Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Nederland vs Qatar

Een ongelijke ontmoeting op papier tussen een dark horse in de strijd om de titel, Nederland, en het gastland, Qatar treffen elkaar op 29 november in de laatste van de groepswedstrijden van deze WK.

✔ 1×2 Voorspellingen: Nederland vs Qatar

Deze matchup lijkt onbeslist. Nederland is de favoriet, maar als zij zich al hebben gekwalificeerd, kunnen de invallers hun kans krijgen. We voorzien een eenzijdige overwinning voor Nederland in deze wedstrijd.

Wedstrijd Voorspelling Nederland vs Qatar

Exacte Score Voorspellingen: Nederland vs Qatar

In dit soort wedstrijden is het niet eenvoudig om de exacte score te voorspellen. Wij hebben een lijst samengesteld van mogelijke uitslagen, afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt. Het is een onbesliste wedstrijd die belooft boeiend te worden, ondanks het feit dat Nederland de favoriet is in deze ontmoeting.

Overwinning voor Nederland

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst, en de uitkomst die onze voorkeur heeft. Nederland staat op een aanzienlijk hoger niveau dan hun tegenstanders en als ze op hun niveau presteren, zouden ze logischerwijs moeten zegevieren in deze wedstrijd die op papier zeer ongelijkmatig lijkt. 3-0 of 2-0 zijn hier de meest waarschijnlijke uitslagen.

Gelijkspel

In deze groep is, ondanks alles, alles mogelijk. We hebben het over een WK, en we mogen niemand afschrijven. Als zodanig, is een gelijkspel heel goed mogelijk tussen deze twee landen. Bovendien zou Nederland zich wel eens verzekerd kunnen hebben van kwalificatie en dus een ander team kunnen opstellen. 2-2 of 1-1 is mogelijk.

Overwinning voor Qatar

Dit lijkt een onwaarschijnlijke uitkomst. Qatar begint niet als favoriet, maar ze zullen geen druk voelen tegen Nederland dat veel meer te verliezen heeft. Dat zou een factor kunnen zijn die in het voordeel werkt van een overwinning van Qatar, wat tegen alle verwachtingen in een geweldige prestatie zou zijn. Zelfs een 0-1 of 1-2 overwinning is moeilijk te voorspellen.

✔ Voorspellingen halftime/vultime: Nederland 1st helft; Nederland 2nd half

In deze wedstrijd zien we dat Nederland snel het heft in handen neemt en halverwege de wedstrijd het net weet te vinden om aan de leiding te komen. Dan, zou Nederland in staat moeten zijn om de voorsprong te behouden tot het einde van de wedstrijd.

Scorer Voorspellingen: Nederland vs Qatar

Deze matchup zou degenen die voor grote Europese clubs spelen kunnen laten schitteren. Als zodanig, Wout Weghorst en Steven Bergwijn zouden het verschil kunnen maken in deze wedstrijd. Aan de Qatarese kant, Akram Afif zou wel eens de doorslag kunnen geven, ook al verwachten we niet dat Qatar zal scoren.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: W. Weghorst / S. Bergwijn

Zoals hierboven vermeld, Wout Weghorst et Steven Bergwijn zullen zeker in het team zitten en een goede kans hebben om te scoren in deze wedstrijd die boeiend belooft te worden. De twee spelers, die ervaring hebben opgedaan in grote internationale wedstrijden, zouden in deze wedstrijd kunnen schitteren.

📄 Wedstrijd Analyse: Nederland vs Qatar

Pre-bet Analyse

Nederland heeft stand gehouden. In een vrij standaard kwalificatiegroep eindigde Nederland bovenaan, twee punten voor Turkije en vijf punten voor Noorwegen. Montenegro, Letland en Gibraltar eindigden veel verder achterop.

Qatar kwalificeerde zich zonder ook maar één wedstrijd te spelen. De traditie gaat door. Het gastland van de 22nd WK, kwalificeerde Qatar zich automatisch voor de WK, die op hun eigen terrein zal plaatsvinden. Zij zijn dus het enige land dat zich geen zorgen hoefde te maken, ongeacht de situatie.

Team vorm

Nederland is ongeslagen sinds de Euro. Sinds hun nederlaag in de ronde van 16 van het Euro tegen de Tsjechische Republiek, hebben de spelers van Louis Van Gaal geen nederlaag meer gezien, door zes wedstrijden te winnen en vier gelijke spelen toe te staan.

Qatar is niet erg zelfverzekerd. Na slechts vriendschappelijke wedstrijden te hebben gespeeld, is het Qatarese team niet erg gerustgesteld, slechts een paar maanden na zijn eigen Wereldkampioenschap. Met slechts één overwinning in hun laatste negen wedstrijden, tegen Bulgarije in maart (2-1), zullen ze meer moeten laten zien in hun komende wedstrijden als ze hopen tevreden te zijn met zichzelf aan het eind van het jaar.