekt. Wij verwachten dat Oranje wint en dat zij hiermee al met een been in de knock-outfase staan.

 

Wedstrijd Voorspelling Nederland vs Ecuador

Exacte Score Voorspelling: Nederland – Ecuador

Bij dit soort wedstrijden is het wedden op de exacte score niet aan te raden. Wij geven je een reeks uitslagen, afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt. De wedstrijd zal erg open en boeiend zijn, ondanks het feit dat Nederland gezien wordt als grote favoriet.

Overwinning voor Nederland

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst en wij zouden ons geld hier dan ook op zetten. Nederland is op papier beduidend beter dan zijn tegenstander, en als ze op hun niveau presteren, zou Oranje logischerwijs moeten zegevieren in dit treffen. Wij zouden voor een score van 3-1 of 2-0 gaan.

Gelijkspel

In deze wedstrijd is alles mogelijk. We hebben het over het WK, en we mogen niemand onderschatten. Ecuador heeft een sterke verdediging en tegen Senegal had Oranje het ook lastig om de ban te breken. Een 1-1 of 0-0 gelijkspel zou wel eens het resultaat kunnen zijn.

Overwinning voor Ecuador

Dit scenario lijkt nogal onwaarschijnlijk. Ecuador begint niet als favoriet, maar ze zullen veel minder druk voelen dan Nederland dat veel meer te verliezen heeft. Dit zou een

Dit scenario lijkt nogal onwaarschijnlijk. Ecuador begint niet als favoriet, maar ze zullen veel minder druk voelen dan Nederland dat veel meer te verliezen heeft. Dit zou een element kunnen zijn dat in het voordeel spreekt van een Ecuadoriaanse overwinning, wat een enorme prestatie zou zijn. Een 0-1 of 1-2 overwinning zou genoeg zijn om de Zuid-Amerikanen dolgelukkig te maken en om hen naar de volgende ronde te sturen.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Nederland 1st helft; Nederland 2nd half

In deze wedstrijd voorspellen we dat het Nederlands elftal snel zal domineren en de weg naar de achterkant van het net zal vinden, waardoor ze in de eerste helft de leiding kunnen nemen. Ondanks een Ecuadoriaanse reactie, zal Nederland erin slagen de voorsprong vast te houden tot het einde van de wedstrijd..

Scorer Voorspellingen: Nederland vs Ecuador

Memphis Depay en Cody Gakpo zouden het verschil kunnen maken in deze wedstrijd. Aan de Ecuadoriaanse kant, verwachten we dat Pervis Estupiñan, die voor Brighton speelt, de aanvallende speler is met de meeste kans om te scoren. Het is namelijk nog onzeker of de smaakmaker van de openingswedstrijd; Enner Valencia, mee kan doen tegen Oranje. De spits van Fenerbahçe raakte geblesseerd tegen Qatar en de ernst van deze blessure is nog onbekend.

Dubbele Kans Scoren Voorspellingen: M. Depay / P. Estupiñan

Zoals we hierboven al zeiden, Memphis Depay en Pervis Estupiñan zullen zeker in het spel zijn en een goede kans hebben om te scoren in deze interessante wedstrijd. De twee spelers weten hoe het is om op het hoogste niveau te presteren en zij kunnen zich dan ook laten zien op het WK.

Wedstrijd Analyse: Nederland vs Ecuador

Pre-bet Analyse

Nederland deed wat het moest doen. In een eenvoudige kwalificatiegroep eindigde Nederland 2 punten voor Turkije en 5 punten voor Noorwegen. Montenegro, Letland en Gibraltar eindigden allemaal ver daarachter.

Ecuador kwalificeerde zich ook erg snel. Als derde land plaatste zij zich in de Zuid-Amerikaanse zone, achter Brazilië, Argentinië, en vervolgens eindigden zij ook achter Uruguay. Ecuador verdiende het recht om deel te nemen aan zijn vierde Wereldbeker, die alle in de 21st Eeuw plaatsvonden, in 2002, 2006, en 2014.

Team vorm

Nederland is ongeslagen sinds het EK. Sinds de nederlaag in de achtste finale tegen Tsjechië hebben de spelers van Louis Van Gaal geen nederlaag meer geleden. Ze wonnen 12 wedstrijden en kregen 4 gelijke spelen tegen. In de openingswedstrijd van het WK won Oranje met 2-0 van Senegal, dankzij late goals van Gakpo en Klaassen.

Ecuador verkeert ook in goede vorm. Met een nederlagen in 16 wedstrijden, heeft Ecuador wat momentum (6 overwinningen en 9 gelijke spelen) en zal dit willen overbrengen naar het Wereldkampioenschap. Tegen Qatar won Ecuador met 2-0, dankzij twee goals van Enner Valencia. De Zuid-Amerikanen hebben zelfs al 7 wedstrijden geen doelpunt meer tegengekregen, maar hierin scoorden ze zelf ook slechts viermaal.

Voorspelling van onze Experts

Aangezien allebei deze ploegen hun eerste wedstrijden hebben gewonnen maakt de winnaar van deze wedstrijd een gigantische stap richting de volgende ronde. Na hun overwinning op het gastland zag de wereld dat de Ecuadoriaanse ploeg erg goed georganiseerd staat. Als Oranje daarheen komt zal het hard moeten werken. Qua creativiteit zijn er niet veel spelers waar Ecuador op kan leunen om kansen te creeeren maar op zich kan hetzelfde gezegd worden voor het Nederlands elftal.