Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK Wedstrijd: Qatar vs Senegal

Dag twee van de groepsfase in groep A. Het Qatarese gastland daagt de Afrikaanse kampioen op 25 november Senegal uit, die in deze wedstrijd zal mikken op mogelijke kwalificatie.


✔ 1X2 Voorspelling Qatar vs Senegal

Deze wedstrijd belooft een open wedstrijd te worden tussen twee gepassioneerde teams. Senegal is duidelijk favoriet, maar pas op voor de valstrik van Qatar die zal willen schitteren voor deze thuis gespeelde WK. Wij voorspellen een ruime Senegalese overwinning in deze wedstrijd.

Wedstrijd Voorspelling Qatar vs Senegal

✔ Voorspelling score Qatar – Senegal

Voor deze 2022 WK wedstrijd zijn de Senegalezen grote favorieten tegen een Qatar team dat geen ervaring heeft in een dergelijke competitie, maar die niets te verliezen hebben en zeker vrijuit zullen spelen. Onze voorspelling voor de exacte score zou een eenzijdige wedstrijd zijn waarin Senegal voor en na de pauze het verschil zou maken.

Senegal wint

Dit is het scenario dat we verwachten te zien in deze wedstrijd. De wedstrijd lijkt nogal onevenwichtig tussen een team dat de AFCON van 2022 heeft gewonnen en het gastland dat weinig ervaring heeft in een WK. We zien een score van 3-0 of 2-0.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario. Qatar zal thuis zijn en zal onder druk worden gezet door hun publiek. Senegal zou dan een Qatarese ploeg kunnen treffen die verdedigt om een gelijkspel veilig te stellen. Dit zou een geweldige prestatie zijn voor de gastheren van de competitie. 0-0 of 1-1 zou een uitstekend resultaat zijn.

Qatar wint

Qatar wil van “hun” WK genieten. Ze zijn niet de favorieten voor deze wedstrijd maar zullen er alles aan willen doen om hun tegenstanders te verslaan. Tegen Senegal is een overwinning, zelfs met 1-0 of 2-1, moeilijk voor te stellen, om niet te zeggen zeer onwaarschijnlijk.

✔ Voorspelling rust/volledige speeltijd: Senegal – 1e helft: Senegal – 2de helft

We verwachten een eenzijdige wedstrijd. De Senegalezen zijn veel beter dan hun tegenstanders en zouden dat in beide helften moeten kunnen laten zien, om snel de controle over de wedstrijd te nemen en nooit meer de controle te verliezen aan hun tegenstander van de dag.

✔ Goalscorer Voorspelling Qatar vs Senegal

Deze wedstrijd, meetellend voor dag 2 van de WK 2022 groepsfase, zou de kans kunnen zijn voor sterspeler Sadio Mané en zijn teamgenoot Ismaïla Sarr om te schitteren. Aan Qatarese zijde kan een doelpunt niet worden uitgesloten en spits Almoez Ali zal er een zijn om goed in de gaten te houden.

Voorspelling van de dubbelscorer: S. Mané / I. Sarr

Deze wedstrijd zou de gelegenheid kunnen zijn voor de sterren om hun vak te tonen. Zoals hierboven gesuggereerd, zou het de gelegenheid kunnen zijn om te zien Sadio Mané en Ismaïla Sarr vinden de achterkant van het net. Dus, wij bieden u deze dubbele kans doelpuntenmaker voorspelling.

Analyse Qatar vs Senegal

Pre-betting Analyse

Qatar, gekwalificeerd zonder te spelen. De traditie is weer eens bevestigd. Als gastland van de 22e editie van de WK heeft Qatar zich automatisch gekwalificeerd voor de WK die in eigen land zal worden gehouden. Het is dus het enige land dat niets te vrezen had.

Senegal in twee fases. Na zich zeer gemakkelijk te hebben gekwalificeerd door hun kwalificatiegroep te domineren vóór Togo, Namibië en Congo, leed Senegal veel meer tegen Egypte in de play-offs. Net als in de AFCON-finale moesten strafschoppen de beslissing brengen tussen de twee landen en net als in februari trokken de ploeggenoten van Sadio Mané aan het langste eind.

Een eerste confrontatie in de geschiedenis! Qatar en Senegal hebben nog nooit tegenover elkaar gestaan, noch tijdens een WK, noch in een andere officiële of vriendschappelijke wedstrijd. Deze tweede dag van de groepsfase van het Wereldkampioenschap 2022 zal dus een gelegenheid zijn voor de twee landen om elkaar te leren kennen.

Huidige vorm

Qatar zijn niet zeker. Het nationale team van Qatar, dat alleen vriendschappelijke wedstrijden heeft gespeeld, is niet zelfverzekerd slechts een paar maanden voor het Wereldkampioenschap. Met slechts één overwinning in hun laatste negen wedstrijden, tegen Bulgarije in maart (2-1), zullen ze meer moeten laten zien in hun volgende wedstrijden als ze het goed willen doen in eigen land aan het eind van het jaar.

Het 20e gerangschikte land is in sprankelende vorm, heeft slechts één van zijn laatste 15 wedstrijden verloren, in de eerste ronde van de kwalificatiewedstrijd in Egypte (1-0). Dit weerhield Senegal er niet van zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap. In deze periode heeft het Afrikaanse team 10 wedstrijden gewonnen.