Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Portugal vs Uruguay

Dag twee in Groep H: Portugal neemt het op tegen Uruguay, en is op zoek naar revanche voor de ronde van 16 van 2018. Deze wedstrijd zou een van de twee teams een stap dichter bij de knock-outfase kunnen brengen.

Wedstrijd Voorspelling Portugal vs Uruguay

✔ 1×2 Voorspelling: Portugal vs Uruguay

Deze matchup is onbeslist. De twee ploegen lijken donkere paarden in deze WK. Deze clash moet de twee teams in staat stellen hun ambities te bevestigen. We zien Portugal deze wedstrijd winnen met een kleine marge.

Exacte Score Voorspelling: Portugal vs Uruguay

Deze prachtige WK 2022 wedstrijd staat tegenover twee teams die slechts één keer tegenover elkaar hebben gestaan, tijdens het vorige WK in Rusland. De Uruguayanen wonnen. De Europeanen zullen dus uit zijn op revanche.

Overwinning voor Portugal

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. Portugal is de favoriet van de groep en zou het voordeel moeten hebben. Het zal echter realistisch moeten zijn tegen een ploeg die zeker veel kracht in zijn uitdagingen zal leggen, en geduld zal tonen. Een score van 2-1 of 1-0 zou voldoende moeten zijn.

Gelijkspel

We zien geen groot verschil in het niveau van de twee getalenteerde teams. Een gelijkspel is volledig mogelijk tussen de twee hoofdrolspelers in deze groep; 1-1 of 2-2.

Overwinning voor Uruguay

Een overwinning tegen Portugal zou een grote boodschap zijn voor de rest van de wereld. Uruguay beschikt over een aantal getalenteerde individuen, maar we kunnen ons voorstellen dat een overwinning voor de Zuid-Amerikanen de minst waarschijnlijke uitkomst zou zijn. Zelfs 0-1 of 1-2 zou indrukwekkend zijn.

✔ Voorspelling rust/volledige speeltijd: Gelijkspel 1st helft; Portugal 2nd half

We voorzien een gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen zouden kunnen scoren in de eerste helft en gelijk eindigen voor de pauze. Portugal zal waarschijnlijk wachten op een pauze als ze hopen de val te vermijden die Uruguay in de tweede helft heeft gezet.

Scorer Voorspellingen: Portugal vs Uruguay

De vele Portugese sterren zouden hier wel eens kunnen opvallen, met name Diogo Jota en Cristiano Ronaldo. Aan de Uruguayaanse kant, de nieuwkomer van het seizoen, Darwin Núñez kan zich voor de hele wereld bewijzen als hij een goede prestatie levert tegen een Europese topspeler.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: Diogo Jota / Darwin Núñez

Zoals we hierboven al zeiden, Diogo Jota et Darwin Núñez zullen zeker in de opstelling staan, en hebben een goede kans om te scoren in deze onbesliste matchup. De twee aanvallers, die dit seizoen allebei deelnamen aan het Champions leave, doen geleidelijk aan steeds meer ervaring op.

Wedstrijd Analyse: Portugal vs Uruguay

Pre-bet Analyse

Portugal is bang gemaakt. Als tweede in hun kwalificatiegroep achter Servië, hebben de mannen van Fernando Santos de play-offs moeten doorlopen om zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap. Ze versloegen Turkije en vervolgens Noord-Macedonië om hun plaats veilig te stellen.

Uruguay is niet van zijn stuk gebracht. In de Zuid-Amerikaanse zone, eindigden de Uruguayanen op 3rd, ver achter Brazilië en Argentinië, en zullen deelnemen aan hun vierde opeenvolgende WK. Diego Godin’s teamgenoten zullen zo ver mogelijk willen gaan.

Portugal is uit op revanche voor 2018. De twee landen hebben niet veel tegenover elkaar gestaan. Dit is pas de tweede keer dat ze tegenover elkaar staan op een WK, na de ronde 16 van het vorige WK, toen Uruguay de baas was over Portugal, dat op dat moment de regerend Europees kampioen was (2-1). Een dubbele treffer van Cavani maakte een einde aan de hoop van de Portugezen, ondanks de gelijkmaker van Pepe.

Team vorm

Portugal heeft zijn ritme gevonden. Na een over het geheel genomen teleurstellende Euro hebben de kampioenen van Europa 2016 zich goed hersteld door zeven van hun laatste negen wedstrijden te winnen, met één gelijkspel, en een verlies tegen Servië. In de play-offs wankelde het team niet en verzekerde het zich van zijn plaats op het zesde achtereenvolgende WK.

Uruguay is inconsistent. De Zuid-Amerikaanse ploeg heeft namelijk zesde van zijn laatste dertien wedstrijden gewonnen, met vijf verliespartijen en twee gelijke spelen. De Uruguayanen zullen tijdens dit WK consistenter moeten zijn als ze hopen op een goede reeks, zoals ze in 2010 (halve finalisten) en 2018 (kwartfinalisten) deden.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...