Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022 Wedstrijd Voorspellingen: Senegal vs Nederland

De openingswedstrijd van de beker wordt een van de spannendste, tussen de winnaars van de African Cup of Nations (AFCON) en Nederland. Nederland is uit op revanche na het laatste Euro, waar ze door de groepsfase vlogen, maar uiteindelijk werden gestopt in de eerste ronde van de knock-out fases.

✔ 1X2 Voorspelling Senegal vs Nederland

Als winnaars van AFCON afgelopen februari, lijkt Senegal het meest in vorm zijnde team in Afrika op dit moment. Onder aanvoering van Sadio Mané, bereikten de Leeuwen van Teranga de finale. Toch lijkt de Nederlandse ploeg op papier superieur, tegenover de Senegalezen die het aanvallend vaak moeilijk hebben. Logischerwijs zien wij hen hier als de winnaars.

Exacte Score Voorspelling: Senegal vs Nederland

In de openingswedstrijd van het Wereldkampioenschap 2022 zou Nederland het thuis moeten brengen, maar de ontmoeting zou wel eens krap kunnen worden. Voor onze voorspelling van de exacte score, voorzien wij een Nederlandse overwinning met slechts de kleinste marges.

Overwinning voor Nederland

De Nederlanders staan niet tegenover de gemakkelijkste ploegen. Maar onder normale omstandigheden zouden ze in staat moeten zijn de overwinning mee naar huis te nemen.. 1-0 of 2-1 lijken ons de meest waarschijnlijke resultaten.

Gelijkspel

Met hun solide verdediging zouden de Leeuwen van Teranga Nederland voor serieuze problemen kunnen stellen. Een gelijkspel met doelpunten lijkt meer dan mogelijk, 1-1 of 2-2 bijvoorbeeld.

Overwinning voor Senegal

Winnen tegen de Vliegende Hollanders zou een hele prestatie zijn voor Senegal en zou hen op weg helpen naar kwalificatie voor de knock-out fases. Wij zouden echter niet op deze nogal onzekere uitkomst rekenen. Wij zien Oranje met 1-0 of 2-1 winnen, maar een grotere marge dan dat zit er niet in.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Gelijkspel 1e helft; Nederland 2e helft

Senegal kan Nederland in de eerste helft misschien nog tegenhouden, dankzij de solide verdediging. Maar Nederland zou in de tweede helft de aanval moeten kunnen zoeken om de overwinning binnen te halen.

✔ Scorersvoorspellingen: Senegal – Nederland

Liverpool aanvaller Sadio Mané is duidelijk de ster en de nummer 1 doelpuntenmaker voor Senegal. Aan de Nederlandse kant, Memphis Depay blijft de belangrijkste troef van de Nederlandse aanvalsmacht, naast de Tottenham-aanvaller, Steven Bergwijn.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: Sadio Mané/Memphis Depay

De openingswedstrijd is van kapitaal belang voor de rest van de competitie. De twee sterren van hun respectievelijke teams, Sadio Mané en Memphis Depay zullen hun opwachting moeten maken als ze de best mogelijke start van het WK 2022 willen maken.

Wedstrijd Analyse: Senegal vs. Nederland

Analyseer voor het wedden

Senegal eindigde veruit als eerste in zijn groep in het eerste deel van de kwalificatie voor de Afrikaanse zone, met het dubbele aantal punten van de nummer twee, Togo (16 punten tegen 8 van Togo). Door op de eerste plaats te eindigen, mochten de Leeuwen van Teranga het in een wedstrijd met twee ploegen opnemen tegen Egypte. Deze spannende wedstrijd eindigde in een strafschoppenserie, en uiteindelijk lachte het geluk Sadio Mané’s ploeggenoten toe.

Nederland eindigde als eerste in hun groep in de WK-kwalificatie voor 2022. Maar hun grootste concurrent, Turkije, eindigde slechts twee punten achter hen. De Turken waren de enigen die De Vliegende Hollanders versloegen in de kwalificaties, op de allereerste dag.

Team vorm

Met ingang van de winnaars van de Afrika Cup of Nations van afgelopen februari, die zegevierden tegen Egypte, ziet Senegal er het meest in vorm zijnde team in Afrika op dit moment.. De Leeuwen van Teranga kwamen in maart ook als winnaars uit de bus van hun tweegevecht tegen opnieuw Egypte.

Nederland heeft twee tamelijk bevredigende resultaten behaald in vriendschappelijke wedstrijden in de maand maart. De mannen van Louis van Gaal versloegen Denemarken (4-2) en speelden nipt gelijk tegen Duitsland (1-1)..

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...