Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Spanje vs Duitsland

Deze clash tussen twee kanshebbers voor de titel ziet er veelbelovend uit. Wie van deze twee oude veroveraars zal de andere verslaan? Hieronder vind je informatie over wat je kunt verwachten voor deze langverwachte ontmoeting.

Wedstrijd Voorspelling Spanje vs Duitsland

✔ 1×2 Voorspelling: Spanje – Duitsland

De twee teams komen af van nogal teleurstellende prestaties op het WK 2018. Spanje werd aan het begin van de knock-outfase door Rusland op strafschoppen uitgeschakeld, terwijl Duitsland voor het eerst in zijn geschiedenis in de groepsfase werd uitgeschakeld. De twee landen zullen op het WK van 2022 dus heel anders voor de dag willen komen en wij voorzien dan ook een gelijkspel tussen deze twee landen.

Exacte Score Voorspelling: Spanje vs Duitsland

In deze grote wedstrijd van de Wereldbeker 2022 springt geen van beide teams er echt uit als de favoriet. Spanje en Duitsland streven er allebei naar om een geweldige prestatie neer te zetten en nog een wereldbeker mee naar huis te nemen. Wat betreft de exacte score, verwachten we een wedstrijd die eindigt in een gelijkspel.

Overwinning voor Spanje

Dit scenario is mogelijk, maar we hebben er moeite mee te geloven dat een van deze teams erin zal slagen zijn tegenstander met een grote marge te verslaan. Een uitslag van 1-0 of 2-1 lijkt ons dan ook het meest realistische in het geval van een Spaanse overwinning.

Gelijkspel

Dit lijkt ons het meest waarschijnlijke resultaat. De twee ploegen zijn niet zo verschillend, en zullen allebei hun gezag willen opleggen, maar geen van beide ploegen dreigt echt de ander volledig te overtroeven. Wij voorspellen een eindstand van 1-1 of 2-2.

Overwinning voor Duitsland

De geschiedenis leert ons dat Duitsland nooit onderschat mag worden, vooral niet in grote toernooien en tegen tegenstanders van hetzelfde niveau. Het Duitse team zou wel eens kunnen zegevieren, maar zoals we al eerder zeiden, zou dat met een vrij kleine marge zijn, 0-1 of 1-2, bijvoorbeeld.

✔ Voorspelling rust/volle tijd: Spanje 1st helft; Draw 2nd half

In deze wedstrijd is het moeilijk voor te stellen dat de ene ploeg meer balbezit heeft dan de andere. We zien Spanje echter sterk beginnen, en er één wegspelen. Dan kunnen de Duitsers rekenen op hun mentaliteit om terug te komen in de wedstrijd en er met een punt vandoor te gaan.

Voorspellingen Topscorers: Spanje vs Duitsland

In belangrijke wedstrijden, Thomas Müller laat zich vaak zien. De aanvallende middenvelder van Bayern zou weer eens het verschil kunnen blijken te maken, net als zijn ploeggenoot Kai Havertz, die het momentum van een zeer goed Euro moet vasthouden. Aan de Spaanse kant, Dani Olmo zou wel eens de oplossing kunnen vinden, aangezien hij en zijn club, Leipzig, goed bekend zijn met het kampioen zijn.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: Thomas Müller / Dani Olmo

Deze wedstrijd zou een aantal sterren kunnen laten schitteren. Dat wil zeggen, zoals we hierboven suggereerden, dit zou een kans kunnen zijn om te zien Thomas Müller en Dani Olmo scoren. Daarom bieden wij u deze scoringsvoorspelling met dubbele kans aan.

Wedstrijd Analyse: Spanje vs Duitsland

Pre-bet Analyse

Spanje eindigde bovenaan zijn groep in de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022. Spanje nam het op tegen Zweden, Griekenland, Georgië en Kosovo en kwalificeerde zich met gemak, met zes overwinningen en één gelijkspel in 8 wedstrijden die dicht bij elkaar lagen.

Net als Spanje, kwalificeerde Duitsland zich met gemak voor dit WK. In een groep met misschien weinig competitie, bevolkt door Noord-Macedonië, Roemenië, Armenië, IJsland en Lichtenstein, domineerden Flick’s mannen zeer gemakkelijk hun groep, wonnen negen van de tien wedstrijden en eindigden 8 punten voor hun naaste runner-up, Noord-Macedonië.

Team vorm

Finalisten in de Liga van Naties 2021, Spanje is in topvorm, met 8 overwinningen in hun laatste 9 uitwedstrijden. De enige wolk aan de horizon is de nederlaag tegen het Franse team in de finale van de League of Nations.

Aan de andere kant heeft Duitsland een vergelijkbaar momentum, ongeslagen in 11 wedstrijden. Zeker, Duitsland heeft nog geen grote tegenstanders ontmoet (behalve misschien Nederland, in een vriendschappelijke wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel), maar hun slechte periode lijkt al lang voorbij.