Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Qatar vs Ecuador

Het gastland speelt de eerste wedstrijd van zijn eigen WK tegen de meest behapbare tegenstander waar het mee te maken zal krijgen. Deze wedstrijd tussen Qatar en Ecuador lijkt zeer onbeslist te zijn.


✔ 1×2 Voorspelling: Qatar vs Ecuador

Deze wedstrijd tussen twee enthousiaste teams ligt heel erg open. Ecuador is de favoriet, maar kijk uit voor de valstrik van Qatar, dat zal willen schitteren in deze WK die op hun eigen grasmat wordt gespeeld. De Ecuadorianen zouden in een positie moeten zijn om te winnen met een marge van één doelpunt.

Wedstrijd Voorspelling Qatar vs Ecuador

Exacte Score Voorspelling: Qatar vs Ecuador

Voor deze WK 2022 wedstrijd zijn de Ecuadorianen de comfortabele favorieten tegen een Qatarese ploeg die weinig ervaring heeft in een wedstrijd van deze omvang, maar die niets te verliezen heeft en zeker alles zal geven. Wat onze voorspelling van de exacte score betreft, voorzien wij een wedstrijd die gedomineerd wordt door de Zuid-Amerikanen, die zowel voor als na de rust het doel zullen weten te vinden.

Overwinning voor Ecuador

Dit is de verwachte uitslag en de uitslag die wij voorzien voor deze matchup. Ecuador moet deze wedstrijd winnen, anders ziet het zijn kansen op kwalificatie voor de ronde van 16 voorgoed vervliegen. We zien het eindigen in 1-2 of 0-2.

Gelijkspel

Dit is een mogelijke uitkomst. Qatar zal thuis zijn en het publiek achter zich hebben. Ecuador zou het dus moeilijk kunnen krijgen tegen een Qatarese ploeg die met hand en tand zal vechten voor een gelijkspel, wat een geweldige prestatie zou zijn voor de gastheren van de wedstrijd. 0-0 of 1-1.

Overwinning voor Qatar

Qatar wil het beste halen uit “zijn” WK. Qatar gaat in deze wedstrijd niet als favoriet van start, maar zal er alles aan willen doen om de tegenstander problemen te bezorgen. Tegen Ecuador is het moeilijk om een Qatarese overwinning te voorzien, maar niet onmogelijk. 1-0 of 2-1.

✔ Voorspelling halftime/vultime: Ecuador 1st helft; Ecuador 2nd half

We voorspellen een levendige ontmoeting. Ecuador zou er toch in kunnen slagen om minstens één keer het net te vinden in elk van de helften. om de overwinning te pakken. Met de steun van het thuispubliek zou Qatar kunnen aandringen om de score te verkleinen, maar dat zal niet genoeg zijn om een positief resultaat te behalen.

Scorer Voorspellingen: Qatar vs Ecuador

Deze wedstrijd, die plaatsvindt op de eerste dag van de groepsfases van het WK 2022, zou een kans kunnen zijn voor José Angulo om te schitteren, en hetzelfde kan gezegd worden van zijn teamgenoot Fidel Martinez. Aan Qatarese zijde moet een doelpunt niet worden uitgesloten, Hazem Ahmed moet goed in de gaten worden gehouden.

✔ Dubbele Kans Scoren voorspellingen: H. Ahmed / J. Angulo

Deze wedstrijd zou enkele sterren kunnen laten schitteren. Om precies te zijn, zoals we hierboven al zeiden, dit zou een kans kunnen zijn om te zien Hazem Ahmed en José Angulo scoren. Dus, wij bieden u deze dubbele kans scorende voorspelling.

Wedstrijd Analyse: Qatar vs Ecuador

Pre-bet Analyse

Qatar kwalificeerde zich zonder een enkele wedstrijd te spelen. De traditie gaat door. Het gastland van de 22nd WK, kwalificeerde Qatar zich automatisch voor de WK, die op hun eigen terrein zal plaatsvinden. Zij zijn dus het enige land dat zich geen zorgen hoefde te maken, ongeacht de situatie.

Ecuador is er op het laatste moment doorgekomen. Als vierde in de Zuidamerikaanse zone achter Brazilië, Argentinië en Uruguay, verdiende Ecuador het recht om aan zijn vierde WK deel te nemen, die alle in de 21st eeuw, in 2002, 2006 en 2014.

Team vorm

Qatar is niet erg zelfverzekerd. Na slechts vriendschappelijke wedstrijden te hebben gespeeld, is het Qatarese team niet erg gerustgesteld, slechts een paar maanden na zijn eigen Wereldkampioenschap. Met slechts één overwinning in hun laatste negen wedstrijden, tegen Bulgarije in maart (2-1), zullen zij meer moeten laten zien in hun komende uitwedstrijden. Ecuador toont zijn huidige soliditeit. Met vier nederlagen in 14 wedstrijden, heeft Ecuador wat momentum (5 overwinningen en 5 gelijke spelen) en zal dit willen overbrengen naar het Wereldkampioenschap in Qatar.