Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Wereldbeker Wedstrijd: Spanje vs Costa Rica

In de strijd om de eerste plek in Groep E speelt Spanje tegen Costa Rica in het Al-Thumama stadion. Aangezien Duitsland een van de sterkste teams in de groep is kan deze wedstrijd voor beide ploegen kwalificatie of uitschakeling betekenen.

Wedstrijd Voorspelling Spanje vs Costa Rica

✔ 1X2 Voorspelling Spanje vs Costa Rica

Deze wedstrijd belooft open en spannend te worden tussen deze twee teams. Spanje is favoriet, maar kijk uit voor Costa Rica dat geen druk zal hebben. We verwachten dat Spanje met een comfortabele voorsprong zal winnen.


Juiste Score Voorspelling Spanje vs Costa Rica

Voor deze grote wedstrijd van de Wereldbeker 2022, zou onze voorspelling voor de juiste score een spel gedomineerd door Spanje, die zou kunnen winnen met een comfortabele voorsprong in dit spel.

Spanje wint

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. Luis Enrique’s ploeg is de grote favoriet in deze wedstrijd. Met hun superioriteit, zouden ze deze wedstrijd moeten winnen tegen een ploeg die veel minder is dan hen. 2-0 en 1-0 lijken de meest geschikte uitslagen.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario. Dit wordt de eerste wedstrijd in dit WK voor Spanje, wat dus druk op hen zou kunnen zetten. Costa Rica zal goed willen verdedigen en als La Roja niet op een goede dag is, zou het in een gelijkspel kunnen eindigen. Eindstanden van 1-1 of 0-0 zijn mogelijk.

Costa Rica wint

Het is vrij moeilijk om dit scenario voor te stellen. Zelfs als Spanje moeite heeft om kansen te creëren, zien we niet dat Costa Rica deze wedstrijd kan winnen, wat een prestatie van formaat zou zijn. 0-1 of 1-2 zou al een prestatie zijn.

✔ Voorspelling rust / Full-Time: Spanje – 1e helft: Spanje – 2e Helft

In deze wedstrijd zal Spanje geduld moeten hebben tegen een compact en solide laag blok. Niettemin, verwachten we dat Morata’s teamgenoten een doelpunt maken in elk van de twee helften om deze wedstrijd te winnen.

Voorspelling Goalscorer Spanje Costa vs Rica

Voor deze wedstrijd zouden de aanvallende spelers van Spanje zich kunnen onderscheiden. In geweldige vorm de laatste tijd, Pablo Sarabia kon zijn land naar de overwinning leiden, net als Ferran Torres. Aan de Costa Ricaanse kant, iconische kapitein Bryan Ruiz zou beslissend kunnen blijken.

✔ Voorspelling van de dubbelscorer: P. Sarabia / B. Ruiz

Deze wedstrijd kan een kans bieden voor de sterren om te schitteren. Zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om te zien Pablo Sarabia en Bryan Ruiz vinden de achterkant van het net. Dus bieden wij u deze dubbele kans doelpuntenmaker voorspelling.

Analyse van Spanje vs Costa Rica

Pre-betting Analyse

Spanje eindigde bovenaan in hun WK-kwalificatiegroep voor 2022. Tegenover Zweden, Griekenland, Georgië en Kosovo, kwalificeerde La Roja zich gemakkelijk met zes overwinningen en één gelijkspel in acht gespeelde wedstrijden.

Costa Rica is in staat tot het beste en het slechtste. In staat om de grote naties van het Noordamerikaanse continent te verslaan en meestal solide defensief, zijn de Costa Ricanen aan de andere kant onhandiger offensief, zelfs tegen zogenaamd zwakkere naties.

Huidige vorm

Finalisten in de Nations League 2021, Spanje is in topvorm en leidt hun groep in deze nieuwe editie van de Nations League na vier wedstrijden (twee gelijke spelen en twee overwinningen). Het enige minpuntje is de nederlaag tegen het Franse elftal in de finale van de Nations League. Voor de rest is dit, zowel in vriendschappelijke wedstrijden als in wedstrijden die op het spel staan, een zeer solide ploeg.

Costa Rica is vol vertrouwen. De ploeg van Keylor Navas versloeg Canada en de VS in hun laatste kwalificatiewedstrijd voordat ze Nieuw-Zeeland met 1-0 versloegen in de finale van de play-offs om hun plek op het WK van 2022 te reserveren.