Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Servië vs Zwitserland | 2/12/2022

Een interessante maar onbesliste wedstrijd tussen twee landen die, in een vrij gelijkopgaande groep, zullen hun laatste ticket slaan op weg naar de kwalificatie.

Wedstrijd Analyse: Servië vs Zwitserland

Pre-bet Analyse

Servië wist iedereen te verrassen. In zijn groep in de kwalificatie eindigde Servië bovenaan, waardoor het zich rechtstreeks kon kwalificeren, ten koste van Portugal dat dan in de play-offs moest aantreden. Ongeslagen eindigde Servië ook ver voor Ierland, Luxemburg en Azerbeidzjan.

Zwitserland blijft verrassen. De Zwitsers baarden opzien door in de kwalificatie bovenaan hun groep te eindigen, met twee punten voorsprong op Italië, dat in de play-offs verloor. In acht wedstrijden verloor Zwitserland niet één keer en kreeg het slechts twee doelpunten tegen van onder meer Italië, Noord-Ierland, Bulgarije en Litouwen.

Wraakzuchtig Servië. In de enige eerdere confrontatie tussen deze twee teams tijdens een WK wist Zwitserland Servië te verslaan met een score van 2 tegen 1. Dat was op het WK Rusland van 2018, ook in de groepsfase.

Team Vorm

Servië blijft indruk maken. Servië heeft slechts één van zijn laatste negen wedstrijden verloren (een vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken) en heeft enkele opmerkelijke prestaties geleverd, zoals het succes op Portugese bodem op de slotdag van de kwalificaties voor het WK 2022.

Na het begrijpelijke verlies tegen Brazilië (2-0) en het frustrerende gelijkspel tegen Kameroen (3-3) moet Servië tegen Zwitserland winnen.

Zwitserland heeft minder succes gehad. De Zwitsers verloren hun eerste drie wedstrijden in de laatste Nations League tegen Tsjechië, Portugal en Spanje. Sinds de kwartfinale van het EK waren ze echter in goede vorm.

De Zwitsers begonnen goed en wonnen tegen Kameroen met een minieme marge (1-0) om vervolgens op het einde van de wedstrijd te verliezen van Brazilië (1-0). Met een gelijkspel zouden ze zich kunnen kwalificeren, maar het ideale resultaat zou winst zijn.

Exacte Scorevoorspelling: Servië vs Zwitserland

Deze wedstrijd belooft close te worden; we zullen getuige zijn van een strijd tussen deze landen die karakter hebben getoond en die een goed resultaat moeten behalen om zich te kwalificeren. Onze voorspelling voor de exacte score neigt naar een gelijkopgaande wedstrijd waarin beide teams meerdere keren scoren en geen van beide teams uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

Overwinning voor Servië

Als één team gaat winnen, lijkt dit het meest waarschijnlijke scenario. Servië heeft een aantal grote aanvallende talenten die het verschil kunnen maken. Dat doen ze vaak in close wedstrijden als deze. Maar we zien de Serviërs hier niet winnen.

Gelijkspel

Dit is het resultaat waar wij de voorkeur aan geven. De twee teams spelen op een vergelijkbaar niveau, en geen van beide springt er meer uit dan de ander. Daarom lijkt een gelijke score een goed compromis voor deze ontmoeting.

Overwinning voor Zwitserland

Dit lijkt de minst waarschijnlijke uitkomst. Zwitserland is ongetwijfeld een dreigend team met een goede algemene opstelling, maar zal dit genoeg zijn om een team vol individuen van hoge kwaliteit te verslaan? Dat is nogal onzeker.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Gelijkspel 1e helft; Gelijkspel 2e helft

We voorzien een spannende wedstrijd met veel verrassende momenten. De twee teams zullen dus waarschijnlijk veel spektakel bieden, maar ondanks doelpunten in zowel de eerste als de tweede helft zullen noch Servië noch Zwitserland er met de winst vandoor gaan.

✔ Scorevoorspellingen: Servië vs Zwitserland

Voor Servië moeten de Lazio speler Sergej Milinkovic-Savic en zijn teamgenoot, de Ajax aanvoerder, Dusan Tadic hun positie vasthouden en scoren. Aan de andere kant. De snelheid van Breel Embolo zou de verdediging van de tegenstander ernstige schade kunnen toebrengen.

✔ Dubbele kans scoringsvoorspellingen: S. Milinkovic-Savic / B. Embolo

Aan deze wedstrijd kunnen veel mensen meedoen. De middenvelder Sergej Milinkovic-Savic, die goede aanvallende kwaliteiten toont, zou een beslissende factor kunnen zijn, net als de aanvaller Breel Embolo, die vaak gehoor geeft aan de oproep in grote ontmoetingen.